Loading...
 Start Page
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Συνεστίαση παλαιών στελεχών της ‘’γαλάζιας γενιάς’’

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα εκκλήθη να απευθύνει το λόγο ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος,προς τους παλιούς συναγωνιστές της γαλάζιας γενιάς, σε γνωστό φοιτητικό στέκι των Αμπελοκήπων.  Μια ομάδα πρωτοβουλίας διοργάνωσε συνεστίαση με καλεσμένους ‘’μπαρουτοκαπνισμένους’’ πατριώτες αντιμνημονιακούς της παλιάς ένδοξης γαλάζιας γενιάς, με ομιλητή τον παλιό Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, νυν Ανεξάρτητο Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.

Ο Νίκος Νικολόπουλος στο χαιρετισμό του εκτίμησε ότι πλησιάζει για δεύτερη φορά η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, αφού ολοκληρώνεται ο κύκλος της καταστροφικής συγκυβέρνησης Παπανδρέου-Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και αφού κλείσει –δραματικά- η φάση της πολιτικής αποσύνθεσης, θα περάσουμε σε εκείνη της ανασύνθεσης και της αναγέννησης.

Αναπολούμε σήμερα την Κυβέρνηση Καραμανλή. Ολοι πλέον θέτουν ως κριτήριο επιτυχίας την επαναφορά της οικονομίας μας στα επίπεδα την παρέδωσε ο … «κακός» Καραμανλής το 2009. Αν τον είχαμε ακούσει τον Σεπτέμβρη εκείνης της χρονιάς, ούτε Τρόικες, ούτε ΔΝΤ, ούτε μνημόνια και ανθρωποθυσίες θα είχαν συνθέσει την πιο μαύρη μεταπολιτευτική 6ετια της χώρας.

Ας μην ξεχνιόμαστε. Επί 10 μήνες τα συστημικά ΜΜΕ, πριν από 6 χρόνια, είχαν επιδοθεί σε έναν κατάπτυστο «αγώνα» αποδόμησης της Κυβέρνησης Καραμανλή. Μόλις προχθές το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης απέρριψε τις αγωγές του Δημοσίου κατά της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου. Καλώς, δηλαδή, αντηλλάγησαν ακίνητα του Δημοσίου με παραλίμνιες εκτάσεις της Βιστωνίδας. Ένα ακόμη φιάσκο…

Πολλοί –και σήμερα- δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτοι που «έριξαν» τον Καραμανλή επιδόθηκαν σε μια ασύλληπτη ληστεία κατά της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας. Μας σκλάβωσαν με τα μνημόνια. Έρχεται και πάλι η ώρα του Κώστα Καραμανλή. Το ζητά σύσσωμος ο Ελληνικός λαός και θα είναι μαζί του για να υπερασπισθεί το Έθνος, τη δικαιοσύνη, την ανεξαρτησία του, τη δημοκρατία και την προκοπή του. 

 

Σε «νέο ρόλο» ο Γ. Πρετεντέρης αυτόν του «ψυχιατρικού πραγνματογνώμονα»

Επίσης ο Νίκος Νικολόπουλος έκανε αναφορά, στο νέο ρόλο που έχει αναλάβει ο ‘’μνημονιακός τηλεβόας’’ Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης του ‘’ψυχιατρικού πραγματογνώμονα’’ λέγοντας: ‘’Ο γνωστός υπέρ της τρόικας υπάλληλος των συγκροτημάτων της μνημονιακής προπαγάνδας, δεν φείδεται να μοιράζει και να δημοσιεύει ρυπαρές ψυχιατρικές γνωματεύσεις για τα ατίθασα παιδιά όπως είσθε εσείς και εγώ που δεν συμμορφωνόμαστε ‘’προς τας υποδείξεις’’. Δηλαδή θέτει εν αμφιβόλω την ψυχική υγεία των ανυπότακτων ελλήνων, βασισμένος στο σύμπτωμα της ανυπακοής απέναντι στις κατοχικές δυνάμεις»

(Στο www.nikosnikolopoulos.gr & www.xristianodimokrates.gr σχετικό βίντεο με δηλώσεις του Ν. Νικολόπουλου μετά την κατάθεση στην ανακρίτρια)

 

Εκδήλωση στο «ΑΜΑΛΙΑ» για την επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Την Πέμπτη 24 Ιουλίου από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ανατροπής διοργανώνει εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Σύνταγμα) στις 24 Ιουλίου, στις 7.30 το απόγευμα.

 «Γενέθλια» ημέρα της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας με θέμα:

«Οι παρακαταθήκες του Κων/νου Καραμανλή και η αξία τους στους χρόνους των Μνημονίων».

Οι εισηγήσεις που θα παρουσιαστούν θα εστιάζουν και θα καταδεικνύουν την αδιαπραγμάτευτη αναγκαιότητα διατήρησης του ελέγχου από το Κράτος των δημοσίων αγαθών και της παρέμβασης του υπέρ του λαού και του Εθνικού συμφέροντος.

Ο Νίκος Νικολόπουλος καλεί τις Έλληνιδες και τους ‘Ελληνες τη μέρα αυτή -όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις στο Ν. Κατερίνης- να επαναφέρουν στη μνήμη και στη σκέψη τους τα κοινωνικά προτάγματα, αλλά και τα οικονομικά μοντέλα που εφαρμόστηκαν κατά την πρώτη 8ετια Καραμανλή και τα οποία έφεραν ρυθμούς ανάπτυξης σε ποσοστά που ξεπερνούν και αυτά της σημερινής Κίνας. 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος