Loading...
 Start Page
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 08.30 μμ ΣΤΟΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PATRAS PALACE   Η Ένωση του Πολύδωρα- Νικολόπουλου- Ζώη- Ψωμιάδη- Παπαθεμελή  στέλνουν μήνυμα ελπίδας ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ

Η Ένωση του Πολύδωρα- Νικολόπουλου- Ζώη- Ψωμιάδη- Παπαθεμελή

στέλνουν μήνυμα ελπίδας

ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ

Από την Πάτρα θα σταλεί σήμερα το τελικό μήνυμα της ΕΝΩΣΗΣ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΛΑΟ προς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες

Στο Ξενοδοχείο Patras Palace θα μιλήσει κλείνοντας την προεκλογική αυλαία ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης ο Αχαιός Νίκος Νικολόπουλος.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την φοιτητική νεολαία της Ένωσης και της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας. Στην συγκέντρωση θα προβληθεί video με πολλά αποσπάσματα παλαιότερων δηλώσεων, υποσχέσεων δεσμεύσεων των πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης καθώς και αποσπάσματα των προφητικών λόγων του θα προβάλει του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου , ο οποίος  μας προϊδέαζε λέγοντας:  

«Ο χρόνος περνά και ο τόπος δεν λέει να ορθοποδήσει. Το οξύ οικονομικό πρόβλημα δυναμιτίζει κάθε πρόβλεψη για ανάκαμψη. Οι πολιτικοί μας διαγκωνίζονται για τη νομή της εξουσίας και μόνον. Τα παιδιά μας, μη έχοντας μέλλον στο τόπο που τα γέννησε φεύγουν μοιραία στο εξωτερικό. Οι εταίροι μας, που θέλουν, δήθεν, το καλό μας, θα μας μετατρέψουν σκόπιμα σε φτωχούς και θα μας κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες. Αλλά η Ευρώπη δεν είναι μόνον αριθμοί, όπως νομίζουν, αλλά είναι, κυρίως, άνθρωποι με ψυχή! Όταν το καταλάβουμε θα είναι ήδη αργά!

O Νίκος Νικολόπουλος θα συναντηθεί σήμερα με τους συμπολίτες του, που τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους 25 χρόνια και θα μοιραστεί τις προβλέψεις του λέγοντας: «Τα αποτελέσματα ορίζουν και υπαγορεύουν τις εξελίξεις. Νίκη των Σαμαρο-Βενιζέλων σημαίνει ολοκλήρωση της καταβύθισης του λαού στο τέλμα. Για αυτό επιμένουμε στην υπερψήφιση της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό γιατί προέχει η σωτηρία του λαού, η οποία αρχίζει από την αναχαίτιση των συγκυβερνώντων. Η Ένωση θα διαδραματίσει ρόλο στην εθνική Βουλή και στην εθνική πολιτική ζωή. Εμείς είμαστε «γνήσιο τέκνο της ανάγκης και ώριμο τέκνο της οργής».

Το διαβατήριο της πορείας μας το εκδίδουν η ψυχή μας και η υποστήριξη του λαού. Ο κόσμος πέφτει πάνω μας. Σε πείσμα των δημοσκοπήσεων. Ελπίζει σε μας. Και μας πιστεύει.

Μαχόμαστε. Ιεραποστολικά. Το όνομα του κόμματος μας είναι και το νόημα της ιεραποστολής μας. Για την Πατρίδα και τον Λαό αγωνιζόμαστε.

Το μνημονιακό μπλοκ εξουσίας αποσαθρώνεται. Το «σύστημα Σαμαρά» και το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, εμφανίζουν δείγματα πανικού εξαιτίας της δυναμικής ανατροπής που διαμορφώνεται στην κοινωνία. Αναζητεί λύσεις για την επόμενη ημέρα. Ότι και αν επινοούν, όμως, αν το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δώσει καθαρό μήνυμα, οι σεναριογράφοι θα βουλιάξουν στις ραδιουργίες τους. Θα αποδειχθεί καταλύτης γοργών πολιτικών εξελίξεων, όπου θα σφραγίσουν θετικά την πορεία της χώρας». 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος