Loading...
 Start Page
Συγκέντρωση το Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος  με Ποντίους του νομού Θεσσαλονίκης

«Έξω από τα δόντια» μίλησε στο Εγνατία tv, στους δημοσιογράφους

Αντ. Ωραηλόγλου και Νατάσσα Σωτηριάδου (http://www.egnatia.tv/edwmakedonia)

 

Συγκέντρωση με εκπροσώπους Ποντίων πραγματοποίησε, σήμερα το απόγευμα (Τρίτη), ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

 

Ο Νίκος Νικολόπουλος αφού ανέλυσε την πολιτική κατάσταση και ζήτησε την συμπαράταξη όλων των πατριωτικών αντιμνημονιακών δυνάμεων στην νέα μεγάλη συμμαχία με τους ΑΝ.ΕΛ. του Π. Καμμένου δεν απέφυγε να σχολιάσει και την περίφημη διάταξη του δήθεν αντιρατσιστικού νόμου σχετικά με την ποινική δίωξη των υβριστών των σφαγιασθέντων προγόνων μας από τους Τούρκους και την των Γενοκτονιών των Χριστιανών της Μ. Ασίας στο νομοσχέδιο

«Μέσα στο κείμενο του λεγόμενου "αντιρατσιστικού" αναφορικά με τις Γενοκτονίες υπάρχει η φράση «εκτός από τους αρνητές του Ολοκαυτώματος, θα τιμωρούνται πλέον και όσοι επιδοκιμάζουν, ευτελίζουν ή ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ αρνούνται τις γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει η ελληνική Βουλή».

Ο όρος «ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ» στην ουσία αναιρεί τη διάταξη για τις κύριες περιπτώσεις ασέβειας της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας.

 Όσοι δηλαδή καλυπτόμενοι από την ιδιότητα του Πανεπιστημιακού ή του "Ερευνητή" θα αρνούνται τις Γενοκτονίες των Χριστιανών της Ανατολής, δεν θα υφίστανται ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ.

Γνωστές και οι περιπτώσεις ΜΚΟ που ασχολούνται με την δήθεν Ελληνοτουρκική Φιλία, οι οποίες  θα ανήκουν στην ίδια κατηγορία, μιας αυτές επίσης θα αμφισβητούν "καλόβουλα πάντα" τις Τουρκικές φρικαλεότητες με τις σφαγές εκατομμυρίων Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων από τους Νεότουρκους του Εγκληματία Πολέμου Κεμάλ Αττατούρκ.

Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα μόλις πριν λίγες ημέρες εντός Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος καθησυχαστικά προς την Ρεπούση:   "Το άρθρο του κ. Αθανασίου έτσι όπως είναι διατυπωμένο ακριβώς προστατεύει από αυτό που δεν προστάτευε το άρθρο του κ. Ρουπακιώτη" και πρόσθεσε λέγοντας "να μη χρησιμοποιηθεί δηλαδή ως έγκλημα γνώμης", ενώ καθησυχάζοντας την κ. Ρεπούση πρόσθεσε "ένας επιστήμων δεν το κάνει κακόβουλα".

Ο «λαλίστατος Πατριδοκάπηλος» Άδωνις "κάρφωσε" όλη τη πλεκτάνη που παίχτηκε μεταξύ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ για την εξαπάτηση του Ελλήνων, «ρίχνοντας στάχτη» και στα μάτια των Βουλευτών της ΝΔ που περιφέρονται πανηγυρίζοντας ότι πέτυχαν την δήθεν εισαγωγή των Γενοκτονιών των Χριστιανών της Μ. Ασίας στο νομοσχέδιο. ΚΕΝΟ γράμμα λοιπόν είναι η δήθεν ποινική δίωξη των υβριστών των σφαγιασθέντων προγόνων μας από τους Τούρκους. Τους πρόδωσε η πολυλογία του Αδώνιδος.

Φυσικά για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων δεν υπάρχει καμιά αναφορά σε φράση "κακόβουλη άρνηση". 

Εκεί η απλή άρνηση φθάνει για να διωχθείς! 

Πρόκειται δηλαδή για μια ακόμη πολιτική «ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ» της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, για μία κατάπτυστη κοροϊδία της Μνήμης εκατομμυρίων δολοφονημένων Ανδρών, Γυναικών και μικρών παιδιών.

Ένας ακόμη βρόμικος εμπαιγμός μετά την συμπερίληψη στο εν λόγω νομοσχέδιο της ποινικής δίωξης όσων απλά διακηρύττουν την αντίθεση τους στην ομοφυλοφιλία, παρά τις αντίθετες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις προς την Εκκλησία της Ελλάδος.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, απαιτούμε την διαγραφή της λέξης "Κακόβουλα" από το κείμενο έτσι ώστε να διώκονται ΟΛΟΙ όσοι αμφισβητούν τη Γενοκτονία που συντελέσθηκε στην Μικρά Ασία, όπως ακριβώς διώκονται όσοι θα αρνούνται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Γιατί άλλωστε, αναρωτιέμαι, να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση;

Απαιτούμε την αποτύπωση λεπτομερώς για το ποιοι άνθρωποι τις υπέστησαν και σε ποια Γενοκτονία αναφέρεται ο νομοθέτης.

Δηλαδή η Γενοκτονία των Ποντίων, των Μικρασιατών Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων.

Ο Πρωθυπουργικός φίλος Υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου έχει το χρόνο επιτέλους να διασώσει την πολιτική και εθνική του αξιοπρέπεια έστω και τώρα. Άλλως αυτός και όσοι ψηφίσουν αυτό το νομοθέτημα ανθελληνικού ρατσισμού, θα λάβουν αυτό που τους πρέπει: την πολιτική συντριβή τους  και ακολούθως κλήσεις για τις επίσημες απολογίες των πεπραγμένων τους».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος