Loading...
 Start Page
Συνέντευξη του Νίκου Νικολόπουλου στο Κιλκίς  Ν. Νικολόπουλος : «Σε εμένα έκλεισαν τα μικρόφωνα και τις κάμερες ………… Στον Μητροπολίτη Πειραιώς τι θα κάνουν,   θα τον ξυρίσουν;»

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Θεόφιλο Κυριακίδη για το «gnomikilikis.gr» παρεχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής και αντιπρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» Νίκος Νικολόπουλος, στα πλαίσια της περιοδείας του στο Κιλκίς ενόψει των Ευρωεκλογών.

Εκτός από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, την οικονομική πορεία της χώρας και τις Ευρωεκλογές η συζήτηση κινήθηκε και σε άλλα θέματα, όπως στην «περίφημη» έκθεση «ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ», όπου μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολόπουλος ωε επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, υπογράμμισε και τα εξής:

«O Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ έχει εξαρχής τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι στην «έκθεση ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ», στον «ρόλο Κουμουτσάκου» κατά την υπερψήφιση της επαίσχυντης, αντεθνικής, αντιχριστιανικής  έκθεσης ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ η οποία «βάζει βόμβα» στον θεσμό της οικογένειας. Ο τίτλος της Έκθεσης  «Κατά της ομοφοβίας» είναι ο «φερετζές», πίσω από τον οποίο κρύβονται  όλοι όσοι έχουν στόχο να βάλουν την Ελλάδα μας στην «κρεατομηχανή» της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων»

Η υπνώτουσα Εκκλησίας της Ελλάδος και ο άφωνος Πρωθυιεράρχης κ.κ. Ιερώνυμος

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν απέφυγε να «κριτικάρει» την στάση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Ο Μητροπολίτης Πειραιώς πιστεύω ότι διέσωσε το κύρος της υπνώτουσας Εκκλησίας της Ελλάδος, του «άφωνου» Πρωθυιεράρχη μας κ.κ. Ιερώνυμου, ο οποίος και αντέδρασε άμεσα και με τον τρόπο που θα έπρεπε να έχει ήδη αντιδράσει το σύνολο της Ιεραρχίας και των Μητροπολιτών της χώρας, όπως έκανε άλλωστε η Παπική Καθολική Εκκλησίας κ.α..”

Δριμύτερος επανήλθε στο euro tv 

Στην τηλεοπτική εκπομπή «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ» του EURO tv, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή (2.30-4.00 το μεσημέρι) και κάθε Σάββατο (09.00-10.30 το βράδυ) ο Νίκος Νικολόπουλος, είπε τα παραπάνω «βάζοντας φωτιά στα ράσα» και χαρακτηριστικά είπε από το κανάλι της Βορείου Ελλάδος : «Η σύγκρουση είναι ευθεία, μετωπική, παλικαρίσια, με ελληνοπρέπεια και με βάση τα Χριστιανικά ιδεώδη.

Έστω με μεγάλη καθυστέρηση την ίδια ακριβώς αντίδραση περιμένω μαζί με το σύνολο του Ελληνικού Λαού που πιστεύει στο τρίπτυχο «ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» από τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, τον Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως κ.κ. Βαρνάβα καθώς και από τον Μητροπολίτη  -με το πολυσχιδές κοινωνικό του έργο- Λαγκαδά και Ρετίνης κ.κ. Ιωάννη, τους οποίους και επισκέφτηκα και ενημέρωσα προσωπικά, μα προπαντός από την Ιερά Σύνοδο και τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Δεν θέλουμε να δούμε την Ελλάδα και την Χριστιανική Ευρώπη να μετατρέπεται σε… προτεκτοράτο σεξουαλικών εκτροπών και διαστροφών, πρέπει τώρα να αντιδράσουμε.

Οι Έλληνες ανεξάρτητα σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκουμε … μπορούμε να τους συνταράξουμε και να τους ταράξουμε  με την ΨΗΦΟ μας.

Για τούτο αξίζει να επαναλάβω την τελευταία παράγραφο του «γραπτού ανακοινωθέντος» του Σεβασμιοτάτου Σεραφείμ :

«Ἐρωτῶνται οἱ εὐσεβεῖς Ὀρθόδοξοι Ἕλληνες τοῦ λεκανοπεδίου τέτοιον Περιφερειάρχη ἐπιθυμοῦν;

Ἡ ἀπάντησις θά δοθεῖ στίς κάλπες προσεχῶς..».

Κλείνοντας η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε εμφαντικά : «Εγώ τι να προσθέσω; «Ότι από Δημοκρατία τραβεστί,  κάποιοι επιχειρούν να μας κάνουν Δημοκρατία των τραβεστί !!!!

Χαίρε Κουμουτσάκο οι Βαλλιανάτοι σε αγαπούν !!!!»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος