Loading...
 Start Page
Στην αντεπίθεση ο Άγγελος Φιλιππίδης για το Τ.Τ.

Στην αντεπίθεση ο Φιλιππίδης για το «ΤΤ» - Τι είπε αποκλειστικά στον Νίκο Νικολόπουλο για τις διώξεις, τα CDS και τον Κώστα Καραμανλή

Απαντήσεις στις πραγματικές ερωτήσεις φωτιά που καίνε όλους τους Έλληνες που ζητούν την αλήθεια για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έδωσε αποκλειστικά στον Νίκο Νικολόπουλο, στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», ο Άγγελος Φιλιππιδης, πρώην Διοικητής του ΤΤ.

Ο Νίκος Νικολόπουλος μετά την νύχτα τον μεγάλων συλλήψεων που τραντάζουν το κατεστημένο, φιλοξένησε μαζί με την συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη το πρόσωπο της ημέρας, τον Άγγελο Φιλιππίδη που όλοι θέλουν να ακούσουν την δική του εκδοχή για την πολύκροτη υπόθεση του ΤΤ. Απαντώντας μάλιστα σε μπαράζ σκληρών ερωτήσεων ο Άγγελος Φιλιππίδης άνοιξε τα χαρτιά του για όλα τα θέματα του ΤΤ δικαιώνοντας τους τηλεθεατές του «Ε» που καθημερινά όλο και περισσότερο εμπιστεύονται την αδέσμευτη, αποκαλυπτική φωνή της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» για την ενημέρωση τους.

Καμία πολιτική παρέμβαση την περίοδο Κ. Καραμανλή

Θέλω κάμερα στην απολογία μου

Χωρίς περιστροφές ο Άγγελος Φιλιππίδης αποκάλυψε πως την περίοδο της διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή ο ίδιος δεν δέχτηκε ποτέ καμία πολιτική πίεση για τον τρόπο διοίκησης του ΤΤ το οποίο κατά τον ίδιο είχε μια αξιοσημείωτη, θετική πορεία χάρη στις προσπάθειες των 3000 εργαζομένων του φέρνοντας αποτελέσματα που επέβαλλαν να είχε χαρακτηριστεί το ΤΤ «συστημική τράπεζα» και όχι όπως είπε να ερευνώνται τώρα τα 200 εκατομμύρια όταν οι επισφάλειες των τραπεζών είναι 50 δισεκατομμύρια. Ο Άγγελος Φιλιππίδης είπε μάλιστα πως για την υπόθεση του Τ.Τ. ο ίδιος, όταν διέρρευσαν στον τύπο οι πρώτες πληροφορίες για την έρευνα που γινόταν για το Τ.Τ. πήγε μόνος του να δώσει στοιχεία στους κκ Νικολούδη, Ράικου και Παπανδρέου, ενώ όπως τόνισε τώρα θέλει να μπει μια κάμερα στο ανακριτικό γραφείο για να καταλάβει όλος ο κόσμος σε ζωντανή σύνδεση τι έχει γίνει.

Αν τα έχω πάρει να πάω φυλακή - Τι είπε για media και ναυτιλία

 Η απάντηση  του Ν. Νικολόπουλου

Σε ένα ξέσπασμα από ψυχής ο Άγγελος Φιλιππίδης είπε «αν έχω πάρει χρήματα να πάω φυλακή» ενώ συνέχισε καταγγέλλοντας πως ελέγχεται για τα CDS από τα οποία το ΤΤ κέρδισε 40 εκ, ένα ΤΤ που κατά τον κ. Φιλιππίδη έχει τα λιγότερα κόκκινα δάνεια και την μεγαλύτερη κεφαλαιακή επάρκεια, ενώ ο ίδιος για τον εαυτό του είχε μειώσει στο μισό τον μισθό του και δεν πήρε 400.000 Ευρώ αποζημίωση. «Το ΤΤ δεν έχει δώσει ούτε ένα Ευρώ στον Καρούζο» συνέχιζε ο Άγγελος Φιλιππίδης που κατήγγειλε άθλια προπαγάνδα, υπογραμμίζοντας με νόημα ότι ποτέ δεν έδωσε δάνεια σε media, ρισκάροντας να τον βρίζουν, όπως είπε χαρακτηριστικά, από το πρωί ως το βράδυ αλλά ούτε και σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις, στους φίλους του πρωθυπουργού όπως συμπλήρωσε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ηχηρή παρέμβαση της Ε. Τζούλη από τα δικαστήρια - Τι είπε για Α. Παπανδρέου

Σε απευθείας σύνδεση από τα δικαστήρια η δικηγόρος σύζυγος του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, κ. Έλενα Τζούλη απάντησε σε όλα όσα τα υπόλοιπα κανάλια δεν τολμούν να ρωτήσουν. Όπως υποστήριξε η ίδια ο σύζυγος της είχε καταγγείλει ηχηρά ονόματα πιστεύοντας, όταν ήταν στην ΝΔ, τον Α. Σαμαρά που του είχε πει να ελέγξει τα CDS και επιτέθηκε στον Θάνο Πλεύρη, γιατί όπως είπε η κ. Τζούλη απέκρυψε πως ο Π. Καμμένος κέρδισε την δίκη κόντρα στον Αντρίκο Παπανδρέου.

Ηχηρό παρών από την κοινωνία - Έφτασαν από τον Ν. Νικολόπουλο στον κ. Τέντε οι υπογραφές

Η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» δεν έχασε όμως την επαφή της και με την κοινωνία παρά τις μεγάλες αποκλειστικές αποκαλύψεις που είχε καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της καθημερινότητας, οι πολίτες που αγωνίζονται για λίγα Ευρώ την ώρα που τα εκατομμύρια σφυρίζουν πάνω από το κεφάλι τους είδαν σε αποκλειστικά πλάνα του καναλιού «Ε» τον Νίκο Νικολόπουλο να παραδίδει τις χιλιάδες υπογραφές τους στον Εθνικό Συντονιστή κατά της διαφθοράς κ. Τέντε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μαζί με πλήθος στοιχείων και ντοκουμέντων για όλα όσα απασχολούν τους τηλεθεατές της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά». Και άκουσαν τους κκ Μάκη Θεοχάρη και Νίκο Τσιριγωτάκη από την Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Χημική Βιομηχανία να μιλούν για τα νέα λουκέτα, για την ανεργία που άλλωστε την ξέρουν καλά και οι καθαρίστριες του ΥΠ.ΟΙΚ. που φιλοξενήθηκαν από τον Νίκο Νικολόπουλο και την Αμέλια Αναστασάκη για να βροντοφωνάξουν πως ήρθε η ώρα να «καθαρίσουμε» από το υπό κατάρρευση πολιτικό σκηνικό να φέρουμε την ανατροπή, με ηχηρό παρών στο ραντεβού που επαναβεβαίωσε με τους τηλεθεατές ο Νίκος Νικολόπουλος για τις 27 Ιανουαρίου με χιλιάδες νέες συμμετοχές σήμερα. 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος