Loading...
 Start Page
Υπάρχει μία «όαση στην έρημο» που δεν είναι οφθαλμαπάτη Ν. Νικολόπουλος : “ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ”

 «Εξακολουθούν οι «του συστήματος» να υποτιμούν τις έντονες δυναμικές φυγόκεντρες τάσεις που υπάρχουν και αναπτύσσονται στο εσωτερικό των κομμάτων, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν τις ραγδαίες εξελίξεις.

Βουλευτές και στελέχη, αμφισβητούν πλέον ευθέως  την κυρίαρχη μνημονιακή,  δημοσιονομική και την εν γένει ανάλγητη, κυβερνητική πολιτική. Μάλιστα  όλο και περισσότεροι συμφωνούν πως πρέπει να υπάρξουν ευρείες πολιτικές συμμαχίες για  να εκφράσουν την βούληση του κόσμου κατά των πολιτικών λιτότητας που «τσακίζουν» την χώρα και την Δημοκρατία.

Πρέπει όμως  να αντισταθούμε όλοι με όποιο κόστος , γιατί αυτό που ζούμε είναι βίος αβίωτος, καθώς επίσης ο «βιασμός» του Συντάγματος και του πολιτεύματος μόνον Δημοκρατία δεν θυμίζει.

Οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις σύντομα τόσο στην κεντροαριστερά όσο και στην κεντροδεξιά.

Υπάρχουν ήδη  αρκετοί Βουλευτές, διατεθειμένοι ακόμα και να ρισκάρουν την πολιτική τους επιβίωση, προκειμένου να γκρεμιστείο υποταγμένο στο Βερολίνο «δίδυμο των Συμπρωθυπουργών της συμφοράς». Δεν αποκλείονται οι πρόωρες κάλπες.

Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α., απαντώντας σε δημοσιογράφους της «Καθημερινής», της «REAL NEWS» καθώς και σε ραδιόφωνα της Περιφέρειας.

Συγκέντρωση σε Βάρδα και στην Αμαλιάδα φίλων του

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Εξάλλου ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος συνεχίζοντας την «πορεία στον λαό» βρέθηκε καλεσμένος, στην Βάρδα και Αμαλιάδα, όπου μεταξύ άλλων είπε:

ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ

«Μας θίγει και μας προσβάλλει βάναυσα ο κ. Σαμαράς όταν υποβαθμίζει την νοημοσύνη μας, όπως έκανε με την απομάκρυνση του Γ.Γ. Εσόδων φορτώνοντας την φοροκαταιγίδα και την εκλογική αποτυχία στον Χ. Θεοχάρη την ίδια ώρα που υλοποιούνται αποφάσεις των Υπουργών του και οι οποίες φέρνουν ανατροπές στην ζωή εκατομμυρίων  Ελλήνων φορολογουμένων με το να βάζουν με το «νέο κόλπο» του μηνιαίου φόρου επί των εισοδημάτων!!

Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες αρνούμαστε να παίξουμε το «παιχνίδι με τις λέξεις και τα ονόματα», γιατί αυτό θυμίζει το περίφημο : «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»….

Ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να έχει άλλους πιο σοβαρούς προβληματισμούς. Κυρίως θα έπρεπε να έχει αρχίσει την επεξεργασία των μηνυμάτων λαικής δυσαρέσκειας, που προέκυψαν από τις ευρωεκλογές.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν σοβαρά ζητήματα να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητα τους. Δεν έχουν καμία διάθεση και καθόλου χρόνο να ασχοληθούν με τερτίπια και σενάρια για αυτό και οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες δεν αρνούνται να συμπράξουν στον «κυβερνητικό καταστροφικό κατήφορο».

Η ουσία είναι μία και σε αυτήν επιμένουμε: Αλλαγή πολιτικής και οικονομικής «συνταγής» με την αποκήρυξη της μνημονιακής δουλείας, την διόρθωση των αδικιών και την μετατόπιση του βάρους της πολιτικής προς την ανάπτυξη, με όλα όσα συνεπάγεται αυτό.

 (σχετικό βίντεο : http://youtu.be/pNN66YTKSJ0)

Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

«Αρνούμαι τους πολιτικούς εντυπωσιασμούς»

Τοποθετούμενος εξάλλου σχετικά με το «παρών» που ψήφισε στην συνεδρίαση της Βουλής για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, Νίκος Νικολόπουλος, είπε: «Σταθερά και αμετακίνητα αρνούμαι να αποτελέσω μέρος οποιουδήποτε πολιτικού εντυπωσιασμού και με την ψήφο μου να συγκαταθέσω ω ή να αρνηθώ για πράξεις και κατηγορητήρια, για τα οποία αποκλειστική αρμοδιότητα έχει η δικαιοσύνη. Σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πιστεύω ότι έχει παρέλθει πλέον εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα και η Δικαιοσύνη θα έπρεπε να έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται καθώς επίσης και να έχει αποφασίσει για την ενοχή ή την αθωότητά τους.

Site : www.nikosnikolopoulos.gr – www.xristianodimokrates.gr

follow on twitter : @niknikolopoulos -@xristianodimokr

email : ninikolopoulos@gmail.com – enosigiatinanatropi@gmail.com

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος