Loading...
 Start Page
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ. ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ; Θα τιμωρήσετε πατέρα παιδιού ΑμΕΑ γιατί προτάθηκε από ΧΡΙ.Κ.Α. και τον Γ. Κασαπίδη;

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ανατροπής με αφορμή όσα εγράφησαν χθες στα ΜΜΕ αναφορικά με την ακατανόητη και ανυπόγραφη επιστολή κάποιων, «ανώνυμων» ή κρυπτόμενων μελών, των Ανεξαρτήτων Δημοκρατικών Βουλευτών οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω παραμένουν άλαλοι επί των καυτών ερωτημάτων που σχετίζονται με την κοινωνική και κρατική προσέγγιση της ομοφυλοφιλίας κλπ, απέστειλε προς την Κ.Ο. την παρακάτω επιστολή:

 

Αγαπητοί κ. συνάδελφοι της Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων δημοκρατικών βουλευτών (πλην Γ. Κασαπίδη και εκείνων που έχουν ήδη αποχωρήσει), επειδή ο χρόνος και ο τρόπος της λύσης του «Σύμφωνου της ετερόκλητης πολιτικής συνύπαρξης» αναλύθηκε εθνικά με επάρκεια δια της παρούσης προσεγγίζω την πολιτική ουσία που γεννά η επιστολή σας, ανθιστάμενος απέναντι της γοητείας των εντυπώσεων, καλώντας σας να καθαρίσετε το «πιάτο» σας. Αποδέχεστε την ενσωμάτωση της «έκθεσης Λουνατσεκ» στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όπου εξυπηρετούνται τα αιτήματα ομοφυλοφίλων?

 

Προς ενημέρωσή σας, ο κος Σαμαράς έκανε πίσω για το γάμο των κίναιδων, γεγονός που αποδεικνύει την αποδοχή και παραδοχή – έστω εκ των υστέρων – των κοινωνικών απόψεων και ιδεών του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ανατροπής, το οποίο ναι μεν θα υποστηρίζει και θα παλεύει έμπρακτα μέχρι τελικής πτώσεως την μεγάλη αντιμνημονιακή συμμαχία, χωρίς ωστόσο να παραβλέπει και να βάζει σε δεύτερη μοίρα τα ζητήματα εκείνα που έχουν να κάνουν με τη διατήρηση του σκληρού πυρήνα της Εθνικής και Χριστιανικής μας ταυτότητας.

Για τούτο, τώρα που έρχεται στη Βουλή το δήθεν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πρέπει να «φύγει» η αντιπαράθεση «ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ- Λουξεμβουργιανού ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ». Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο καθ’ ένας από εμάς του Βουλευτές, και μάλιστα τους Ανεξάρτητους και τους Δημοκρατικούς, πρέπει να καθαρίσει το «πιάτο» του και να τοποθετηθεί αναφορικά με το εάν αποδέχεται την «έκθεση Λούνατσεκ» που μέσα απ το αντιρατσιστικό περνά όσα ζητούν από λεσβίες, ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλα, διεμφυλικά και διαφυλικά πρόσωπα (ΛΟΑΔΔ).

Το γεγονός ότι έκανε πίσω ο Σαμαράς για το γάμο των κίναιδων, αποδεικνύει πόσο δίκιο είχα όταν φώναζα πως είναι βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και του έθνους.

Οι Έλληνες δεν πήραν μέρες τώρα καμία απάντηση, στο συγκεκριμένο ερώτημα: Σε ποια ζητήματα διαφωνείτε κάθετα μαζί μου και με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του οποίου ηγούμαι.

Μήπως μετά την απαγόρευση της ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ προσφώνησης ΠΑΤΕΡΑ- ΜΗΤΕΡΑ, εσείς μαζί με τους ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ, θα ψηφίσετε διατάξεις που απαγορεύουν να σας ξαναπούν ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ και από εδώ και μπρος θα πρέπει να σας αποκαλούν ΕΘΝΟΓΟΝΕΙΣ, κατά το γονέας Α και γονέας Β της Έκθεσης ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ?

Τελικά εσείς συμφωνείται με τους γάμους άνδρα με άνδρα, γυναίκας με γυναίκα, με την παιδοφιλία, την κτηνοβασία και άλλες διαστροφές;

Eσείς θα ψηφίσετε μεθαύριο, την ποινικοποίηση του δημόσιου λόγου κατά του ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΥ; (όπως είναι ο ελληνικός όρος του γερμανικούHomesexualitat τον οποίο έπλασε Αυστραλός νευρολόγος ψυχίατρος και μεταφράστηκε ως ομοφυλοφιλία).

Τώρα όσον αφορά τα ζητήματα, όπως το ποια Ευρώπη θέλουμε και ποια δεν θέλουμε, τα θέσαμε από την πρώτη μέρα, που ανακοινώσαμε την ίδρυση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ανατροπής, στις 25.05.2013.

Στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Αθηνών τοποθετηθήκαμε καθαρά και τις θέσεις μας τις αναμετέδωσαν όλα τα κανάλια και όλα τα ΜΜΕ που ήσαν εκεί.

Ιδιαίτερα μάλιστα καταγγείλαμε την ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ και των ΑΓΟΡΩΝ στην προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών, σ’ όλες τις πόλεις της Ελλάδος, αλλά και μέσω των καθημερινών δικών μου εκπομπών στο Εtv, καθώς και μέσω της τελικής διακαναλικής επικοινωνίας μας.

Για το θέμα δε του επιστημονικού συνεργάτη εσείς, που μαζί ιδρύσαμε την Κ.Ο., γνωρίζετε με ποια κριτήρια τον προσέλαβε το κάθε κόμμα και η κάθε υποομάδα.

Ο Προεδρεύων κ. Θ. Παραστρατίδης τότε μας ενημέρωσε, ότι μαζί με τον συνάδελφο Γ. Κασαπίδη δικαιούμεθα να προτείνουμε από κοινού ΕΝΑΝ, όπως ακριβώς συνέβη και με τα κόμματα των κ. Λοβέρδου, Ζώη, Βουδούρη, Μουτσινά κ.λπ.

Ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος κι έχοντας την έγκριση του εργαζόμενου, σας προτρέπω να δώσετε στη δημοσιότητα το βιογραφικό του επιστημονικού μας συνεργάτη, ώστε να δουν οι πολίτες ότι ο Κασαπίδης και ο Νικολόπουλος δεν έκαναν ρουσφέτι, παρά πρότειναν ένα ικανό, μακροχρόνια άνεργο 45 χρονών, πατέρα παιδιού ΑΜΕΑ!!!

Δεν είναι ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ. Δεν είναι ΑΧΑΙΟΣ!!!

Τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή στο κίνημα γονέων παιδιών με αναπηρία ως εκπρόσωπο τύπου τους.

Και τώρα πρέπει εσείς να δώσετε στη δημοσιότητα, αφού εγράφη στα ΜΜΕ, τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ που περιλαμβάνει όλους όσοι, με υπογραφή του Προέδρου Θ. Παραστρατίδη και του Γραμματέα Βουδή, διορίσθηκαν στην ομάδα μας!!!

Είμαστε σίγουροι ότι δεν έχετε και εσείς να κρύψετε τίποτα, αφού δεν θα κάνατε ούτε εσείς ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.

Και φυσικά δεν θα διορίσατε από τη Μαγνησία, το Βόλο, τις Σέρρες, το Κιλκίς, τη Λαμία, τη Τρίπολη και από όποια δική σας εκλογική περιφέρεια, κάποιον κομματάρχη.

Στη συνομιλία που είχα με τον Γ. Κασαπίδη για το θέμα του συνεργάτη, όπως μου είπε δεν γνώριζε, εάν μετά τις αποχωρήσεις των Βουλευτών Σαλογιάννη, Λοβέρδου…. απολύσατε όσους αυτοί είχαν προτείνει για να διορίσετε στις θέσεις τους άλλους των νεοεισελθόντων.

Ως εκ τούτου είναι δικό σας θέμα, εάν αποφασίσετε πως πρέπει να τιμωρήσετε με απόλυση έναν γονέα παιδιού ΑΜΕΑ, επειδή τον πρότεινε ο «ομοφοβικός» Νικολόπουλος, όπως με χαρακτήρισε η ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ανακοίνωση σας, που όλως περιέργως προβλήθηκε τόσο από τους βαστάζους των media, που στηρίζουν τους Σαμαρά- Βενιζέλο. Πιστεύω όμως ότι, επειδή συστατικό της επωνυμίας της Κ.Ο., είναι η λέξη «ΔΗΜΟΡΚΑΤΙΚΟΙ», δεν θα κάνετε ότι κάνει σήμερα η Τρόικα, που απολύει και αφήνει στο δρόμο ακόμα και ανάπηρους και αδυνάτους.

Και όλα αυτά με την ελπίδα ότι ο δημόσιος διάλογος θα επιτρέψει στο Λαό να μάθει την Αλήθεια, που θα δυναμώνει και δεν θα αποσυσπειρώνει, τις αντινεοταξικές, αντικατοχικές, αντιμνημονιακές δυνάμεις.

Τέλος, σε πολύ λίγο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, όπου ο Αντώνης Σαμαράς και εμείς οι εκπρόσωποι του λαού στη Βουλή, αλλά και όσοι επιθυμούν να τον εκπροσωπήσουν, οι ασχολούμενοι με την πολιτική, θα πρέπει να καθαρίσουν το «πιάτο» τους και να δηλώσουν ακριβώς τι υποστηρίζουν και με ποια πλευρά τάσσονται.

«Διότι, υπάρχουν και ζητήματα στα οποία κανένας δεν μπορεί να είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ».

Ιδιαίτερα όταν είναι πολιτικός και ζητάει ψήφους.

Σας αποχαιρετώ, με την πίστη ότι κανείς από εμάς που φύγαμε από τα κόμματα που εξελέγημεν, επειδή δεν θέλαμε να προδώσουμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας όπως οι Αρχηγοί έκαναν, δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας και σας εύχομαι καλό αγώνα και με τους περισσότερους είθε να ξαναβρεθούμε και στη νέα Βουλή.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος