
Λίστα αντικειμένων
«Πρωτομαγιά 2014. Και στην Ελλάδα, όχι γιορτή, αλλά μόνο… μνημόσυνο για την εργασία και τα δικαιώματα των εργαζομένων μπορούμε να κάνουμε» τονίζει ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, Νίκος Νικολόπουλος, σημειώνοντας ότι κάθε χρόνος που περνάει εντός των δεσμών του μνημονίου, αποδεικνύεται χρόνος χαμένος για την πατρίδα και τον λαό της.
«Οι στρατιές των ανέργων και των υποαπασχολούμενων, καθώς και των εργαζομένων που διαρκώς χάνουν δικαιώματα και κατακτήσεις, πρέπει να μας κάνει όλους πολύ προσεκτικούς. Σε λίγες μέρες έρχεται η ώρα του λαού. Στις 25 Μαΐου η ψήφος μας δεν μπορεί να είναι… ανέμελη. Γιατί είναι μία ψήφος που ισοδυναμεί με τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας. Ή θα πάρουμε πίσω την χώρα μας ή θα την χάσουμε» τονίζει ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας:
«Στην Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό, δίνουμε τον ολόψυχο αγώνα για την Ελλάδα, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Και είμαστε αποφασισμένοι, διαπιστώνοντας καθημερινά την ανταπόκριση του κόσμου, έστω και αν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης φροντίζουν να μας αποκλείουν. Πλέον, τα στεγανά του συστήματος έχουν σπάσει. Ο λαός ξέρει, βλέπει, ακούει και μαθαίνει. Και στην μάχη των ευρωεκλογών ελπίζουμε βάσιμα για μία ριζική ΑΝΑΤΡΟΠΗ του καθεστώτος κατοχής που έφερε τον εργασιακό μεσαίωνα.
Οι συνεργάτες των ξένων δανειστών πρέπει να συντριβούν οριστικά, να δεχτούν όλοι τους το καθοριστικό πλήγμα. Όσοι μας πούλησαν, μας ξεγέλασαν, μας έκλεψαν, πρέπει να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη. Οι κλέφτες και οι επίορκοι στην φυλακή, οι «εραστές» των μνημονιακών πολιτικών στην πολιτική λήθη. Η Ελλάδα δεν θα γίνει αποικία!».



Αρχική Σελίδα | Login | Sitemap | Επικοινωνία |