Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της 7ης συνδιάσκεψης του ΧΡΙΚΕ και του 2ου Συνεδρίου των ΑΝΕΛ

Νίκος Νικολόπουλος: «Ζητάμε να γίνουν άμεσα εκλογές, για να απαλλαγούμε από την τρόικα και τους υπηρέτες της και να συγκυβερνήσουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις.

21 κινήματα υπέγραψαν τη νέα μεγάλη συμμαχία που εδώ και καιρό οι ΑΝΕΛ, το Άρμα Πολιτών, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος και πολλά άλλα κινήματα χτίζουν μέρα - μέρα.

Ένας νέος πολιτικός αντιμνημονιακός και μεταμνημονιακός πόλος εθνικής και λαϊκής εξουσίας γιγαντώνεται. Όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού πατριωτικού χώρου ενωμένες, αναλαμβάνουμε από κοινού και ισότιμα, την πρωτοβουλία για την ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού με νέους όρους, που ανταποκρίνεστε στη σημερινή ιστορική αναγκαιότητα και πραγματικότητα»..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογική των ανοικτών θυρών, διαπερνά τη ραχοκοκαλιά της νέας πολιτικής και εκλογικής μας προσπάθειας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες των κορυφαίων οργάνων των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών που κατέληξαν σε ομόφωνες σημαντικές αποφάσεις για το «πολιτικά δέον γενέσθαι», με βάση το συμφέρον του έθνους και του λαού.

Ο Νίκος Νικολόπουλος αναφερόμενος στα συμπεράσματα του 2ου Συνεδρίου των ΑΝΈΛ, καθώς και της 7ης Συνδιάσκεψης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος είπε: «Συμφωνήσαμε ομόφωνα σε ένα πολύ κρίσιμο ζήτημα όπως είναι η δυνατότητα διεύρυνσης της μεγάλης πατριωτικής συμμαχίας.

Που μπορεί να γίνει πόλος έλξης για να δώσει μια άλλη κυβερνητική προοπτική στο λαό ανατρέποντας τις μνημονιακές λογικές και πολιτικές. Συμφωνήσαμε να μην δώσουμε παράταση ζωής και να μην παράσχουμε επιπλέον ανοχή στη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, προκειμένου να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας και η φτωχοποίηση του λαού. Γι' αυτό λέμε ένα ξεκάθαρο μεγάλο «ΟΧΙ» στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και ένα μεγάλο «ΝΑΙ» σε εκλογές, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Θα τους «ρίξουμε με τα όπλα» που μας δίνει η Δημοκρατία για να τελειώνουμε με την μνημονιακή πολιτική που οδηγεί σε απόγνωση τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

 

Δεν θέλουμε να ρίξουμε τη χώρα σε περιπέτεια πολιτικής και οικονομικής αστάθειας, όπως τρομοκρατεί το Μαξίμου και τα αλαλάζοντα κύμβαλα της μιντιακής διαπλοκής. Επιδιώκουμε τη δημοκρατική ανατροπή μιας πολιτικής, που είναι αντεθνική και αντιλαϊκή θέλουμε να μπει η χώρα μας σε μια νέα πορεία με τη μέγιστη συνένωση δημοκρατικών και κοινωνικών δυνάμεων, πάνω σε ένα οριοθετημένο πρόγραμμα. Βάζουμε στην άκρη τις διαφορές μας και ενωνόμαστε για τον κοινό στόχο. Οι Έλληνες με τους Έλληνες, απέναντι στους ξένους δυνάστες – δανειστές.

Η λογική των ανοικτών θυρών, διαπερνά τη ραχοκοκαλιά της νέας πολιτικής και εκλογικής μας προσπάθειας, για όλους όσους θέλουν ένα περήφανο έθνος και όχι ένα προτεκτοράτο!

Συνεχίζουμε πιο δυνατοί πιο πολλοί, για την εθνική απελευθέρωση και την εθνική αναδημιουργία. με σεβασμό του ενός στον άλλο και στη διαφορετικότητα του, αλλά και με απαράβατο όρο, πορευόμαστε με το σεβασμό στην ίδια την ελληνικότητα και στα εθνικά μας θέματα.

Αγωνιζόμαστε με λάβαρο την γαλανόλευκη που δεν φέρει απλώς κάποιες γαλάζιες και λευκές λωρίδες αλλά και το σήμα του σταυρού επάνω της και έχοντας κατά νου αυτό που έλεγε ο Γέρος του Μωριά: «όταν πιάσαμε τα άρματα, είπαμε υπέρ πίστεως και πατρίδος». Και τώρα λοιπόν για αυτά παλεύουμε….»

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος