Loading...
 Start Page
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Από νωρίς το πρωί κλιμάκιο της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαού», κυρίως νεολαίων, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του νέου κόμματος «Ένωση» Νίκο Νικολόπουλο, βρίσκεται στους δρόμους και στις γειτονιές της Καβάλας, προκειμένου να επικοινωνήσει αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες της Καβάλας, για να τους ακούσει «με ανοιχτά αυτιά» αλλά και να μεταφέρει το μήνυμα των ευρωεκλογών.

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο επιμελητηρίου Καβάλας: Άγγελο Τσατσούλη και τους αντιπροέδρους Γιάννη Παναγιωτίδη και Μάρκος Δέμπα

Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε δημοσιογράφους της Καβάλας, σε συνεντεύξεις που παρεχώρησε μεταξύ άλλων τόνισε:

«Στέλνουμε το μήνυμα, στείλε το και εσύ

«Στο διάστημα που πέρασε μέχρι τώρα, αλλά και στο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές, πήγαμε και θα πάμε παντού. Σήμερα είμαστε εδώ, αύριο σε μία άλλη γωνιά της Ελλάδας.

Οι πυρήνες των Χριστιανοδημοκρατών και τα μέλη της «Ένωσης» εργάζονται ακατάπαυστα για να περάσουν το μήνυμα σε όλη την χώρα, από την Γαύδο μέχρι το Σουφλί:

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!

Όσοι σήμερα ακούν την φωνή μας και σε λίγο θα κληθούν να ψηφίσουν, ας σκεφτούν, ας κρίνουν σκέψου και ας αποφασίσουν: Δεν βαρέθηκαν κάθε φορά πριν τις εκλογές να τους  δελεάζουν με… ένα ξεροκόμματο και αμέσως μετά από αυτές, να του το παίρνουν πίσω διπλό και τρίδιπλο; Δεν αγανάκτησαν με τα ψέματα, τις απάτες και τις λοβιτούρες που ποτέ δεν σταμάτησαν; Δεν ζουν στο πετσί τους, την πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά, εξαθλίωση, ως πολίτης μίας χώρας που είναι μέρος της «Ενωμένης Ευρώπης»;  Δεν ζουν το δράμα της ανεργίας στο σπίτι και στην γειτονιά τους; Δεν λυγίζουν όταν μαθαίνουν ότι τα παιδιά μας πάνε στο σχολείο υποσιτισμένα και λιποθυμούν; Δεν αισθάνονται μία σφαίρα να τους καρφώνει, κάθε φορά που πληροφορούνται μία νέα αυτοκτονία; Δεν αισθάνονται ότι τον κοροϊδεύουν που μια ζωή πληρώνει για σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αλλά έφτασαν να κλείσουν ακόμα και αυτόν, τον μισοδιαλυμμένο και υποτυπώδες ΕΟΠΥΥ;  Δεν τρομάζουν που βλέπουν τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν ένα μεροκάματο ή εάν είναι μαθητής / μαθήτρια και φοιτητής / φοιτήτρια, δεν τρομάζει βλέποντας τριγύρω μία ρημαγμένη Ελλάδα που δεν προσφέρει την παραμικρή ελπίδα να διεκδικήσουν τα όνειρά τους; Τι προσδοκούν οι νέοι μας; Σε μία θέση «τετραωρίτη» για 250 ευρώ τον μήνα:

 

Ας απαντήσουν σε όλα αυτά τα ερωτήματα και σε άλλα τόσα που θα  μπορούσαμε να θέσουμε. Και είμαστε βέβαιοι πως θα μας δώσουν την σωστή απάντηση και στις εκλογές του Μαΐου θα πάρουν την σωστή απόφαση. Γι’ αυτό και ζητάμε να γίνουν και αυτοί οι ίδιοι, μεταφορείς του μηνύματός μας. Ας το πούμε δυνατά σε όλους:

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΗΣ ΦΕΡΝΕΙ την ΑΝΟΙΞΗ και την ΕΛΠΙΔΑ της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!

Εμείς ζητάμε, στις ευρωεκλογές του Μαΐου να στηρίξουν την ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ και τους υποψηφίους της. Δεν θα σας γελάσουμε, δεν θα συνθηκολογήσουμε και δεν θα καμφθούμε. Και είτε από την Ελλάδα, είτε από τις Βρυξέλλες, θα δώσουμε την μάχη για να έρθει «το τέλος της βασιλείας της κ. Μέρκελ».

Κυρίως όμως, να στηρίξουν την ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ, προκειμένου από αυτό τον Μάιο να ξεκινήσουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Να δείξουν στον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο ότι… τελείωσαν και είναι ώρα να τα μαζεύουν!

Με την ψήφο τους, να φωνάξουν ότι η ώρα της αλήθειας και της δικαιοσύνης έρχεται. Ότι οι κλέφτες θα βρεθούν και τα κλεμμένα θα γυρίσουν πίσω. Ότι η τιμωρία των ενόχων για τα δεινά σας, πλησιάζει. Ότι η Ελλάδα των σκανδάλων και των… μεγαλοεργολάβων της διαπλοκής, πέθανε. ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ»!

 

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Καβάλας Γιώργο Κωνσταντιντίδη και μέλη του Δ.Σ. 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος