Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: Δραματική η μείωση γεννήσεων στην Ελλάδα.  Έντονο το δημογραφικό ζήτημα»

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τον Υπουργό οικονομικών, κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΧΡΙ.Κ.Α.) Νίκος Νικολόπουλος, για την «αναίμακτη γενοκτονία», των εν Ελλάδι, Ελλήνων, λόγω κυβερνητικής αβελτηρίας.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση αναδεικνύει τη δραματική αύξηση της υπογεννητικότητας ελέω οικονομικής κρίσεως,  που σε συνδυασμό με τις παράνομες Ελληνοποιήσεις, συρρικνώνουν απειλητικά τον αριθμό των Ελλήνων που κατοικούν στην Ελλάδα, γεγονός που συνιστά ζώσα απειλή για την ακεραιότητα της Χώρας .

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

 

          

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ

Κ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

και τους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ),  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Θέμα: Η γενοκτονία των Ελλήνων δεν είναι σενάριο, είναι πραγματικότητα.

Μέσα σε ένα χρόνο ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 70.000 άτομα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δημοσιεύθηκαν χθες στις Βρυξέλλες. Την 1η Ιανουαρίου 2013 ο πληθυσμός της χώρας μας ανερχόταν σε 11,062 εκατ. ενώ την 1η Ιανουαρίου 2014 βρισκόταν στα 10,992 εκατ. Ενώ ο πληθυσμός της Ελλάδας έχει μειωθεί, στο σύνολό του ο πληθυσμός της Ευρώπης από το 2013 έως το 2014 έχει αυξηθεί κατά 1,7 εκατ., εξαιτίας κυρίως της μετανάστευσης, που υπολογίζεται ότι έχει αυξηθεί σε απόλυτα νούμερα κατά 700.000 άτομα. Η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία και τη Γερμανία εμφανίζει τα πιο χαμηλά ποσοστά σε γεννήσεις στην Ε.Ε. των «28» (8,5%) μετά την Πορτογαλία (7,9%). Τα υψηλότερα ποσοστά εμφανίζουν η Ιρλανδία (15%) και η Γαλλία (12,3%). Πιο συγκεκριμένα, τον τελευταίο χρόνο οι γεννήσεις στη χώρα μας ανήλθαν σε 94.100, οι θάνατοι σε 112.100, δηλαδή η «καθαρή» μείωση του πληθυσμού ήταν 17.900 άτομα (-1,6%), ενώ παρά την αύξηση της μετανάστευσης στην Ευρώπη, στη χώρα μας σημείωσε και αυτή μείωση κατά 52.000 (-4,7%) άτομα, τοποθετώντας την Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες με τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού από μεταναστευτικές ροές.

Το ίδιο συνέβη και σε άλλες χώρες του Νότου που βρίσκονται σε οικονομική κρίση, όπως στην Κύπρο και την Ισπανία, ενώ -αντίστροφα- οι χώρες του Βορρά σημείωσαν αύξηση στον πληθυσμό τους από μετανάστευση, με πρώτο το Λουξεμβούργο που σημείωσε αύξηση 19%, τη Σουηδία 6,8% και την Αυστρία 6,5%.  Τούτη η είδηση, η σημαντικότερη όλων, δεν έτυχε της δημοσιότητας που της πρέπει. Σε άλλα ΜΜΕ αγνοήθηκε λόγω άγνοιας για το πώς γίνεται η ιεράρχηση των νέων και σε κάποια άλλα λόγω εξυπηρέτησης διάφορων σκοπιμοτήτων. Αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία όσο το ηχηρό μήνυμα που στέλνουν οι αριθμοί στους πολίτες και τους πολιτικούς.

Σε αυτό λοιπόν το μήνυμα μπορεί κάθε αμερόληπτος και νοήμων άνθρωπος να διαβάσει το «πόρισμα» για τις επιδόσεις της πολιτικής τάξης της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι επιτυχία για κάθε διαχειριστή των δημόσιων υποθέσεων είναι να υιοθετήσει πολιτικές ώστε να αυξηθούν ο πληθυσμός, το έδαφος, η επιρροή του κράτους και να εξασφαλιστεί η ευημερία των πολιτών. Αποτυχία είναι τα ακριβώς αντίθετα.

Όταν ο πληθυσμός μειώνεται, η επιρροή εκμηδενίζεται, τα εδάφη «γκριζάρουν» και, αντί για ευημερία, υπάρχει εξαθλίωση, τότε μπορεί άνετα να διαπιστωθεί ότι το «φάρμακο» που προσφέρουν οι επικεφαλής σκοτώνει τον «ασθενή», δηλαδή το ελληνικό έθνος.

Η οικονομία έχει καταρρεύσει επειδή στην πατρίδα μας κανείς δεν θέλησε να αντιμετωπίσει σημαντικά τη διαφθορά και κανείς δεν ενθάρρυνε ουσιαστικά την εγχώρια παραγωγή. Η γεωπολιτική θέση της χώρας υποβιβάστηκε επειδή οι κυβερνήσεις της Ελλάδας αντί να διεκδικήσουν τα δίκαια του Ελληνισμού με σχέδιο, πείσμα και φαντασία, προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους μέσω του ευρωπαϊκού «καταφυγίου». Και ο πληθυσμός μας μειώνεται για τρεις λόγους.

Οι πρώτοι δύο είναι η οικονομική κρίση που έφερε η Παπανδρεϊκή κομπανία και η αδιαφορία των κρατούντων στα αρμόδια υπουργεία για την εθνική επιβίωση.

Η απάντηση στην υπογεννητικότητα είναι να ιδρυθεί Υπουργείο Οικογένειας. Ο θεσμός της οικογένειας στην περίοδο της κρίσης δοκιμάζεται και το κράτος επιβάλλεται να σταθεί αρωγός των προσπαθειών. Στη Γερμανία υπάρχει υπουργός Οικογένειας όπως και σε άλλες πολλές χώρες και αν κάτι η Ελλάδα πρέπει να έχει δυνατό, αυτό είναι η μάνα, σε όποια ηλικία και σε όποια μορφή, είτε βρίσκεται μέσα σε παραδοσιακή οικογένεια, είτε είναι μόνη της, είτε νεαρή, είτε μεγάλη σε ηλικία. Επίσης πρέπει να στηριχθούν όσες γυναίκες επιθυμούν να γίνουν μανούλες, να μάθουν με ποιους τρόπους μπορούν αυτό να το κάνουν, να απλοποιηθούν οι διαδικασίες (κόστος εξωσωματικής, γραφειοκρατία υιοθεσίας κ.α). Όλα αυτά μπορούν να είναι κομμάτι ενός ευρύτερου σχεδίου αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας που σημειώνει συνεχώς αύξηση σε ποσοστά στη χώρα μας, σε αντίθεση με γείτονες χώρες.

Επειδή η μάνα, η οικογένεια, οφείλει να είναι από τις προτεραιότητες για την κυβέρνηση και πρέπει να βρει στήριξη από το σύνολο των υπουργείων (Οικονομικών, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού) και από το σύνολο της Βουλής.

Επειδή είναι αναγκαία τα επιδόματα και να υπάρχουν κοινωνικές ενισχύσεις, μαζί και η αλλαγή νοοτροπίας και αντιμετώπισης της μητέρας σε κάθε τομέα κοινωνικής δράσης.

Επειδή τα νέα ζευγάρια αδυνατούν να καλύψουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να συναντούμε πολλά διαζύγια και τεράστιες φοβίες στη δημιουργία οικογένειας και η Πολιτεία απουσιάζει σε όλες τις βαθμίδες της με περίτεχνες δικαιολογίες.

Επειδή το Κράτος πρέπει να αποκτήσει κοινωνικό πρόσωπο με πολλές ευαισθησίες και να στηρίξει το θεσμό της οικογένειας. Τα θεμέλια κρατούν μια οικοδομή, γι' αυτό πρέπει να είναι στέρεα. Η κρίση παρακινεί για δυναμικές πρωτοβουλίες και το υπουργείο Οικογένειας καθίσταται επιτακτική ανάγκη.

Επειδή μέχρι εχθές η γενοκτονία των Ελλήνων ήταν ένα σενάριο. Από σήμερα είναι πραγματικότητα όπως δείχνουν οι αριθμοί.

Επειδή με αφορμή την "σικέ" κρίση επέβαλαν οι βαστάζοι των ξένων εντολοδόχων νέα μέτρα αποτροπής γεννήσεωνκυνήγησαν τους πολύτεκνους και τους στοχοποίησαν ως παράδειγμα προς αποφυγή και εξανάγκασαν τον αφρό της ελληνικής νεολαίας να μεταναστεύσει, αφήνοντας πίσω ένα δυσοίωνο μέλλον για την πατρίδα.

Επειδή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στηρίζει σταθερά την αρχική πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για αύξηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και των προγραμμάτων που το συνοδεύουν τόσο για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, όσο και για την παροχή περισσότερων ευκαιριών στους νέους προκειμένου να "πατήσουν στα πόδια τους" και να χτίσουν τη δική τους οικογένεια".

Επειδή σύμφωνα με το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα “Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015″, μεταξύ άλλων αναφέρονται επί λέξει τα εξής : “… το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση” (σελ.8).

Επειδή όπως συνεχίζει το έγγραφο ‘’ … η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού”,  

Ερωτάται ο αξιότιμος κος Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Εξωτερικών ως Αντιπρόεδρος και ο υπουργός Οικονομικών:

  • Αληθεύει ότι χιλιάδες αλλοδαποί με πλαστά η παραποιημένα έγραφα <<ελληνικότητας >> πήραν την ελληνική ιθαγένεια και ορκίσθηκαν . Όταν όμως θέλησαν να εκδώσουν αστυνομική ταυτότητα ,οι αστυνομικές αρχές μετά από πολλές καταγγελίες αναγκάστηκαν να εξετάσουν από την αρχή όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα και διαπίστωσαν χιλιάδες πλαστά;
  • Αληθεύει ότι τώρα υπάρχει νομικό κενό ,επειδή αυτοί οι άνθρωποι ήδη πήραν την ελληνική ιθαγένεια και  οι  παρανόμως ελληνοποιηθέντες είναι στην πλειοψηφία τους Αλβανοί;
  • Αποδέχεστε πλήρως και υιοθετείτε το έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής;
  • Εάν ναι πόσα είναι τα επιδόματα που χορήγει το ελληνικό κράτος σε αλλοδαπούς μετανάστες , από ποιους οργανισμούς και σε τι ύψος ανέρχονται. Να κατατεθεί κάθε σχετικό έγγραφο από κάθε δημόσιο οργανισμό.
  • Γνωρίζετε ότι εκεί που έχει πέσει το ποσοστό Γονιμότητας (κάτω του 1,4 παιδιού ανά γυναίκα) -τη στιγμή μάλιστα που για να συνεχίσει να υπάρχει ένα έθνος απαιτείται άνω του 2,3- θα εξαφανιστεί και μαθηματικά το γένος των Ελλήνων σε βάθος 25ετιας, ειδικά αν το συνδέσετε με τις πολυπληθείς γεννήσεις των λαθροεποίκων  μουσουλμανικής πίστης;

Ο ερωτών βουλευτής

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος