Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος:  «Μέσω ΜΟΡΕΑ θα πληρώσουμε  την προεκλογική δαπάνη στα μεγάλα ΜΜΕ της διαπλοκής»

“ Μήπως στο λογαριασμό είναι και οι ζημιές τηλεοπτικών και άλλων Μ.Μ.Ε. που κατέχουν οι “ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ - ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ” που μετέχουν στην κοινοπραξία; Πάλι ο Λαός θα πληρώσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ επιπλέον για να ολοκληρωθεί

η κατασκευή του εθνικού δρόμου της Πελοποννήσου και να εξασφαλιστεί

η απρόσκοπτη λειτουργία του;

 

Είναι ένα από τα συγκεκριμένα «καυτά» ερωτήματα που θέτει στον Πρωθυπουργό και στο Συμπρωθυπουργό, καθώς και στους συνυπογράφοντες Υπουργούς τις «λεόντιες» συμβάσεις των μεγάλων οδικών αξόνων, ο πρόεδρος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Νίκος Νικολόπουλος, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων σημειώνει στην με Α.Π. 8318 ερώτηση του :

«Μετά τις βαθιές υποκύψεις, την αλλαγή των συμβάσεων και τα περίπου 950 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στους «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» -όπως είχε ονομάσει τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ο Κώστας Καραμανλής- με πρόσχημα την επανεκκίνηση των μεγάλων έργων, που ενώ σταμάτησαν με δική τους ευθύνη, ποτέ δεν κατέπεσαν οι εγγυητικές τους επιστολές, στους τέσσερις δρόμους (Ολύμπια, Ε65, Αιγαίου, Ιόνια), άνοιξε και πάλι η «όρεξη» στους συνήθεις υπόπτους και για τον αυτοκινητόδρομο του Μορέα. Άρχισαν λοιπόν τα «τσαλιμάκια» απαιτώντας ζεστό δημόσιο χρήμα, ως πανωπροίκι!!

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο αυτοκινητόδρομος «Μορέας» ξεκίνησε να κατασκευάζεται πρώτος από όλους τους υπόλοιπους αυτοκινητόδρομους στα τέλη του 2007 και θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί το 2012.

Και όμως ΚΑΝΕΙΣ από τους κυβερνητικούς και τους «μανδαρίνους» των Υπουργείων δεν ζήτησε ευθύνες και από ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Άλλωστε το λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες.

Το «βιδάνιο» το παίρνουν πάντα οι διαχειριστές του δημοσίου χρήματος είναι αφορολόγητο και με μιντιακό σέρβις.

Και τώρα μετά τις Ευρωεκλογές είναι η ώρα να ζητήσουμε τον λογαριασμό για την προσφερθείσα μιντιακή προπαγάνδα.

Θα το ανακαλύψουμε αθροίζοντας τα Bonus και τις χαριστικές επιδοτήσεις των ελλειμματικών έργων, τις αυξήσεις χρηματοδοτικής συμβολής του δημοσίου, το ρίσκο που παίρνει το δημόσιο για ένα έργο ΣΔΙΤ -την διαχείριση του οποίου όμως έχουν οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ για 30 χρόνια κλπ. Με την κοινοβουλευτική αυτή παρέμβαση θέλουμε να  μάθουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πόσα εκατομμύρια ευρώ θα πληρώσουμε για την ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, που προσφέρθηκε προς τους «ΣαμαροΒενιζέλους» από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ που κατέχουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

Ο πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α. σε σχετικές δηλώσεις που έκανε τόνισε: «Ξέρουμε ότι τα κυκλώματα της διαπλοκής έχουν στόχαστρο τον εχθρό λαό. Ξέρουμε όμως και να δίνουμε και να κερδίζουμε μάχες.

Να μπει τέλος στο σύστημα της διαπλοκής, τον παλαιοκομματισμό, με τις οικονομικές ελίτ και τα συστημικά ΜΜΕ. Συνοψίζεται το δίλημμα: Διαπλοκή ή Ανατροπή;

(Σ.Σ.: Το πλήρες κείμενο της ερώτησης στο www.nikosnikolopoulos.gr και www.xristianodimokrates.gr 

Στο Ytube :  https://www.youtube.com/watch?v=K7eWMByd3yQ - Νίκος Νικολόπουλος: Μέσω ΜΟΡΕΑ θα πληρώσουμε την προεκλογική δαπάνη στα μεγάλα ΜΜΕ της διαπλοκής)

Site : www.nikosnikolopoulos.gr – www.xristianodimokrates.gr

follow on twitter : @niknikolopoulos -@xristianodimokr

email : ninikolopoulos@gmail.com – enosigiatinanatropi@gmail.com

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος