Loading...
 Start Page
«Όσοι είναι πολέμιοι του Χριστιανικού Ευρωπαικού πνεύματος  το μόνο που ξέρουν είναι να σκύβουν το κεφάλι»!!!!

Τον Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο επισκέφτηκε στο Επισκοπείο, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος με την ευκαιρία της τριήμερης επίσκεψης του στην Ρόδο.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους, τα εκκλησιαστικά και κοινωνικά ζητήματα της ακριτικής περιφέρειας, καθώς τα μεγάλα εθνικά θέματα που απασχολούν την  Πατρίδα και τις Ελληνίδες  και τους Έλληνες.

Ο επικεφαλής των Ελλήνων ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ επίσης ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για την νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας μέσα από διάταξη που εμπεριέχεται στον πρόσφατα υπερψηφισθέντα νόμο, καθώς και για την υπερψήφιση της «ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ» στο Ευρωκοινοβούλιο, από κάποιους Έλληνες Ευρωβουλευτές  και μάλιστα και από εκείνους που το κόμμα τους διακηρύσσει πως πιστεύουν το τρίπτυχο «ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Ο Νίκος Νικολόπουλος παρέδωσε το ψηφισμένο κείμενο της Έκθεσης -στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα- στον Μητροπολίτη και συνεχάρη τον δραστήριο Επίσκοπο που με την ποιμαντική φροντίδα του έχει παράξει ένα σπουδαίο έργο κατά τον χρόνο της διακονίας του.

Τέλος, μιλώντας στα ΜΜΕ ο πρόεδρος  του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Με νηφάλιο πνεύμα, αλλά και αποφασιστικότητα ΕΝΩΜΕΝΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ στιγματίζουμε τις πολιτικές πράξεις των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ και των πολέμιων του Χριστιανικού ευρωπαϊκού πνεύματος από τα δεξιά ως τ’ αριστερά.

Είναι πράξεις ντροπής. Είναι γελοίες ιστορίες μικρών και ανίκανων ανθρώπων που δυστυχώς το μόνο που ξέρουν είναι να σκύβουν καλά το κεφάλι.

Με την ανωμαλία αυτή όσο δεν μιλά η διοικούσα εκκλησία δείχνει το μέγεθος της διαφθοράς μερίδας εκκλησιαστικών παραγόντων, όσο και την αδυναμία του ύψους σήματος των Ιεραρχών και άλλων εκκλησιαστικών και πολιτικών προσώπων να αντιδράσουν οργανωμένα και με αποτελεσματικότητα. Κάποιοι από αυτούς θέλουν να «κάθονται στα τέσσερα» στους ξένους «βιαστές και εκβιαστές» στους εκφραστές της ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, αδιαφορώντας για το ποιος είναι ο λαός που κυβερνούν και ποιες είναι οι παραδόσεις και τα ήθη του. Οι δοσίλογοι της ξένης κατοχής έφεραν την ισοπέδωση των πάντων , αρκεί να είναι αρεστοί στους πάτρωνες τους και να διατηρήσουν την καρέκλα της εξουσίας.  Ευτυχώς μάλλον όχι για πολύ ακόμα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τους πήραν χαμπάρι και δεν θα αργήσει η νέμεση…»

Ταυτόχρονα όμως η ψηφισμένη «ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ» δεν αποτελεί μεγάλο κομμάτι της μεγάλης ηθικής  και ποιοτικής κατάπτωσης  στην χώρα, αλλά και συνολικά στην Ευρώπη.

Αναρωτιούνται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αλήθεια ποια Ορθόδοξη ή και γενικότερα ποια Χριστιανική ομολογία και ποια παράδοση πάνω στην οποία είναι χτισμένη η Ευρώπη προβλέπει κάτι τέτοιο. Από πότε η ανωμαλία να είναι αρετή; Μπορεί στο Δίκαιο οι παρά φύσιν  συμπεριφορές , να βαπτίζονται φυσιολογικές;  Μπορεί η ελληνική κοινωνία να υιοθετήσει την νομική υπόσταση των ομόφυλων ζευγαριών, μετατρέποντας την παρέκκλιση σε …νόμο όπως διακαώς επιθυμούν οι δύο Συμπρωθυπουργοί Σαμαράς και Βενιζέλος;

Ν.Νικολόπουλος: «Καλά….40 στον αρχηγό της ΠΟΛ.ΑΝ..!!!!»

Ερωτηθείς για τα 40 χρόνια της ΝΔ ο Νίκος Νικολόπουλος δηκτικά απάντησε: «Και καλά…. σαράντα στον αρχηγό της Πολιτικής Άνοιξης!!», ενώ διευκρίνισε ότι ουδέποτε υπήρξε στον  επίσημο ή ανεπίσημο κατάλογο των προθύμων, τουναντίον καταγγέλει συστηματικώς όλους εκείνους που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο είτε εγγράφονται στον εν λόγω κατάλογο ως τακτικά μέλη, είτε ως δόκιμα.

Όσες επικαιροποιήσεις κι αν κάνουν στον κατάλογο των προθύμων σβήνοντας και γράφοντας, τον Ν. Νικολόπουλο στο «μελάνι τους δεν θα τον πιάσουνε».

Αυτή δεν είναι η ΝΔ η δική μας αυτή είναι η μεταλλαγμένη Πολιτική Άνοιξη του Α. Σαμαρά

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος