Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος : «Το πλεόνασμα έγινε κακόγουστο αστείο»…

«Το πλεόνασμα έγινε κακόγουστο αστείο. ‘’Άνθρακας’’ ο θησαυρός».  

Εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες πατριώτες από σήμερα νιώθουν στο πετσί τους μαζί με την κοινωνική αναλγησία και την πρόστυχη κυβερνητική προπαγάνδα περί του κοινωνικού μερίσματος. Μετά τις ατέλειωτες ‘’ουρές’’ των ανέργων, τις ουρές στα συσσίτια των πεινασμένων και την διαμονή των λαχανικών μια καινούργια κατηγορία εμπερίστατων προβάλλει.

Ν. Νικολόπουλος: «Οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος…»

Από σήμερα το «δίδυμο της συμφοράς» και της δυστυχίας Σαμαράς-Βενιζέλος καλείται να απολογηθεί στους έξι από τους επτά πάμφτωχους που δεν θα τύχουν του «οίκτου και της ελεημοσύνης» των εκπροσώπων των ξένων δυναστών. Το Υπουργείο Οικονομικών χαλάει την επικοινωνιακή πολιτική του Σαμαρά, αφού λόγω αναλγησίας και ανεπάρκειας το κοινωνικό μέρισμα μοιράζεται τυφλά με αποτέλεσμα άνεργοι και φτωχοί να μην λαμβάνουν το επίδομα που το έχουν περισσότερο από όλους ανάγκη. Tο επιτελείο του ΥΠΟΙΚ που σχεδίασε την διανομή του, είναι όχι μόνο για τα μπάζα,  όπως ξέραμε αλλά είναι και επικίνδυνα ανάλγητοι σε βαθμό κακουργήματος.

Οι συγκυβερνήτες μαζί και όσοι τους ακολουθούν ας μετρήσουν το μέγεθος της ανθρωπιστικής κρίσης στα πρόσωπα των «αθλίων». Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων σε χθεσινοβραδινή συγκέντρωση κατοίκων των Δήμων της Δυτικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι στο εκλογικό κέντρο που παραχώρησε το «Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος» για να στεγάσει τις δραστηριότητές της η «ΕΝΩΣΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τον ΛΑΟ».

Ν. Νικολόπουλος : «Οι αυτοκτονίες αυξάνονται»….

Ο κ. Νικολόπουλος μιλώντας στην συγκέντρωση των εγκαινίων ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου επίσης τόνισε: «Οι αυτοκτονίες αυξάνονται, οι άστεγοι πολλαπλασιάζονται και η δυστυχία ξεχειλίζει. Η σιωπή και η ανοχή γίνονται ενοχή και σηματοδοτεί εξέγερση.

Στις 25 Μαΐου ο λαός να ασκήσει το δικαίωμά του, να τιμωρήσει όσους τον ξεγέλασαν και να ανταποδώσει τις προσβολές, να σμπαραλιάσει το μνημόνιο και να εκτελέσει πολιτικά όσους δολοφονούν την πατρίδα και την ζωή μας. Οι ξένοι δυνάστες -δανειστές κατακτητές μαζί και οι Σαμαράς- Βενιζέλος όπως και οι δοσίλογοι συνεργάτες τους θα εισπράξουν την εκδίκηση του λαού».

Περιοδεία στην Χαλκίδα

Εξάλλου σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό Νίκος Νικολόπουλος, πραγματοποιεί περιοδεία στην Χαλκίδα επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του κόμματος, όπου θα επισκεφτεί φορείς της πόλης και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Στο y-tube μπορείτε να δείτε δήλωση On camera του Νίκου Νικολόπουλου :

Θέλουν να παγιδέψουν ακόμα μια φορά τον λαό...δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη
http://youtu.be/4EMjHZ6dFJAο

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος