Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος περιοδεία σε Σέρρες και Κομοτηνή «Αγωνιζόμαστε για να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας

Περιοδεία σε Σέρρες και Κομοτηνή πραγματοποίησε ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της περιοδείας του είχε συναντήσεις με πυρήνες του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, καθώς επίσης με τις συντονιστικές επιτροπές και τους πολιτευτές των ΑΝΕΛ σε Σέρρες και Κομοτηνή.

 

 

(Σέρρες : Ημερίδα της Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτας, με την συνάδελφο Βουλευτή Μ. Κόλλια)

 

Ο Αχαιός Βουλευτής μιλώντας σε συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ, τόσο στις Σέρρες όσο και στην Κομοτηνή και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων για την συνεργασία του με τους ΑΕΝΛ, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Μαζί με τους συναδέλφους που στο παρελθόν δώσαμε μάχες μέσα από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για την Πατρίδα, τη Θρησκεία, και την Οικογένεια, και σήμερα ολοπρόθυμα προσέρχονται ως ανεξάρτητοι συνεργαζόμενοι κάτω από τις σημαίες της συμμαχίας των ΑΝΕΛ, επιχειρούμε τη δημοκρατική εξέγερση των πολιτών που θα φέρει την Ανατροπή των δυναστών δανειστών και των υποτακτικών της συγκυβέρνησης της συμφοράς.

 

Αγωνιζόμαστε για το “γκρέμισμα” της συγκυβέρνησης των καταστροφικών μνημονίων που έφερε την ανθρωπιστική κρίση, που μετέτρεψε το Νομοθετικό έργο σε αυθαίρετες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και που με τα νομοσχέδιά της έχει εξαφανίσει την μεσαία τάξη και δημεύει την περιουσία των Ελλήνων επιβάλλοντας κεφαλικούς φόρους, που δεν ανταποκρίνονται στο Σύνταγμα, γιατί δεν απηχούν την ικανότητα των πολιτών να πληρώσουν φόρους.

Ο μεγάλος στόχος είναι να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και προς αυτή την κατεύθυνση δεν μπορούμε να είμαστε διαιρεμένοι όσοι αγωνιζόμαστε. Δεχτήκαμε και συζητήσαμε κάθε συνεργασία».

 

 

(με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ στην Κομοτηνή)

 

Επίσης απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την τροπολογία για τα κόκκινα δάνεια που έφερε στην Βουλή η Κυβέρνηση επεσήμανε:

«Με την τροπολογία που κατέθεσε η συγκυβέρνηση της συμφοράς, για τα «κόκκινα δάνεια», παραδίδουν το λαό ως «πρόβατο προς φύλαξη σε μια αγέλη λύκων». Πώς είναι δυνατόν οι τράπεζες και οι τραπεζίτες, που με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους, έφεραν τις εταιρείες τους και τη χώρα σε αυτό το αδιέξοδο να είναι αυτές που θα μπορούν ανεξέλεγκτα να αποφασίζουν για τις ζωές των πολιτών της χώρας;

Αυτές πια θα επιλέγουν και θα απορρίπτουν όσους και όποιους θέλουν να συνεργαστούν, θέτοντας τους όποιους εκβιαστικούς όρους, αφού παίρνουν τα χρήματα της Ε.Κ.Τ. με 0,05% και τα δίνουν με τοκογλυφικά επιτόκια που φτάνουν ακόμα και στο υπέρμετρα ληστρικό 19%.

(συνέντευξη στο «Πατρίδα» web tv με τον συμπολίτη Πατρινό Δ. Κουρέα (φοιτητή της Νομικής στην Κομοτηνή)

Η Κυβέρνηση, παραδίδει ομήρους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις στους τραπεζίτες, χωρίς να τους λυτρώνουν από διάφορους παραβατικούς όρους, εκείνοι που τους έβαλαν να υπογράψουν στις συμβάσεις τους, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία τους για να τους δώσουν τα δάνεια τους».

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στις Σέρρες συμμετείχε στο κλιμάκιο και η Βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά .

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος