Loading...
 Start Page
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Στις 27 Ιανουαρίου η ανατροπή

Στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων στις 27 Ιανουαρίου θα γίνει η πρώτη συνάντηση του Νίκου Νικολόπουλου με τους αποφασισμένους για την ανατροπή τηλεθεατές της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» που παρουσιάζει ο Νίκος Νικολόπουλος μαζί με την Αμέλια Αναστασάκη, κάθε πρωί, στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε». Ο Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε μάλιστα από τους τηλεθεατές να αρχίσουν ήδη να αναρτούν πανό στα σπίτια τους με τα οποία θα ζητούν από τον Κάρολο Παπούλια να παραιτηθεί για να πάει η χώρα σε εκλογές και να λυτρωθεί ο τόπος.

Θαλασσοδάνειο στην Αγροτική με εγγύηση ...ελληνικού Δημοσίου!!!

Σε μια αποκάλυψη σοκ προχώρησε ο φοροτεχνικός Μανούσος Ντουκάκης στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε». 

Σύμφωνα με επισημα έγγραφα τα οποία παρουσίασε, , το 1999  θυγατρική της Αγροτικής Τράπεζας έλαβε δάνειο 200 δις δραχμών από την Τράπεζα Πίστεως, με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Τα χρήματα όχι μόνον δεν αποπληρώθηκαν, αλλά δεν καταβλήθηκε ποτέ ούτε το αναλογούν χαρτόσημο, με αποτέλεσμα το ελληνικό δημόσιο ,που τόσο έυκολα εγγυήθηκε την ασφάλεια του δανεισμού, να έχει υποστεί μεγάλη οικονομική ζημία. 

Ο κ. Ντουκάκης αποκάλυψε ακόμα πως μέσα στο νομοσχέδιο για τα ακίνητα πέρασαν φορολογικές ρυθμίσεις με τις οποίες ο έφορος θα μπορεί να μην δίνει φορολογική ενημερότητα σε φορολογούμενους ακόμα και αν δεν οφείλουν στην ΔΟΥ!

10% - 12% καπέλο στα δάνεια!

Σε αποκαλύψεις όμως προχώρησε και ο Στέφανος Τσίπας, Αντιπρόεδρος του κόμματος «Εμπρός Ελλάδα» που παρουσίασε δικαστική απόφαση σύμφωνα με τα οποία πρέπει να συμμορφωθούν οι τράπεζες που κλέβουν στο «ζύγι» τους δανειολήπτες, υπολογίζοντας προς όφελός τους με λάθος μαθηματικό τύπο το επιτόκιο, βάζοντας ουσιαστικά «καπέλο» στα δάνεια που φτάνει το 10-12% για το κάθε δάνειο σε μία περίοδο εφτά ετών.

Δεν μπορούμε να ζούμε στην ένδεια και την καταφρόνηση

Το παράπονο και την οργή τους εκδήλωσαν μέσω της εκπομπής «Μ Ανοιχτά Αυτιά» οι: Παντελής Τάτσης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΟΑΕΕ και Δήμος Κουμπούρης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, που με αφορμή το νέο κούρεμα των επικουρικών συντάξεων παρουσίασαν όλη την φοροεπιδρομή που έχουν υποστεί όλοι οι συνταξιούχοι αλλά και οι μισθωτοί. Δεν μπορούμε να ζούμε στην ένδεια και την καταφρόνηση, τόνισαν μέσα από την εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» οι συνταξιούχοι που προανήγγειλαν δυναμικές απαντήσεις στην κυβερνητική αναλγησία.

 Να σωθεί το σπίτι του Κωστή Παλαμά

Ο Νίκος Νικολόπουλος και η συμπαρουσιάστρια του στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» Αμέλια Αναστασάκη ένωσαν την φωνή τους με τον συνθέτη Αλέξανδρο Χαχαλή στην μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί το σπίτι του ποιητή μας Κωστή Παλαμά και να γίνει Μουσείο. Για τον σκοπό αυτό μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί και συναυλία του Αλέξανδρου Χαχαλή.

Γλέντι με την Νάσια Κονιτοπούλου

Πέρα από τις μεγάλες αποκαλύψεις η εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» τίμησε, με τον Νίκο Νικολόπουλο να ψέλνει εκκλησιαστικούς ύμνους, την σημερινή Άγια Ημέρα του Αγιασμού των Υδάτων ενώ δεν παρέλειψε να προσφέρει και μια ευχάριστη νότα αισιοδοξίας στους μαχητικούς τηλεθεατές της με την συμμετοχή μουσικοχορευτικού συγκροτήματος της Νάσιας Κονιτοπούλου και του Γιάννη Τσελέντη.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος