Loading...
 Start Page
Ομιλίες Νίκου Νικολόπουλου σε Λάρισα – Καρδίτσα – Τρίκαλα – Μουζάκι - Άρτα Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣ … ΚΡΑΤΑ ΨΗΦΟ. Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Με την ψήφο μας εγκρίνουμε ή απορρίπτουμε τα ‘’έργα και τις ημέρες’’ των πρόθυμων κυβερνητικών βαστάζων της ξένης κατοχικής δύναμης και αυτών των τροικανών δανειστών. Κανένας λογικός Έλληνας δεν θα δώσει θετική ψήφο στην μεγαλύτερη  ανθρωπιστική κρίση που γνώρισε η πατρίδα, είπε μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» Νίκος Νικολόπουλος σε ανοιχτές συγκεντρώσεις που διοργάνωσαν οι πυρήνες του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος στους νομούς Λαρίσης, Καρδίτσας, Τρικάλων και Άρτας.

«Μισθοί και συντάξεις συρρικνώθηκαν. Η ανεργία κλυδώνισε τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Οι αυτοκτονίες βύθισαν στο πένθος χιλιάδες οικογένειες. Μέσα σε ένα κλίμα ανασφάλειας και απελπισίας το κόστος της δημοσιονομικής προσαρμογής, είναι βαρύτατο και αιματηρό αφού «θυσιάστηκαν» χιλιάδες Έλληνες» δήλωσε κατά την επίσκεψη του στο larissa net

Ο Νίκος Νικολόπουλος συνεχίζει να περιοδεύει όλη την επικράτεια, μιλώντας ακατάπαυστα με όλους. Το διήμερο που πέρασε μίλησε στη Καρδίτσα, στη Λάρισα, στα Φάρσαλα, στα Τρίκαλα, στο Μουζάκι, και την Άρτα λέγοντας:

Δείτε την χώρα. Άστεγοι σε συσσίτια, χωρίς ορατό μέλλον, με ποινικές διώξεις και φυλακίσεις, με μισθούς πείνας, απλήρωτοι, ανασφάλιστοι Εκατομμύρια Έλληνες με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, οφειλές φόρων από το πουθενά, άνεργο,.

Δείτε την Δημοκρατία. Φυλακίζουν Βουλευτές και επιχειρηματίες, εκβιάζοντας οδηγούν σε αφωνία τους κυβερνητικούς Βουλευτές, τους δημοσιογράφους όπως και τα κατά χρεωμένα ΜΜΕ στις χρεωκοπημένες τράπεζες.  

Μία άθλια επαναλαμβανόμενη  προπαγάνδα που με τα ασύστολα καθημερινά ψεύδη από τα βοθροκάναλα που ταπεινώνουν τον κοινό νου… προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο»

Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε νέους από την ευρύτερη περιοχή Μουζακίου είπε:

Δείτε το μέλλον. Ακόμα και στον πρωτογενή τομέα δεν γίνεται καμία επένδυση. Δολοφονούν και την κτηνοτροφία, λουκέτα ακόμα και στους στάβλους, λουκέτα και στους παραγωγούς. Παντού επιχειρήσεις που μεταφέρονται στο εξωτερικό και νέοι που θέλουν να φύγουν από την χώρα».

Εξάλλου το Σάββατο το βράδυ οι φίλοι του διοργάνωσαν συγκέντρωση – συνεστίαση στην Πάτρα προς τιμήν της συζύγου Αν. Μανωλοπούλου –Νικολοπούλου που είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΕΝΩΣΗ για την Πατρίδα και τον Λαό. Ο Νίκος Νικολόπουλος απευθυνόμενος στα παλιά και αφοσιωμένα «μπαρουτοκαπνισμένα» στελε΄χη του υπογράμμισε:

«Μην κρύβεστε σε αυτές τις εκλογές, ο Βενιζέλος και οι ξένοι δανειστές είναι ο Σαμαράς. Κάθε ψήφος σε πρόσωπα της επιλογής τους σε Δήμους ή Περιφέρεια, είναι ψήφος στην ξένη κατοχή, ψήφος στις οικονομικές εκτελέσεις των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

Τα πράγματα είναι απλά και καθαρά. Εκείνο εν τέλει. που γενικότερα διαφαίνεται είναι ότι η πρώτη Κυριακή θα καθορίσει την ταχύτητα των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα.

Το παραδομένο στην ξένη τρόικα των δυναστών-δανειστών κυβερνητικό σύστημα Σαμαρά- Βενιζέλου μαζί με τους διεφθαρμένους της εξουσίας, που έφεραν την Ελλάδα πίσω στην φτώχεια της δεκαετίας του 50 (και ακόμα χειρότερα) θα προσπαθήσει να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία με «νύχια και με δόντια». Η τεχνική του είναι αδιανόητη για δημοκρατική χώρα. Αποφασίζει χωρίς να λογαριάζει Πατρίδα, Ανθρώπους, Σύνταγμα, θεσμούς, Δικαιοσύνη, Κανόνες, αρκεί να συνεχίσει να κυβερνά. Μονό αυτό το ενδιαφέρει».

Ε, λοιπόν με την ψήφο μας, ή θα συνεχίζουν αυτοί ή θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να έρθει η Ανατροπή.

Όσο για την περίφημη σταθερότητα, που στην φτώχεια και την αδικία;

Ο Νίκος Νικολόπουλος ψήφισε στην Πάτρα

Τέλος, έξω από το εκλογικό τμήμα ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας  σε ερωτήσεις δημοσιογράφων  εκτίμησε ότι η «ΕΝΩΣΗ για την Πατρίδα και τον Λαό» θα εκπροσωπηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο και ακόμα προέβλεψε πως θα προκύψουν στις επικείμενες ευρωεκλογές οι απαραίτητοι συσχετισμοί που θα δώσουν τη δυνατότητα στην Ευρώπη να εξεύρει ήπιους και πιο ασφαλείς μα κυρίως πιο κοινωνικούς δρόμους για να προχωρήσει, με αλληλεγγύη και συνοχή, σε μία νέα πορεία προόδου και ευημερίας.

https://www.youtube.com/watch?v=gRj9B09NLjM&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=DhgCu7E64Cw

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος