Loading...
 Start Page
Περιοδεία και ομιλία Νίκου Νικολόπουλου στην Καβάλα

Την πόλη της Καβάλας επισκέφθηκε την Παρασκευή 28 Μαρτίου ο ΓΓ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και αντιπρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό», Νίκος Νικολόπουλος, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην Βόρεια Ελλάδα, στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα.

Ο κ. Νικολόπουλος συναντήθηκε με παράγοντες και φορείς της περιοχής και επικεφαλής κλιμακίου νέων, περιόδευσε στην πόλη, όπου συναντήθηκε και μίλησε με πολίτες, ακούγοντας πολλά για τα προβλήματα της περιοχής και τα δεινά που έχουν συσσωρεύσει τα χρόνια της κρίσης στην τοπική κοινωνία.

Ο Νίκος Νικολόπουλος στο βήμα

Τόσο κατά την διάρκεια των επαφών του με τους παράγοντες και τους πολίτες της Καβάλας, όσο και κατά την διάρκεια της ομιλίας που πραγματοποίησε το απόγευμα της ίδιας μέρας στο ξενοδοχείο Galaxy Airotel, υπογράμμισε πως οι επερχόμενες ευρωεκλογές έχουν πολύ μεγάλη πολιτική σημασία, καθώς μπορούν να απελευθερώσουν σημαντικές πολιτικές εξελίξεις, εφόσον οι Έλληνες αποδείξουν ότι η σημερινή συγκυβέρνηση δεν έχει καμία λαϊκή νομιμοποίηση και οι Ευρωπαίοι κατανοήσουν ότι τα περισσεύματα αντοχής και στωϊκότητας του ελληνικού λαού έχουν εξαντληθεί.

«Όπου πήγαμε μέχρι τώρα στην Ελλάδα, αλλά και όπου θα πάμε, πιστεύω ότι το μήνυμα που εισπράττουμε είναι ένα: Η λαίλαπα του μνημονίου έχει αφυδατώσει πλήρως την χώρα και την κοινωνία. Κατά συνέπεια, το δικό μας μήνυμα προς τον λαό είναι επίσης ένα: Κάντε την ανατροπή και πάρτε την Ελλάδα στα χέρια σας» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος

Άποψη της αίθουσας

Ο κ. Νικολόπουλος έθεσε σωρεία ερωτημάτων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Όσοι σήμερα ακούν την φωνή μας και σε λίγο θα κληθούν να ψηφίσουν, ας σκεφτούν, ας κρίνουν σκέψου και ας αποφασίσουν: Δεν βαρέθηκαν κάθε φορά πριν τις εκλογές να τους δελεάζουν με… ένα ξεροκόμματο και αμέσως μετά από αυτές, να του το παίρνουν πίσω διπλό και τρίδιπλο; Δεν αγανάκτησαν με τα ψέματα, τις απάτες και τις λοβιτούρες που ποτέ δεν σταμάτησαν; Δεν ζουν στο πετσί τους, την πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά, εξαθλίωση; Δεν ζουν το δράμα της ανεργίας στο σπίτι και στην γειτονιά τους; Δεν λυγίζουν όταν μαθαίνουν ότι τα παιδιά μας πάνε στο σχολείο υποσιτισμένα και λιποθυμούν; Δεν αισθάνονται μία σφαίρα να τους καρφώνει, κάθε φορά που πληροφορούνται μία νέα αυτοκτονία; Δεν αισθάνονται ότι τους κοροϊδεύουν από την στιγμή που μια ζωή πληρώνουν για σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αλλά έφτασαν να κλείσουν ακόμα και αυτόν, τον μισοδιαλυμμένο και υποτυπώδες ΕΟΠΥΥ; Δεν τρομάζουν που βλέπουν τα καλύτερα μυαλά να φεύγουν στο εξωτερικό;»

Και ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής κατέληξε, ζητώντας τη στήριξη του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», τονίζοντας: «Ας το πούμε δυνατά σε όλους, λοιπόν: Αυτός ο Μάης φέρνει την άνοιξη και την ελπίδα της ανατροπής!»

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας κ. Γ. Παππάς και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «ΕΝΩΣΗ» κ. Κ. Νιζάμης ο οποίος τόνισε: «Λέμε ΝΑΙ η Ελλάδα στην Ευρώπη όχι όμως σαν υποτελείς αλλά σαν… συνέταιροι»

http://youtu.be/SznAaOlZLzI (το βίντεο ομιλίας Ν. Νικολόπουλου στην Καβάλα)

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος