Loading...
 Start Page
Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»  Συμμαχία ΑΝΕΛ – Χριστιανοδημοκρατών για μία νέα κυβερνητική προοπτική

Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ – ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

 

Με στόχο την δημιουργία μιας νέας μεγάλης συμμαχίας θα αντιμετωπίσει τους «μονόδρομους» της σημερινής, πλασματικής, κυβερνητικής πλειοψηφίας και την ακραία επίθεση ξένων και ντόπιων συμφερόντων στον ελληνικό λαό, με εθνική και κοινωνική συνείδηση, αποφασίστηκε η πολιτική και εκλογική συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου, ενώ υπεύθυνος για την διεύρυνση και την συγκρότηση της ορίστηκε ο πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α. .

 

 

ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΤΟ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΧΡΙ.Κ.Α. – ΑΝΕΛ

 

Η συνεργασία, επικυρώθηκε από τις δύο πλευρές και επισφραγίστηκε με τη συνάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, κ. Πάνου Καμμένου και του προέδρου των Χριστιανοδημοκρατών, κ. Νίκου Νικολόπουλου, θέτοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις και στοχεύσεις, εκ των οποίων η πρώτη και πιο σημαντική, είναι η δημιουργία μίας ρεαλιστικής και ταυτόχρονα, συμβατής απόλυτα με τα ελληνικά συμφέροντα, κυβερνητικής πρότασης, ως στοιχειώδη βάση μίας ακόμα μεγαλύτερης συμμαχίας πολιτικών σχηματισμών, η οποία θα δώσει στον λαό ορατή προοπτική διακυβέρνησης με σαφή αλλαγή του «μνημονιακού μονόδρομου» που έχει λανσαριστεί μέχρι σήμερα από τα κόμματα της συγκυβέρνησης.

 

 

 

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

 

Με βάση το «αντιμνημόνιο» συνεργασίας που παρέδωσε ο κ. Νικολόπουλος στον κ. Καμμένο, οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες πιστεύουν ότι ένα σύγχρονο κεντροδεξιό μέτωπο δεν μπορεί να κοιτάζει με τις «αγκυλώσεις» του παρελθόντος το μέλλον. Και ειδικά υπό τις παρούσες, έκτακτες συνθήκες, οφείλει να είναι ανοικτό σε συνεργασίες με πολιτικές πλατφόρμες από κάθε δημοκρατική πηγή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπαναχωρεί έναντι ζητημάτων κεφαλαιώδους εθνικής σημασίας ή ότι παραδίδει σπιθαμή ιδεολογικού χώρου σε ακραίους, αντιδημοκρατικούς και μισαλλόδοξους πολιτικούς χώρους.

 

 

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ…ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

 

«Μπορεί να μην συμφωνούμε όλοι με όλα, συμφωνούμε όμως στα θεμελιώδη ζητούμενα της εποχής μας: Μια Ελλάδα για τους Έλληνες, με πραγματική προοπτική ελπίδας και προκοπής, που θα σπάσει τα δεσμά της επαχθούς λιτότητας, επειδή έχει πολλά να προσφέρει στον ευρωπαϊκό, αλλά και ευρύτερα στον δυτικό κόσμο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο «σύμφωνο» συνεργασίας.

 

 

 

 

ΣΤΟ ΧΡΙ.Κ.Α. ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ  ΜΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ

 

Να σημειωθεί ακόμα ότι το «αντι-μνημόνιο» προβλέπει ότι το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής θα συνεχίσει να διατηρεί την πολιτική και οργανωτική αυτοτέλειά του, καθώς και τον σχεδιασμό πανελλαδικής ανάπτυξης, σεβόμενο σε κάθε περίπτωση τις οργανωτικές δομές και τα στελέχη των ΑΝΕΛ.

Επίσης, διακριτή θα εξακολουθήσει να είναι και η παρουσία του προέδρου των Χριστιανοδημοκρατών, κ. Νίκου Νικολόπουλου, εντός Βουλής, με βάση τις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος

Σε ό,τι αφορά την εκλογική συνεργασία, προβλέπει την συμμετοχή Χριστιανοδημοκρατών στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ ως συνεργαζόμενων σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Επίσης προβλέπει μεταξύ άλλων κοινές δράσεις και εκδηλώσεις, καθώς επίσης την από κοινού έκδοση εφημερίδας.

Τέλος, ο Ν. Νικολόπουλος ορίστηκε υπεύθυνος για την διεύρυνση και συμμετοχή και άλλων δυνάμεων στην νέα μεγάλη συμμαχία, καθώς και της διαμόρφωσης ενός πλαισίου μετεκλογικών κυβερνητικών συνεργασιών.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος