Loading...
 Start Page
Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία Ν. Νικολόπουλου και Αν. Μανωλοπούλου  ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

«Φαιδρή αποπλάνηση των Ελλήνων ψηφοφόρων επιχειρεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου μεταθέτοντας για μετά τις εκλογές τα νέα νομοσχέδια – λαιμητόμο που θα αποτελέσουν το νέο μνημόνιο και θα είναι το πιο μνημόνιο από τα μνημόνια…

Η συγκυβέρνηση της «συμφοράς» με την άδεια της Γερμανίδας Καγκελαρίου Αγκ. Μέρκελ επιχειρεί να διεξαχθεί «ανέμελα» η προεκλογική περίοδος και μάλιστα με φόντο πολλά-πολλά «ροζ συννεφάκια» που τοποθετούν οι «Mπιρσίμ της μιντιακής διαπλοκής». Μοναδικό στόχο έχουν να διατηρηθεί η επίπλαστη εικόνα της ευφορίας. Η ψευδαίσθηση της εξόδου από την κρίση. Και η θολή λάμψη του πυροτεχνήματος του κοινωνικού μερίσματος και των αγορών.

Η αλήθεια όμως είναι ότι αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες περιμένει μία νέα πιο σκληρή πραγματικότητα. Έχουν αποφασιστεί νέα μέτρα, νέες μειώσεις συντάξεων, απελευθέρωση του ορίου απολύσεων, κονιορτοποίηση των εργασιακών σχέσεων, εξαΰλωση των αποθεματικών των Ταμείων, ξεπούλημα της ΔΕΗ, των λιμανιών κ.α.».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό Νίκος Νικολόπουλος, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σε ΜΜΕ του Αγρινίου στα πλαίσια περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο κ. Νικολόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αιτωλοακαρνανία, μαζί με την σύζυγό του και υποψήφια ευρωβουλευτή της Ένωσης, Αναστασία Μανωλοπούλου - Νικολοπούλου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με απλούς πολίτες καθώς και με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων του νομού.

Πριν από όλους επισκέφτηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, τον οποίο και ενημέρωσε για την «περίφημη» έκθεση Λούνατσεκ που ψήφισαν οι Ευρωβουλευτές του κ. Α. Σαμαρά μαζί και με άλλους και η οποία «παραβιάζει» τους Θείους κανόνες, καθώς και τους κανόνες της φύσης, προβάλλοντας την διαστροφική ανωμαλία ως φυσιολογική κατάσταση.

Ο Ν. Νικολόπουλος μετέφερε στον Σεβασμιότατο την απορία των Ελλήνων οικογενειαρχών για την αιδήμονα σιωπή της διοικούσας Εκκλησίας και του παρέδωσε την σχετική έκθεση.

«Ο Γερμανός πολύτεκνος έχει αφορολόγητο 70 χιλ ευρώ ενώ ο Έλληνας πολύτεκνος θα πληρώσει 25 χιλ. ευρώ»

Για αυτό και παντού όπως και στο Αγρίνιο συναντώνται ιδιαιτέρως και συνομιλούν επί της ουσίας με τον κόσμο των πολυτέκνων καταθέτοντας και συγκεκριμένες προτάσεις – λύσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ο Ν. Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της συνάντησης με τους πολύτεκνους μεταξύ άλλων ανέφερε: «Για πρώτη φορά από το 1921 οι γεννήσεις έφτασαν στις 100.371 και οι θάνατοι στους 116.670 το 2012Στη Γερμανία, ο πολύτεκνος με δέκα παιδιά έχει αφορολόγητο όριο εισοδήματος 70.080 ευρώ. Στην Ελλάδα ένας πολύτεκνος με δέκα παιδιά και το ίδιο εισόδημα θα πρέπει να πληρώσει φόρο 24.429 ευρώ!

Η χώρα καταρρέει δημογραφικώς και βαδίζει με γοργούς ρυθμούς στο τέλος της ιστορίας»

«Η εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική «επιβάλλει» την ατεκνία….»

Επίσης, μιλώντας για το ίδιο ζήτημα η Αν. Μανωλοπούλου σημείωσε πως η σημερινή συγκυβέρνηση ακολουθεί μια άκρως αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή πολιτική. «Διπλασιάζει το αφορολόγητο του άγαμου από 5.000 ευρώ σε 9.550 ευρώ και την ίδια ώρα, σαν να θέλει να αποτρέψει τα ζευγάρια να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδί, καταργεί την ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας που ελάμβαναν 175.000 μητέρες, καταργεί το επίδομα της πολύτεκνης μητέρας για όσες έχουν 1-2 προστατευόμενα τέκνα και για τις άλλες θέτει όρια εισοδήματος!».

«Οι βαστάζοι της ξένης τρόικας καταρρέουν. Η Ελλάδα πρέπει να μείνει όρθια»

Επίσης, μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές, η υποψήφια ευρωβουλευτής τόνισε: «Το μνημονιακό μπλοκ εξουσίας αποσαθρώνεται. Ο λαός το εγκαταλείπει και στις ευρωεκλογές θα αποδειχθεί. Όταν όμως αυτοί θα καταρρέουν, η Ελλάδα πρέπει να μείνει όρθια. Σας καλώ λοιπόν να στηρίξετε την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», η οποία ήδη αποτελεί την μεγάλη πατριωτική ομπρέλα των φιλελεύθερων δυνάμεων που δεν αντιστρατεύονται την Ευρώπη, αλλά τις πολιτικές της αιματηρής λιτότητας. Ζητάμε την ψήφο των πολιτών για να υπάρξει δημοκρατική ανατροπή της δυστυχίας του λαού και απόφαση πολιτικής στροφής».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος