Loading...
 Start Page
"Τέλος στην επανάσταση του...καναπέ"

Αποκάλυψη! Ιδού πώς ήταν προμελετημένο το Ναζιστικό έγκλημα

στα Καλάβρυτα!

 Έκπληκτη από τις νέες αποκαλύψεις ολόκληρη η Ελλάδα παρακολούθησε στο κανάλι «Ε» και σήμερα την εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που έφερε στο φώς της δημοσιότητας, για πρώτη φορά  συγκλονιστικά ντοκουμέντα για την μεγάλη σφαγή της Πελοποννήσου και το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων! Ο Νίκος Νικολόπουλος, συνεπικουρούμενος από την συμπαρουσιάστρια του Αμέλια Αναστασάκη και με καλεσμένους τους κκ Γιώργο Λεκάκη, Δημοσιογράφο και Δρ Βασίλη Καρκούλια, Πρόεδρο της Ένωσης Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής παρουσίασε έγγραφα-«φωτιά» που εντοπίστηκαν στο Φράιμπουργκ και αποδεικνύουν πως από το 1942 οι Ναζί είχαν μεθοδεύσει την οργανωμένη θηριωδία κατά της πατρίδας μας.

Αυτοί συνεργάστηκαν με τους Ναζί για να κάψουν τους Έλληνες

 Το αποκαλυπτικό έγγραφο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» απέδειξε πώς οι Ναζί είχαν, με την βοήθεια Ελλήνων προδοτών, καταρτίσει πλήρεις πίνακες, με λεπτομερή στοιχεία για κάθε κάτοικο της Πελοποννήσου σε Πάτρα, Αμαλιάδα, Αίγιο, Ανδρίτσαινα, Ρακίτα, κτλ. Στους πίνακες των Ναζί, που είναι τόσο λεπτομερείς ώστε να καταγράφουν, χωρίς ούτε καν ένα ορθογραφικό λάθος, ονόματα, επαγγελματική ιδιότητα, συγγενικές και φιλικές σχέσεις, πολιτική δραστηριότητα, κτλ. και που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» φάνηκε ξεκάθαρα όλη η προεργασία και το προμελετημένο του εγκλήματος των Ναζί.

Ντροπή! 872 εκ. σε θύματα του ολοκαυτώματος

αλλά ούτε ένα Ευρώ για την Ελλάδα!

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο κ. Γιώργος Λεκάκης η Ελλάδα παρά το ότι υπέφερε περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από την Γερμανική θηριωδία, με 100 ολοκαυτώματα δεν θα πάρει ούτε ένα Ευρώ από τα 872 εκ. Ευρώ που θα δώσει η Γερμανία σε θύματα του ολοκαυτώματος.

Πιάσαμε «κελεπούρι» με την Siemens

 Ο Νίκος Νικολόπουλος, κάλεσε για άλλη μια φορά τους τηλεθεατές της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» να είναι έτοιμοι για την ανατροπή προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα νέες αποκαλύψεις που θα έρθουν μέσα από το κανάλι «Ε» για την Siemens που ακόμα και σήμερα διεκδικεί δημόσιες προμήθειες.

Τέλος στην «επανάσταση» του τηλεκοντρόλ

 Για να αλλάξει όμως η χώρα και να μην γίνει Αφγανιστάν όπως θέλουν οι Γερμανοί πρέπει να σταματήσει η «επανάσταση» του καναπέ, κάτι που φαίνεται πως αποτελεί αίτημα των χιλιάδων τηλεθεατών της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» που κατά χιλιάδες απάντησαν ΝΑΙ στο ερώτημα «θα σηκωθείτε από τον καναπέ για την ανατροπή;».

Αλληλεγγύη στην συγκλονιστική καθαρίστρια

 Το πλέον συγκλονιστικό στην πρωτοφανή ανταπόκριση των τηλεθεατών στο ερώτημα «θα σηκωθείτε από τον καναπέ για την ανατροπή;» ήταν πως εκατοντάδες τηλεθεατές και τηλεθεάτριες που συμμετείχαν μέσω SMS στην εκπομπή, διεκδικώντας 1000 Ευρώ, σε μετρητά αποποιήθηκαν αυτό τους το δικαίωμα λέγοντας πως παραχωρούν τα χρήματα τους στην καθαρίστρια από την Ρόδο που καθήλωσε το πανελλήνιο όταν χτες, βούτηξε στο λιμάνι της Ρόδου για να πιάσει τον σταυρό καταγγέλλοντας πως δεν έχει χρήματα για τα πεινασμένα παιδιά της και τον άντρα της που βαριά άρρωστος περιμένει το μοιραίο.

Να καθαρίσει τον τόπο ο κ. Ιωάννης Τέντες

 Η Μπανγκόκ διώχνει το κατεστημένο

 Παράλληλα δεκάδες χιλιάδες ήταν οι τηλεθεατές που δήλωσαν παρόντες στην συλλογή υπογραφών που θα καταθέσει στον κ. Ιωάννη Τέντε ο Νίκος Νικολόπουλος για να καθαρίσει ο τόπος μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Για να έρθει και στην Ελλάδα η ανατροπή όπως γίνεται και στην Μπανγκόκ που στις 13 Ιανουαρίου ο λαός θα βγει στον δρόμο, θα αποκλείσει το πολιτικό κατεστημένο στα σπίτια του, θα τους κόψει το ρεύμα και το νερό και θα φέρει την ανατροπή.

Τα γραπτά μένουν - Στοιχεία σοκ για μίζες 25%

 Τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε με γραπτή του συνέντευξη ο κ. Γιάννης Τραγάκης για την διαδρομή των μιζών μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Ντάσκας που ήταν καλεσμένος μαζί με τον Ανδρέα Παπακυριακόπουλο, Επιχειρησιακό Αναλυτή, του Νίκου Νικολόπουλου και της συμπαρουσιάστριας του Αμέλιας Αναστασάκη. Στο φως ήρθε η απόφαση Ρωσικού δικαστηρίου που κάνει λόγο για μίζες που φτάνουν στο ποσό μαμούθ του 25% και πληρώθηκαν από τον ελληνικό λαό που σήμερα υποφέρει την ώρα που ο κ. Γιάννης Τραγάκης αποκαλύπτει πως έχει ερευνήσει και βρει μέχρι το τελευταίο δολάριο όλες τις μίζες! Ο Γ. Ντάσκας μάλιστα υπογραμμίζει πως η έρευνα συνεχίζεται με ηχηρά, κορυφαία πολιτικά πρόσωπα, που έχουν χάσει τον ύπνο τους μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Η παράδοση του «Καζαμία» στο στούντιο του «Ε»

 Η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» φιλοξένησε όμως και τον εκδότη κ. Γιώργο Δαρέμα που μίλησε για τον «Καζαμία», την μικρή εγκυκλοπαίδεια τσέπης, όπως είπε, που κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει κάτι που θα τον ενδιαφέρει και κάνει θραύση στην ομογένεια στο εξωτερικό που αγοράζει τον «Καζαμία» για γούρι, παρουσιάζοντας έτσι και μια πιο ευχάριστη νότα της καθημερινότητας που πέρα από τον ορυμαγδό σκανδάλων έχει και ευχάριστες πτυχές αλλά και αισιόδοξες προοπτικές για να ξεβρομίσει ο τόπος με την αποφασιστικότητα των Ελλήνων.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος