Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος στην Θεσσαλονίκη : «Όλες οι πατριωτικές δυνάμεις, μπορούμε να τους ανατρέψουμε».

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα ζητά με εισαγγελική παραγγελία να υποχρεωθεί η Κυβέρνηση να καταθέσει στην Βουλή τις υπογεγραμμένες δανειακές συμβάσεις.

Η μη δημοσίευση των τελικών υπογεγραμμένων δανειακών συμβάσεων

του Ελληνικού Δημοσίου με τους δανειστές αποτελεί απιστία

και ως τέτοια θα τιμωρηθεί.

Με την σύγκλιση των οργάνων του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε η πενθήμερη επίσκεψη – πορεία προς τον λαό της Βορείου Ελλάδος του επικεφαλής του ΧΡΙ.Κ.Α. Νίκου Νικολόπουλου.

Ο Πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α. αφού ενημερώθηκε εις βάθος για όλα τα ζητήματα που προέταξαν οι συνεργάτες και συνοδίτες του αγώνα της Ανατροπής και της νέας απελευθέρωσης, έκανε μία συνολική εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης και στην συνέχεια έδωσε κατευθύνσεις προς τα στελέχη του.

Παρουσίαση του «οδικού χάρτη» επικοινωνίας με τον λαό έκανε

ο εκπρόσωπος τύπου του ΧΡΙ.Κ.Α. Γ. Κανελάκης

Ο Νίκος Νικολόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα συνεργασία με τον Π. Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ., αλλά και για τα όσα περί της συνεργασίας με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, εκείνος δήλωσε από το βήμα της ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α. στην συνέχεια είπε:

«Συμφωνούμε με τους ΑΝ.ΕΛ. πως μόνον με την εφαρμογή ενός ριζοσπαστικού εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης και ανάπτυξης, μπορεί να δημιουργηθούν οι ικανές και αναγκαίες συνθήκες για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την εθνική αναδημιουργία.

Η εφαρμογή όμως του εθνικού σχεδίου απαιτεί την συστηματική προσπάθεια, καθώς και τη σύμπραξη όλων των παραγωγικών και ζωτικών δυνάμεων της χώρας.

Απαιτεί τη δημιουργία μιας νέας μεγάλης πολιτικής και κοινωνικής συμμαχίας, μιας δημοκρατικής συμμαχίας.

Οι δημοκρατικές και λαϊκές δυνάμεις του τόπου πρέπει να συνταχτούμε και να συστρατευτούμε στον μεγάλο αντιμνημονιακό σκοπό της διάσωσης της πατρίδας μας, από τα «νύχια» των ξένων δυναστών - δανειστών.

Η πολιτική και κοινωνική μεγάλη συμμαχία, μπορεί να δώσει ελπίδα και αυτοπεποίθηση στους Έλληνες και στις Ελληνίδες.

Όλες οι πατριωτικές δυνάμεις, μπορούμε να τους ανατρέψουμε.

Μπορούμε να απελευθερώσουμε την πατρίδα. Μπορούμε να φέρουμε την ελπίδα.

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος ενημέρωσε τα στελέχη του ότι με αφορμή τις τεκμηριωμένες αποκαλύψεις που έκανε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κ. Καμμένος, αναφορικά με τις «κρυφές» δανειακές συμβάσεις που έχει υπογράψει η χώρα μας, το ΧΡΙ.Κ.Α. παίρνοντας τη σκυτάλη, εκπροσωπούμενο από τον ίδιο, θα «διεκδικήσει» εισαγγελική παραγγελία προκειμένω να έρθουν στο φως οι εν λόγω συμβάσεις, καθώς και οι όροι που τις συνοδεύουν.  Επιπροσθέτως, ενημέρωσε ότι η νομική υπηρεσία του κόμματος επεξεργάζεται το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που θα κατατεθεί στον Άρειο Πάγο τις προσεχείς ημέρες για πιθανή διακίνηση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από Έλληνες κρατικούς αξιωματούχους, βάσει της δημόσιας τοποθέτησης της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη, αναφορικά με το ύψος των μετρητών που ταξίδεψαν προς τη χώρα μας με τα «περίφημα» αεροπλάνα. Η καταφυγή στη δικαιοσύνη αποτελεί μονόδρομο, καθώς η κυβέρνηση ενώ οφείλει να δώσει στην δημοσιότητα την πλήρη λίστα των δανειστών οι οποίοι πληρώνονται, καθώς επίσης να δοθεί η πλήρης ανάλυση του πληρωτέου χρέους ανά έτος, όπως και ο κάτοχος, το ποσό, η ημερομηνία σύναψης δανειακής σύμβασης με υπογραφές, η ημερομηνία εκταμίευσης, αλλά και όλες οι τυχόν μεταβολές των όρων δανεισμού χωριστά της κάθε δανειακής σύμβασης, αρνείται  για λόγους πιθανώς κολάσιμους να το πράξει.

Η μη δημοσίευση των τελικών υπογεγραμμένων δανειακών συμβάσεων του Ελληνικού Δημοσίου με τους δανειστές αποτελεί απιστία και ως τέτοια θα τιμωρηθεί».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος