Loading...
 Start Page
Περιοδεία στην Κόρινθο ΝΙΚΟΣΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ, ΑΛΛΑΖΕΙ.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε εκ μέρους της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» ο αντιπρόεδρος  Νίκος Νικολόπουλος στην αίθουσα του επιμελητηρίου Κορίνθου μαζί  με την υποψήφια ευρωβουλευτή Αναστασία ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ. Ο Ν. Νικολόπουλος μετέφερε το κλίμα που συνάντησε στην πόλη της Κορίνθου καθώς και τους προβληματισμούς που συναποκόμισε  από την συνεργασία που είχε με φορείς και συλλογικότητες του νομού.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε:

Η «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» αποτελεί μια προσπάθεια «γεφυροποίησης» ατομικών και συλλογικών εγωισμών και ιδεολογικών ή άλλων διαφορών, ώστε η αντιμνημονιακή πτέρυγα, που αναμφίβολα αποτελεί συντριπτική πλειοψηφία στον λαό, να ενωθεί - ή έστω να συνεννοηθεί -δημιουργώντας ένα πλατύ εθνικό μέτωπο κατά των πολιτικών της υποτέλειας, της φτώχειας, της ύφεσης και της ανεργίας. Ο πρώτος και πολύ σημαντικός εκλογικός «σταθμός» θα είναι οι ευρωεκλογές του Μάιου αφού οι πολίτες θα στείλουν το μήνυμα  της μεγάλης ανατροπής στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Γιατί αυτό επιτάσσει η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει ολόκληρος ο λαός και το εθνικό συμφέρον. Ο μεγάλος στόχος σε αυτές τις εκλογές είναι:

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Κατέληξε λέγοντας ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό κ. Νίκος Νικολόπουλος  ότι η Ελλάδα δεν τρομάζει, αλλάζει.

 

 

ΑΝ. ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ

 

Στη συνέχει προχώρησε σε δηλώσει προς τα ΜΜΕ Κορίνθου και η υποψήφια Ευρωβουλευτής Αναστασία Μανωλοπουλου-Νικολοπουλου η οποία τόνισε: 

«Απευθυνόμαστε σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες και τους προτρέπουμε να κάνουμε μαζί την ΑΝΑΤΡΟΠΗ για να κερδίσουμε την νέα απελευθέρωση της πατρίδος και του λαού για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Το κάλεσμά μας λέει:

Να ψηφίσεις οπωσδήποτε αλλά πριν σκέψου, κρίνε και μετά αποφάσισε. Δεν βαρέθηκες κάθε φορά πριν τις εκλογές να σε δελεάζουν με… ένα ξεροκόμματο και αμέσως μετά από

αυτές, να στο παίρνουν πίσω διπλό και τρίδιπλο; Δεν αγανάκτησες με τα ψέματα, τις απάτες και τις λοβιτούρες που ποτέ δεν σταμάτησαν; Δεν ζεις στο πετσί σου, εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι, την πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά, εξαθλίωση, ως πολίτης μίας χώρας που είναι μέρος της «Ενωμένης Ευρώπης»; Δεν ζεις το δράμα της ανεργίας στο σπίτι και στην γειτονιά σου; Δεν λυγίζεις όταν μαθαίνεις ότι τα παιδιά μας πάνε στο σχολείο υποσιτισμένα και λιποθυμούν; Δεν αισθάνεσαι μία σφαίρα να σε καρφώνει, κάθε φορά που πληροφορείσαι μία νέα αυτοκτονία; Δεν αισθάνεσαι ότι σε κοροϊδεύουν που μια ζωή πληρώνεις για σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αλλά έφτασαν να σου κλείσουν

ακόμα και αυτόν, τον μισοδιαλυμμένο και υποτυπώδες ΕΟΠΥΥ; Δεν τρομάζεις που βλέπεις τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν ένα μεροκάματο ή εάν είσαι μαθητής / μαθήτρια και φοιτητής / φοιτήτρια, δεν τρομάζεις βλέποντας τριγύρω σου μία ρημαγμένη Ελλάδα που δεν σου προσφέρει την παραμικρή ελπίδα να διεκδικήσεις τα όνειρά σου; Νέα και νέε σε τι προσδοκάς; Σε μία θέση «τετραωρίτη» για 250 ευρώ τον μήνα:

Απαντήστε μόνοι σας σε όλα αυτά τα ερωτήματα και σε άλλα τόσα που θα μπορούσαμε να θέσουμε. Και είμαστε βέβαιοι πως θα δώσετε την σωστή απάντηση και στις εκλογές του Μαΐου θα πάρετε την σωστή απόφαση. Γι’ αυτό και σας ζητάμε να γίνετε και εσείς οι ίδιοι, μεταφορείς του μηνύματός μας. Πείτε το δυνατά σε όλους:

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΗΣ ΦΕΡΝΕΙ την ΑΝΟΙΞΗ και την ΕΛΠΙΔΑ της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!

Εμείς σας ζητάμε, στις ευρωεκλογές του Μαΐου να στηρίξετε την ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ και τους υποψηφίους της»

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος