Loading...
 Start Page
«ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 41 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ»

Η Πρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Ελίνα Αναγνωστοπούλου σε εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014, στο συνεδριακό χώρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» δήλωσε με αφορμή τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου τα εξής: «Οι Μήδοι, επιτέλους, εδιάβηκαν και ο τόπος γέμισε Εφιάλτες, 5 χρόνια τώρα, η κατοχή με την αποτρόπαια μάσκα μίας Δημοκρατίας Αντισυνταγματικής, Μνημονιακής «Δου Νου Τίστικης», με κυβερνήσεις των υποτακτικών του «ευλογημένου μνημονίου», έχοντας ως στόχο την προστασία των λίγων και το απόλυτο ξεζούμισμα των πολλών, διέλυσε τη χώρα, τον κοινωνικό της ιστό, την παιδεία, την υγεία, τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, προς χάριν των πάντα «φιλελλήλων» τοκογλύφων και των «hedge funds».

 

Για εμάς, τους πολλούς, το Πολυτεχνείο παραμένει αδικαίωτο και ζωντανό κι όσοι από αυτούς που φώναζαν : « Εδώ Πολυτεχνείο», τώρα φωνάζουν «Εδώ Ευρωπαία Επίτροπος», «Εδώ Τρόικα», «Εδώ Μνημόνιο», γιατί κάποτε, υπήρξαν «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι Έλληνες» και τώρα, είναι στην απέναντι όχθη των πολιορκητών, βολεμένοι στις πολυθρόνες της εξουσίας.

Το Πολυτεχνείο είναι η Ερινύα τους. Το Πολυτεχνείο είναι ελπίδα και υπόσχεση και θα συνεχίζει να μας καλεί για την επιστροφή στο μέλλον μας. Για την Ελλάδα, που θα τρέφει με ψωμί το λαό της, θα δίνει μόρφωση στα παιδιά της και θα είναι εθνικά ανεξάρτητη, υπερήφανη και ελεύθερη».

Στην εκδήλωση της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας απηύθυνε χαιρετισμό και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής κ. Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος δήλωσε: «Το Πολυτεχνείο αποτελεί μία από τις μεγάλες καμπές της νεότερης Ελληνικής ιστορίας, που δεν αμφισβητείται, όπως δεν αμφισβητούνται, ούτε τα όσα οδήγησαν στην εθνική τραγωδία της Κύπρου και κατόπιν (υπό το βάρος των δραματικών γεγονότων) στην πτώση της δικτατορίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Σήμερα ο Ελληνικός λαός, με πολύ οδυνηρό τρόπο έχει καταλάβει, πως υπάρχουν και… άλλου τύπου δικτατορίες, της φτώχιας, της ανέχειας και της ανεργίας, στα «μνημονιακά πέτρινα χρόνια» που ζει.

Επειδή όλοι «ζούμε στο πετσί μας» αυτά τα -νέου τύπου-«πέτρινα χρόνια», οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να διαφυλάξουμε ως «κόρη οφθαλμού» την ενότητά μας και να εγκαταλείψουμε τις δυνάμεις της μισαλλοδοξίας, όποιο χρώμα και να έχουν.

Ο πολιτικός κόσμος δε, οφείλει να κατανοήσει ότι ένας στερημένος, δεσμευμένος και αδικημένος λαός, δεν μπορεί να υπομένει τα πάντα και για πάντα.

Οι εποχές είναι κρίσιμες και οι ευθύνες όλων μας είναι και πάλι ιστορικές …

Ας το καταλάβουμε, πρέπει με κάθε τρόπο να ξεφύγει η Ελλάδα από την «μέγγενη» του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους των ελλειμμάτων, του χρέους και της μηδενικής παραγωγής, για να μπορεί να θρέψει τα παιδιά της και να ελπίσει σε μία πραγματική ελευθερία για τους πολίτες της.

Γιατί διαφορετικά το «νέο Πολυτεχνείο» μπορεί να είναι «προ των πυλών»….

Σήμερα που όλοι οι πολίτες αγωνίζονται καθημερινά για τη δημοκρατία την παιδεία και την αξιοπρεπή διαβίωση ο συμβολισμός είναι πιο επίκαιρος, από ποτέ.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής πιστεύει, πως στα χρόνια της Μεταπολίτευσης φτιάξαμε ένα σαθρό οικοδόμημα που επείγει να το «γκρεμίσουμε» και να το «ξαναστήσουμε» σχεδόν από την αρχή.

Και πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί και πάλι, χωρίς κανένας να περισσεύει!!

Αυτό είναι το μήνυμα των ημερών και προς αυτή την κατεύθυνση «βάζουμε πλάτη» και σπρώχνουμε τις πολιτικές εξελίξεις.

Το Πολυτεχνείο, οδηγεί τους αγώνες για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της Τροικανικής ξενοκρατίας και της υποτελούς συγκυβέρνησης .

Ήρθε η ώρα..»

Από το Γραφείο Τύπου της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας Ελλάδος

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος