Loading...
 Start Page
Ν. Νικολόπουλος: «Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τις κάλπες  και όλη η Ελλάδα ‘’μυρίζει μπαρούτι’’.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό και επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος σε δηλώσεις του προς τα ΜΕΜ δήλωσε:

«Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τις κάλπες και όλη η Ελλάδα «μυρίζει μπαρούτι».

Απόλυτα δικαιολογημένο η κυρίαρχη οσμή να είναι αυτή της συσσωρευμένης οργής, που έχει φτάσει  ένα βήμα πριν την έκρηξη . Και όμως το βασικό συστατικό αυτής της μυρωδιάς είναι η «σαπίλα», που απλώνεται παντού. Η παρακμή σε όλη της την ξετσιπωσιά…. Οι Σαμαροβενιζέλοι!!!, το «δίδυμο της συμφοράς», με το ίδιο σενάριο και τους γνωστούς που παριστάνουν τους Υπουργούς σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στηνθεατρική επιθεώρηση «ΖΑΠΠΕΙΟ 4».  Η «ομερτά» όμως αρχίζει να σπάει.

Οι βαστάζοι της ξένης τρόικας  «βάφτισαν» Για την επόμενη διετία «βαφτίζει» εκσυγχρονισμό το ολοένα και μακρύτερο «χέρι» των δανειστών που «χώνουν» στην τρύπια τσέπη των εκατομμυρίων Ελλήνων. Νέα ήθη. Έχετε ακούσει ποτέ άλλοτε προεκλογικές εξαγγελίες που όμως θα φέρουν αμέσως μετά μειώσεις μισθών, συντάξεων αλλά και κατασχέσεις σπιτιών. Το θράσος τους δεν έχει όρια, την ίδια ώρα που οι τοποτηρητές της Τρόικας μοιράζουν, στον κόσμο φόρους και χαράτσια, την ίδια ώρα ο Α. Σαμαράς μοιράζει υποσχέσεις.

Αύριο πάμε στις κάλπες και έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ξεκάθαρα τις προθέσεις μας. Αλλιώς αργά ή γρήγορα, η «οσμή του μπαρουτιού» θα είναι αυτή που θα επικρατήσει.

Οι επιλογές και οι αποφάσεις μας λοιπόν  αποκτούν ιστορική σημασία που υπερβαίνει το παρόν.

Ζούμε μία ανθρωπιστική κρίση που οδηγεί ολοταχώς και κυριολεκτικώς σε εθνική και κοινωνική τραγωδία. Εμείς -οι Πολύδωρας, Νικολόπουλος, Ζώης, Ψωμιάδης- η Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό, προτείνουμε διέξοδο από αυτό το αβίωτο παρόν, από αυτή την καταστροφική πορεία, που δεν έχει τέλος και για τούτο ζητάμε την ψήφο που θα φέρει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

 

Η Ελλάδα χρειάζεται μία Κυβέρνηση ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μπορεί να αποτελέσει, σε τελική ανάλυση και ένα «δημοψήφισμα».

Ένα δημοψήφισμα που καλούνται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με την ψήφο τους να τοποθετηθούν για το πώς βλέπουν τον δικό τους ρόλο. Με την ψήφο τους να εκφράσουν την  βούληση τους και την συμμετοχή τους  στο μέλλον τους.

Η κάθε ψήφος θα απαντάει εάν το μέλλον μας  θα είναι  προσαρμοσμένο προς την λιτότητα, την αφαίρεση των κοινωνικών και εργασιακών μας δικαιωμάτων, της απαξίωσης και τον ευτελισμό των δημοκρατικών θεσμών ή όχι.

Η «ελίτ των δανειστών», η τρόικα εξωτερικού – εσωτερικού όσο και τα εγχώρια μνημονιακά τσιράκια τους, θέλουν να μας οδηγήσουν σε ένα σύγχρονο ραγιαδισμό, όπου η επίκληση κοινωνικών και ανθρωπιστικών αρχών δεν θα έχει καμία αξία απέναντι στην λογική των μηχανισμών της αγοράς.

Εμείς αύριο τι θα κάνουμε ;  Θα σκύψουμε το κεφάλι;

Θα αφομοιώσουμε πειθήνια τα «επιχειρήματα» και τα τρομοκρατικά διλήμματα των φερέφωνων της μνημονιακής κατοχής; Θα υπερψηφίσουμε  το καθεστώς του ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ; Θα επικρατήσει η αντίληψη της «κοινωνίας  της ζούγκλας»;

Η ατομική μας συνείδηση, η συμμετοχή μας, η συλλογική μας αντίσταση, η πολιτική μας παρουσία και παρέμβαση αποτελούν τα βασικά μας εφόδια και «όπλα». Το σύστημα των συμφερόντων τρέμει στην ιδέα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ μέσω της λαϊκής ψήφου.

Αυτήν προσπαθεί να εμποδίσει, να εκβιάσει, να διαστρεβλώσει.

Η ψήφος μας ας είναι ένα βήμα ελπίδας για μία καλύτερη προοπτική της Πατρίδας και του Λαού.  Και μην ξεχάσουμε, πριν αυστηρά και δίκαια να κρίνουμε «εαυτούς και αλλήλους» με την ψήφο μας τους προφητικούς λόγους του εθνεγέρτη μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου…..

(δείτε βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=mMJxQ3-vOaI&list=UU0SmAqRlJp6gqI4xAGtDqEw

 τα προφητικά λόγια του Μακαριστού Χριστόδουλου)

Είμαι σίγουρος έχοντας ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ ότι ο Ελληνικός λαός θα εκφράσει την ηχηρή αποδοκιμασία του για την επιχειρούμενη βίαιη φτωχοποίηση του.  Το όχι στην μνημονιακή λαίλαπα, θα ακουστεί δυνατά σε όλη την Ευρώπη. Η «Γερμανική Ευρώπη» πρέπει να αντιληφθεί ότι είτε θα αλλάξει πολιτική, είτε θα οδηγήσει την ευρωπαϊκή ενοποίηση σε πλήρες ναυάγιο και αποσύνθεση.

http://youtu.be/w8S-qpU88zs (στις 25 Μαίου να στείλουμε το μήνυμα…)

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος