Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Ποιοι απειλούν την ζωή της κ. Κρ. Λαγκάρντ  Ποιος ο αρχηγός ¨απαγωγών” δημοσιογράφων  Τι γνωρίζει ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού»

«Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ανησύχησε μήπως, με το tweet του Νικολόπουλου περί του ποιάς Ευρώπης θέλουμε και ποιάς περιφρονούμε, δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο, ουδόλως όμως ανησύχησε για τις πρωτάκουστες συγκλονιστικές δηλώσεις Λαγκάρντ, αλλά και για τις πρωτόφαντες παράνομες και προκλητικές απαγωγές δημοσιογράφων, για τις οποίες εγκαλείται από τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Κων. Μπούρας».

Αυτά είπε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής κ. Νίκος Νικολόπουλος, μετά την ερώτηση που κατέθεσε στο κοινοβούλιο και αποκαλύπτει τις σχέσεις διαπλοκής Σαμαρά και βαστάζων του συστήματος… λέγοντας ότι:

«Η κυβέρνηση Σαμαρά που ανακάλυψε την εγκληματική οργάνωση μόνον και μόνον για να στείλει στη φυλακή Βουλευτές χωρίς προηγουμένως να έχουν καταδικασθεί, ένοχα αδρανεί και δεν εμποδίζει την δράση μίας νέας τύπου «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ»… που κλέβει..απαγάγει..τρομοκρατεί..!, ,ξένους πολιτικούς, Έλληνες Βουλευτές, Περιφερειάρχες, εκδότες, δημοσιογράφους κ.. που δεν υποκύπτουν στις παράνομες αξιώσεις τους.

Και ενώ θα περίμενε κανείς να είχαν κινηθεί αυτόματα οι διαδικασίες διαπιστώνει ότι δεν «κινείται φύλλο»…

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ και «τα σκυλιά δεμένα» για την σύλληψη ακόμα και για την προφυλάκιση τους, όπως ακριβώς συνέβη και με την «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής προσφεύγει στην Δικαιοσύνη και καταθέτει όλα τα στοιχεία που εμπεριέχονται στην ερώτηση που έχουμε καταθέσει στην Βουλή. Προτείνουμε να κληθούν ως μάρτυρες για να δώσουν πληροφορίες όλους εκείνους που έχουν υποστεί τις απειλές και τους εκβιασμούς, εκδότες και δημοσιογράφους που έχουν καταγγείλει αυτά τα γεγονότα, πολιτικούς, που στο δημόσιο λόγο τους, εντός και εκτός Βουλής, έχουν μιλήσει για την μαφία της λαθρεμπορίας των καυσίμων, των προμηθειών, των δημοσίων έργων και των media».

Καταλήγοντας ο κ. Νίκος Νικολόπουλος τόνισε:

«Ο “κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται” λέει ο λαός μας…. Και αυτό συνέβη … Επήλθε ήδη το τέλος του πολιτικού χρόνου της συγκυβέρνησης… Έχουν τελειώσει πολιτικά και ηθικά… Παίζουν τα ρέστα τους, μοιράζοντας στα «ζάρια» τα «ιμάτια» του «σταυρωμένου» λαού μας…!

Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουν οι Έλληνες!!! Εκτός των τριών (3) δημοσιογράφων που φυλάσσονται επί 24ώρου βάσεως με απόφαση Κικίλια, ποιοι μπορεί να έχουν απαχθεί, από το «φωτογταφιζόμενο » απαγωγέα;;

Σίγουρα όχι οι κυρίες Όλγα Τρέμη και Σία Κοσσιώνη και ο σπουδαίος και τρανός οικονομικός συντάκτης του ΣΚΑΙ και πρώην τραπεζικός υπάλληλος, που διακηρύττει τις υπαγορευμένες από τους ντόπιους και ξένους τραπεζίτες μνημονιακες συνταγές κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Στους ανωτέρω μνημονιακούς δημοσιογράφους, ως γνωστόν, από την 3η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (με διαταγή πολιτικής σημασίας του ιδίου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημοσίας Τάξης κ. Κικίλια), παρέχεται στους απειλούμενους;;;; δημοσιογραφικούς – τηλεοπτικούς αστέρες, 24ωρη αστυνομική φύλαξη!

Για όσους δεν γνωρίζουν, 24ωρη φύλαξη σημαίνει το λιγότερο 12 αστυνομικούς και στους τρεις, δηλαδή η δύναμη ενός μικρού αστυνομικού τμήματος της περιοχής στην οποία διαμένει ο φορολογούμενος πολίτης που βογγάει από τις κλοπές, τις ανθρωποκτονίες και τις ληστείες!

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης παρατίθεται παρακάτω:

ΕΡΩΤΗΣΗ και ΑΚΕ προς τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,

και τους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ,

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

 

Κοινοποίηση: Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Οικονομικούς Εισαγγελείς, Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ,

Συνήγορο του Πολίτη, Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή

 

Θέμα: «Ποιοι απειλούν την ζωή της κ. Κρ. Λαγκάρντ

Ποιος ο αρχηγός ¨απαγωγών” δημοσιογράφων

Τι γνωρίζει ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού»

Μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία κάνει ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΚΑ», κ. Γ. Κουρτάκης, απευθυνόμενος στον διευθυντή του Πρωθυπουργού κ. Κ. Μπούρα.

Η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» συγκεκριμένα δημοσίευσε στο φύλλο του Σαββάτου 13/09/2014 (στο ειδικό ένθετο) και στη στήλη «Πολιτικός Καφές», που υπογράφει ο έγκυρος και καλά ενημερωμένος δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης τα παρακάτω:

«Αλήθεια, ο διευθυντής του Πρωθυπουργικού γραφείου Κώστας Μπούρας γνωρίζει κάτι περισσότερο για τον επιχειρηματία που επιδίδεται στο “σπορ” ολιγόωρων απαγωγών δημοσιογράφων; Αν δεν γνωρίζει ας ζητήσει μία ενημέρωση από την ΕΣΗΕΑ, στην οποία προσφεύγουν τα θύματα προκειμένου να καταγγείλουν τα όσα βιώνουν στο τροχόσπιτο».

Η είδηση, είναι συγκλονιστική αφού καταγράφει μια πραγματικότητα που παραπέμπει σε καταστάσεις που συμβαίνουν μόνον σε απολυταρχικά και φασιστικά καθεστώτα.

Σε τέτοιες καταστάσεις θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν μόνον μέλη μιας κανονικής εγκληματικής οργάνωσης, όπως αυτή ορίζεται από το άρθρο 187 ΠΚ.

Ο εκδότης μιλά για επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, από τον επιχειρηματία που έχει κάνει «σπορ τις επαναλαμβανόμενες ολιγόωρες απαγωγές», εξευτελίζοντας με την προκλητική συμπεριφορά του, το Κράτος, την Κυβέρνηση, τους θεσμούς, τον Πρωθυπουργό και τους δήθεν αρμοδίους των κρατικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Επίσης ένα από τα πολλά δημοσιεύματα παρόμοιου περιεχομένου, αλλά εξίσου χαρακτηριστικό της επικρατούσης κατάστασης στην «Νέα Ελλάδα του Α. Σαμαρά», είναι και το δημοσίευμα της εφημερίδας fm voice (11/09/2014) και το οποίο επίσης δεν διαψεύστηκε!!!

Ο συντάκτης καταγγέλει ότι ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με δυο επιχειρηματίες και με "menu" της συνάντησης το “φάγωμα “ ενός τρίτου.

Η αποκάλυψη βρίσκεται στο εξώφυλλο και έχει τίτλο :

«Deal Σαμαρά – Μελισσανίδη – Αριστείδη για Μαρινάκη».

Μάλιστα στην σελίδα 17 γνωστοποιεί στους αναγνώστες της τον τόπο και τον χρόνο που «αντάμωσε» η «φιλική» παρέα.

Αυτολεξεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας σημειώνει:

«Σαμαράς, ο …μπροστινός.

Τίγρης – Αριστείδης με front man τον Αντώνη vs Μαρινάκη.

Την περασμένη Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου αποκάλυψα στο fmvoice.gr την συνάντηση Σαμαρά – Μελισσανίδη - Αλαφούζου στο Μαξίμου.

“Μενού” της συνάντησης το” φάγωμα του χοντρού”.

Η πιάτσα βούιξε και κανείς από τους 3 δεν διέψευσε την συνάντηση και την συμφωνία τους.

Το σχέδιο “φαγώματος” του Μαρινάκη θα αρχίσει να ξετυλίγεται μέσα στο επόμενο δίμηνο ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις. Γύρω από τον «διαπλεκόμενο Μαρινάκη» θα στηθεί ένα ολόκληρο επικοινωνιακό σόου, “τύπου Χρυσής Αυγής”, για την προεκλογική «κάθαρση» των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου και της διαπλοκής γενικότερα. Στην μάχη θα ριχτεί το υπερόπλο του κοριού της ΕΥΠ. Ήδη οι «Δίκες» του ΣΚΑΙ διαρρέουν ότι ο κοριός «τσάκωσε» Μαρινάκη – Χατζηνικολάου, στην υπόθεση του «βαποριού του Ψυχικού». Επειδή πλέον το πράγμα αγριεύει, ήλθε η ώρα των μεγάλων. Για αυτό βγαίνει μπροστά ο Αριστείδης» και κλείνει ως εξής: .

«Ο Μαρινάκης εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Άλλωστε δεν είναι μόνος.

Το λάθος του είναι ότι έχασε χρόνο προσπαθώντας να… μεταγράψει τον Σαμαρά!!! »

Πέρασαν αρκετές μέρες και ενώ οι παραπάνω καταγγελίες αναδημοσιεύτηκαν σε εκατοντάδες ΜΜΕ, sites, blogs κλπ. δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους, από την Δικαιοσύνη, από τα μέλη της Κυβέρνησης, ούτε καν από τον ίδιο καταγγελόμενο Πρωθυπουργό. Μία ένοχη σιωπή από τον μετέχοντα Α. Σαμαρά στην παρασυναγωγή της διαπλοκής, σχεδιάζοντας πράξεις που δεν αντέχουν «στο φως»…….

Επειδή ακόμη και η κ. Κρ. Λαγκάρντ προέβη σε βαριές καταγγελίες στην εφημερίδα Financial Times για εκβιασμούς και απειλές, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Καλύτερα να μην πω πολλά, ξέρετε, διότι όταν μίλησα για την Ελλάδα και για το θέμα των φόρων, δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου και έπρεπε να αυξηθεί η ασφάλεια μου».

Επειδή ακόμη και όταν η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρ.Δούρου σε συνέντευξη της στις 14/09/2014, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», δήλωνε ότι δέχτηκε :

«Απειλές κατά της ζωής μου, υβριστικά πανό σε γήπεδα, σεξιστικές ύβρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οπαδικά, και όχι μόνο, κέντρα συμφερόντων» και πρόσθεσε ότι αυτό έγινε γιατί «πήγα κόντρα σε ισχυρούς επιχειρηματίες».

Επειδή ακόμα και όταν ο εκδότης της εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» κ. Ι. Φιλιππάκης, με άρθρο – παρέμβαση αποκάλυψε ότι : «Η Κυβέρνηση επιχειρεί να διασώσει τους καταχρεωμένους βαρόνους των media και τους ομίλους τους- και ειδικότερα τον ΔΟΛ και τον ΠΗΓΑΣΟ».

Επειδή παρ’ όλα τα ανωτέρω που έχουν προκαλέσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες , σχετικά με την δράση των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ και την λειτουργία των εγκληματικών οργανώσεων που έχουν στήσει και λειτουργούν ανενόχλητα, ο Πρωθυπουργός, οι αρμόδιοι υπουργοί, οι δικαστικοί και κρατικοί λειτουργοί, τα όργανα της τάξης, οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ… Όλοι μα όλοι έκαναν πως δεν άκουσαν… και άλλοι ίσως πράγματι να μην διάβασαν ούτε τι είπε η κ. Κρ. Λαγκάρντ, ούτε τι έγραψε ο κ. Γ. Κουρτάκης για απαγωγές δημοσιογράφων που πιθανόν να γνωρίζει ο διευθυντής του Πρωθυπουργικού γραφείου κ. Κ. Μπούρας, όπως και το τι απεκάλυψε ο εκδότης της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» κ. Ι. Φιλιππάκης, ο εκδότης της εφημερίδας «fm voice» κ. Ν. Μανεσιώτης, ή η κ. Ρ. Δούρου, ή πολύ περισσότερο το ypervasi blog κ.α. πολλά!!!

Επειδή ακόμη και όταν κατέθεσα μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, στις 07/04/2014, κατά του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία για αποστολή απειλητικού sms επί σκοπώ την τρομοκράτηση μου, ακόμα και τότε περιέργως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψη του στα όρια του αυτοφώρου, παρ’ ότι αμέσως ενημερώθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καθώς και η τότε ηγεσία της ΕΛΑΣ, διαπίστωσα πως δεν «ιδρώνει το αυτί» της Κυβέρνησης».

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Ανατροπής με την παρούσα ερώτηση, που κοινοποιείται σε κάθε αρμόδιο κρατικό λειτουργό, επιδιώκει όπως είχε καθήκον τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και ζητά την διερεύνηση των καταγγελομένων από την Δικαιοσύνη, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει την απαίτηση των Ελλήνων για τιμωρία όλων των ενόχων και την επιστροφή των κλεμμένων.

Επειδή στα «παρασκήνια» έχει ξεσπάσει «θύελλα», καθώς η Κυβέρνηση μένει πολλαπλά εκτεθειμένη για τις υπόγειες συμφωνίες που έχει κάνει, αλλά και από τα «δώρα» που σπεύδει να προσφέρει στους (καταρρέοντες) ισχυρούς της διαπλοκής, την ώρα που η Ελληνική κοινωνία συνθλίβεται στις μνημονιακές «μυλόπετρες».

Επειδή ο κάθε ερωτώμενος όπως και ο κάθε παραλήπτης της παρούσας δεν θα μπορεί μετά την κατάθεση της παρούσας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να δηλώνει άγνοια των δημοσιευμάτων και των καταγγελιών.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω ερωτάσθε:

1. Γιατί δεν εκδώσατε κύριε Πρωθυπουργέ, μία ανακοίνωση, για να διαψεύσετε τα όσα ενυπογράφως δημοσιεύει ο κ. Γ. Κουρτάκης, ο κ. Ι. Φιλιππάκης, ο κ. Ν. Μανεσιώτης κ.α.;

2. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που επιδίδεται στο «σπορ των ολιγόωρων απαγωγών» δημοσιογράφων;

3. Ισχύουν τα όσα υπαινίσσεται ο κ. Γ. Κουρτάκης για τον διευθυντή σας κ. Κ. Μπούρα, και εάν ναι, πράγματι γνωρίζετε αυτές τις παράνομες πράξεις των απαγωγέων;

4. Εάν ισχύουν τα «περί απαγωγών», εσείς γιατί δεν αντιδράσατε άμεσα και προς παραδειγματισμό, δεν ζητήσατε τις παραιτήσεις εκείνων που συμμετέχουν «εν λόγω, έργω ή αμέλεια» και γιατί οι συνερωτώμενοι Υπουργοί δεν ανέλαβαν αυτόματα δράσεις, που υποχρεούνται εκ της θέσεως που κατέχουν; Ποιος τους εμπόδισε;

5. Εάν πάλι δεν ισχύουν πώς επιτρέπετε να συκοφαντούν και να σπιλώνουν το στενότερο συνεργάτη σας, τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού σας γραφείου στο Μέγαρο Μαξίμου;

6. Εάν σε τέτοια ή παρόμοιου περιστατικά απαγωγών ή εκβιασμών ή απειλών της ζωής πολιτικών προσώπων, ενέπλεκαν -ας υποθέσουμε- τον διευθυντή του γραφείου του Αρχηγού της «Χρυσής Αυγής», πώς θα είχατε αντιδράσει τότε εσείς, ο Πρωθυπουργός, αλλά κα ο Υπουργός της Δικαιοσύνης, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο Διοικητής της ΕΥΠ κ.ο.κ.

7. Επίσης μετά τις «καταγγελίες Λαγκάρντ» εσείς ο Πρωθυπουργός ή ο Υπουργός των Εξωτερικών ζητήσατε από την κ. Κρ. Λαγκάρντ εξηγήσεις και πληροφορίες συγκεκριμένες;

Εάν όχι γιατί;

8. Γιατί δε ρωτήσατε την κ. Λαγκάρντ, ποιον «φωτογράφιζε» ποιος ή ποιοι απείλησαν την ζωή της;

9. Μήπως κινηθήκατε δια της διπλωματικής οδού εσείς ή ο Υπουργός Εξωτερικών;

10. Γιατί δεν δώσατε εντολή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης να διερευνηθούν από την Δικαιοσύνη οι καταγγελίες Λαγκάρντ;

11. Μάθατε μήπως ποιος είναι ο επίδοξος απαγωγέας επιχειρηματίας;

12. Μήπως είναι επισκέπτης του Μαξίμου;

13. Τελικά τι γνωρίζει ο διευθυντής του πρωθυπουργού, κ. Κ. Μπούρας για τον απαγωγέα επιχειρηματία;

14. Γιατί καλύπτετε ή και να συγκαλύπτετε όσους θα έπρεπε να οδηγήσετε στη Δικαιοσύνη και αντί εσείς να εξασφαλίσετε την επιστροφή των «κλεμμένων χρημάτων», πίσω στα κρατικά ταμεία, είτε αυτά προέρχονται από φοροδιαφυγή, είτε από λαθρεμπορία, είτε από όποια άλλη εγκληματική ή παράνομη πράξη, εσείς απεναντίας όπως εγράφη στον τύπο, άλλοτε συντρώγετε και άλλοτε συναντάσθε στο Μέγαρο Μαξίμου για να τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες αυτών, μέσω συγχωνεύσεων των εταιρειών τους ΜΜΕ ή στα μέσω του βαθέως κουρέματος, που παραμένουν ανεξόφλητα ληξιπρόθεσμα και «κατακόκκινα» στις τράπεζες;

15. Εάν ίσχυαν τα περιστατικά που καταγράφει ο κ. Γ. Κουρτάκης, η FM VOICE όπως και εκείνα που καταγγέλλουν η κ. Κρ. Λαγκάρντ, η κ. Ρ. Δούρου και ο υπογράφων, τότε μήπως είμαστε μπροστά «σε μία δομημένη οργανωμένη εγκληματική οργάνωση, με αρχηγό και διεύθυνση»;

16. Τι γνωρίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, της ΕΥΠ, της Δικαιοσύνης, των τελωνείων, των Δ.Ο.Υ. κλπ για την δράση αυτών των προσώπων και πως έχουν αντιδράσει;

- Να κατατεθούν όλες οι σχετικές αναφορές

17. Ζήτησε κάποιος εκ μέρους της Κυβέρνησης περισσότερες πληροφορίες από την κ. Κρ. Λαγκάρντ και από τον κ. Ι. Κουρτάκη;

18. Μήπως διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου τα δημοσιεύματα με τις παραπάνω καταγγελίες;

- Να κατατεθούν τα σχετικά διαβιβαστικά.

19. Μήπως απομακρύνθηκαν από το γραφείο του Πρωθυπουργού όσοι εμπλέκονται και αναφέρονται στα δημοσιεύματα;

- Να κατατεθεί κάθε έγγραφο και όποια εντολή γραπτή δώσατε ή θα δώσετε για τη διευκρίνιση και διερεύνηση αυτών των δυσωδών υποθέσεων, καθώς και για την αποκάλυψη του επικεφαλής αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, που προχωρά σε «συλλήψεις και απαγωγές» και η οποία πιθανότατα λειτουργεί προς προσπορισμό οικονομικού ή πολιτικού οφέλους, με την ανοχή της κυβέρνησης σας.

20. Τελικά είναι αληθινά όσα αποκάλυψε η οικονομική εφημερίδα Financial Markets Voice, που διευθύνει ο κ. Κ. Ψωμιάδης και υπεύθυνος κατά τον νόμο είναι ο κ. Ν. Μανεσιώτης; «Συναντήθηκε ή όχι ο Πρωθυπουργός με τους κ.κ. Δ. Μελισσανίδη και Γ. Αλαφούζο»;

21. Εάν ναι ποια ήταν τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και τι αποφασίσατε να πράξετε

Σχετικό βίντεο με on camera δήλωση για το θέμα του Ν. Νικολόπουλου: https://www.youtube.com/watch?v=d80ydeV3JG8&list=UU0SmAqRlJp6gqI4xAGtDqEw

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος