Loading...
 Start Page
ΧΡΙ.Κ.Α.: «Μετατρέπεται σε νόμο του κράτους  η καταβολή… ενοικίου για τις ατομικές ιδιοκτησίες των Ελλήνων»

 

«Ομολογώ ότι από αυτή την κυβέρνηση, που παντελώς ανερυθρίαστα, έχει βαλθεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε μία τριτοκοσμική και θλιβερή μπανανία, τα περιμένω όλα πλέον.

Είδαμε να μετατρέπονται οι νοικοκυραίοι και οι επιχειρηματίες αυτής της χώρας σε επαίτες.

Είδαμε να υποθηκεύονται και να βγαίνουν στο σφυρί τα δημόσια αγαθά ή να ξεπουλιέται

μπιρ παρά η δημόσια περιουσία.

Είδαμε να μετατρέπεται σε νόμο του κράτους η καταβολή… ενοικίου για τις ατομικές ιδιοκτησίες των Ελλήνων και φυσικά είδαμε να οδηγούνται σε οικονομικό και κοινωνικό στραγγαλισμό οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και ένα σωρό επαγγελματικές τάξεις.

Και στον αντίποδα βέβαια, είδαμε να επιβραβεύονται με μπόνους εκατοντάδων εκατομμυρίων οι μεγαλοεργολάβοι για τα έργα που με δική τους υπαιτιότητα δεν ολοκληρώθηκαν, ενώ δεν είδαμε να συλλαμβάνονται τα μεγαλολαμόγια, δεν είδαμε να κατάσχονται περιουσίες που δημιουργήθηκαν με κομπίνες, δεν είδαμε να χτυπιούνται οι μεγαλο-φοροφυγάδες.

Κατά συνέπεια, ουδεμία έκπληξη μου δημιουργείται πια από το οποιοδήποτε κυβερνητικό γεγονός».

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΔ…ΕΔΗΚ!!

Ο ΕΝΦΙΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι 1», μίλησε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος, για τον ΕΝΦΙΑ και τα αυξημένα φορολογικά έσοδα, ενώ επίσης απάντησε καυστικά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την περίφημη «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ».

 

«ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ

ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ»

Ο Ν. Νικολόπουλος απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Ν. Μπαδρούνια, σχετικά με τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο mega channel για την συμπαράταξη των προθύμων δήλωσε: «Μεγαλύτερα έγιναν τα δεινά των Ελλήνων από τότε που τα “βρόντηξα” και παραιτήθηκα από Υπουργός. Από τότε 1,5 εκατομμύριο Νεοδημοκράτες έφυγαν και κατά χιλιάδες καθημερινά και γυρίζουν «την πλάτη» στους «Σαμαροβενιζέλους βαστάζους της ξένης κατοχής»…

Όλοι πια κατάλαβαν και το ομολογούν ότι ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΔ, αυτό το ίδιο ομολόγησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν είπε τίποτα… διαφορετικό!!!

Μας ενημέρωσε από τηλεοράσεως ότι η ΝΔ -πλέον- είναι μόνο κεντρώο κόμμα. Δια της δηλώσεως του δεικνύει ότι κληρονόμησε τον ρεαλισμό του πατ΄ρος του, παραδεχόεμνος ευσχήμως ότι η ΝΔ κατάντησε …ΕΔΗΚ.

Για το ποιος θα πάρει την σφραγίδα το κόμαμτος συντόμως στο σπίτι του δεν έχουμε καμία αμφιβολία… Τον λένε Αντώνη !!!»

Πάντως ως επικεφαλής των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών επαναλαμβάνω ότι: «Εμείς δεν "κολλάμε" στις ξόβεργες του κ. Σαμαρά. Εμείς “σπουργιτάκια” δεν είμαστε».

Επίσης αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ ο Νίκος Νικολόπουλος είπε: «Ο ΕΝΦΙΑ (με άλλο όνομα τότε) είναι εκείνος που διέλυσε οριστικά το ΠΑΣΟΚ και τώρα μένει…να διαλύσει και τη Ν.Δ.

Ο Σαμαράς λησμονεί ότι στο DNA του Έλληνα οι έννοιες της ιδιοκτησίας και της ιδιοκατοίκησης είναι βαθιά ριζωμένες.

Ο φόρος που επιβάλλει η συγκυβέρνηση κατ’ εντολή της ξένης τρόικας, ισοδυναμεί με δέσμευση. Οι Σαμαράς και Βενιζέλος φαίνεται πως ζουν σε άλλο ΚΟΣΜΟ»

Τέλος σχολίασε ως εξής τους πανηγυρισμούς της Κυβέρνησης περί της αύξησης εσόδων: «Πανηγυρίζουν που πέτυχαν μεγαλύτερα φορολογικά έσοδα..

Η παράταξη μας διαχρονικά πίστευε «σε ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ». Αποτελεί πολιτικό παράδοξο το κόμμα που-υποτίθεται- πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία, να αποστερεί πολύτιμους πόρους από την αγορά, να αφήνει χωρίς οξυγόνο την εθνική οικονομία, να δημεύει την ακίνητη περιουσία και να οδηγεί τη μεσαία τάξη στον αφανισμό».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος