Loading...
 Start Page
Ο Ν. Νικολόπουλος στο kosmos tv Ρόδου Οι δυνάστες -δανειστές και οι τραπεζίτες απαιτούν να βγαίνουν λίαν προσεχώς «στο σφυρί» τα σπίτια του

Στην εκπομπή «Ο κόσμος σήμερα» με τον δημοσιογράφο Κλ. Λοίζο στο kosmos tv της Ρόδου «φιλοξενήθηκε», ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκου Νικολόπουλου, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Ν. Νικολόπουλος απαντώντας στο ερωτήματα του δημοσιογράφου για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και για το αν θα ψήφιζε τον Κ. Καραμανλή, έδωσε την παρακάτω αποστομωτική απάντηση : «Δεν ψηφίζω ούτε τον Κ. Καραμανλή εάν δεν έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές!!! Πρέπει να απαλλαγεί ο τόπος από την συγκυβέρνηση της συμφοράς και της υποταγής. Μετά τις εκλογές αν υπάρξει υποψηφιότητα Καραμανλή θα την στηρίξω και θα τον ψηφίσω και με τα δύο μου χέρια».

Στο ερώτημα του Κλ. Λοίζου σχετικά με την πρόταση νόμου για τα «κόκκινα» δάνεια, που παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο και συνυπογράφεται από το ΧΡΙ. Κ.Α. για κατάθεση στην Βουλή, ο Ν. Νικολόπουλος τόνισε: «Πρέπει σε αυτό το θέμα να συστρατευτούμε όλοι οι Βουλευτές να μην επιτρέψουμε στους Σαμαρά και Βενιζέλο να νομοθετήσουν «για τις τράπεζες και μόνον για αυτές» που απαιτούν fast truck πλειστηριασμούς ακινήτων, που σήμερα έχουν υποχρεωτικά ως τιμή εκκίνησης την αντικειμενική αξία.  Οι δανειστές και οι τραπεζίτες απαιτούν να βγαίνουν λίαν προσεχώς «στο σφυρί», τα σπίτια του κοσμάκη, με πρώτη τιμή τα δύο τρίτα της αρχικής αντικειμενικής αξίας, προς διευκόλυνση μόνο των τραπεζών, όπως είναι προφανές.

Με τα δύο τρίτα σήμερα, και αν χρειαστεί ακόμη πιο κάτω, οι τράπεζες θα καταφέρουν να ξεφορτωθούν ακίνητα, να μαζέψουν μετρητά και να μειώσουν τις επισφάλειες, δηλαδή τα «κόκκινα» δάνεια τους εις βάρος των Ελλήνων πολιτών

Αφού η τράπεζα αποδέχεται ότι η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού είναι η πραγματική τιμή, γιατί δεν αναπροσαρμόζει αναλόγως το αρχικό δάνειο, μήπως και έτσι ο αρχικός δανειολήπτης μπορεί να συνεχίσει να το εξυπηρετεί;

Γιατί πρέπει την κρίση να την πληρώσει μόνο ο εμπερίστατος δανειολήπτης, δηλαδή αυτός που χάνει το σπίτι του, χάνοντας κιόλας όσα χρήματα στο μεταξύ έχει πληρώσει και παρατηρούμε να βγαίνει κερδισμένος, ο δανειστής (τράπεζα) και εκείνος που θα αγοράσει το σπίτι ή το ακίνητο εκμεταλλευόμενος την αντικειμενική δυσκολία και το παζάρι;»

Και συνέχισε: «Το πρόβλημα των «κόκκινων» δανείων αποτελεί πράγματι μάστιγα, για την επίλυση του, όμως, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλές παράμετροι!!! Οι ΑΝΕΛ και οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες με ευθύνη και ευαισθησία καταθέτουμε ενυπογράφως την δική μας πρόταση για την προστασία της πρώτης κατοικίας».

Βέβαια από το «μενού» των ερωτήσεων δεν έλειπε και η ερώτηση για το αν υπήρξε πρόσκληση από την ΝΔ για την γιορτή των 40 χρόνων που πραγματοποιείται στην Χαλκιδική την επόμενη εβδομάδα, όπου απαντώντας ο πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α. τόνισε εμφαντικά:

«Κοιτάξτε δεν είναι μυστικό: Η Νέα Δημοκρατία είναι το πολιτικό σπίτι που γεννήθηκα, μεγάλωσα και υπηρέτησα σε όλη τη μέχρι σήμερα ζωή μου.

Αλλά στο σπίτι αυτό διαφεντεύουν σήμερα άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα κοινό με αυτά που η πραγματική Νέα Δημοκρατία, το μεγάλο λαϊκό και πατριωτικό κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, πρέσβευε. Πώς μπορώ εγώ να γιορτάζω μαζί τους, ακόμα και αν με καλούσαν, τα γενέθλια ενός κόμματος που αυτοί επιχειρούν να του αλλάξουν το DNA;

Η «γιορτή» των εκατομμυρίων πολιτών αυτής της χώρας που ξέρουν ότι η πραγματική Νέα Δημοκρατία δεν είναι εκεί που βρίσκονται αυτοί, είναι διαφορετική: Γίνεται στους δρόμους και στα σπίτια της φτώχειας, στα καταστήματα και τα χωράφια της απελπισίας. Και είναι μια γιορτή… μάχης.  Για να ηττηθούν οι καταπατητές της Ελλάδας και οι καπηλευτές της ιδεολογίας μας».

Κλείνοντας ο Ν. Νικολόπουλος δεσμεύτηκε On air ότι πρόκειται να καταθέσει άμεσα ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τους αρμοδίους Υπουργούς για το μεγάλο σκάνδαλο που προέκυψε με την πώληση του Ερρίκος Ντυνάν

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος