Loading...
 Start Page
Νίκος Νικολόπουλος: «Ασυμβίβαστος. Εδώ στα δύσκολα. Σήμερα και αύριο στα χωριά του πρώην Δήμου Ψωφίδος.

Συνεχίζει και αυτές τις γιορτινές μέρες, τις περιοδείες του ο Νίκος Νικολόπουλος με κέντρο εξόρμησης αυτό το Σαββατοκύριακο τα Τριπόταμα, από χωρίου εις χωρίον, της Αχαΐας.

Ο Βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, στις επαφές του με τους κατοίκους της υπαίθρου και συγκεκριμένα των κοινοτήτων του πρώην Δήμου Ψωφίδος είχε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να υπογραμμίσει, την ανάγκη εισόδου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή και καθώς και την ύπαρξη κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

«Εμείς θα εγγυηθούμε» -είπε εμφατικά- «την σταθερότητα και την ομαλότητα με την συμμετοχή μας στην αυριανή κυβέρνηση, που θα σπάσει τα δεσμά των μνημονίων και θα φέρει την απελευθέρωση της πατρίδος καθώς και την χαμένη αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Βαφτίζουν καλό της πατρίδος… το καλό της πάρτης τους... και των ξένων δυναστών δανειστών.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε με τους πυρήνες, τα στελέχη και τους διαχρονικά σταθερούς και αφοσιωμένους φίλους του Νίκου Νικολόπουλου, ο Βουλευτής τόνισε: «Με αφορμή την γνωστή ατάκα αυτών που ψηφίζουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας, “για το καλό της χώρας”, θέλω να πω σε εσάς τους αγαπητούς μου φίλους και συμπατριώτες όλη την αλήθεια.

Αν κάποιος έρθει και σε κλέψει, σε ταπεινώσει, σε αφήσει χωρίς δουλειά, χωρίς εισόδημα, χωρίς κάλυψη υγείας και φαρμάκων και ένα σωρό άλλα απαραίτητα, που χρειάζεται για να ζήσει ο άνθρωπος και ταυτόχρονα σε φορτώσει με χαράτσια, φόρους ανατίμησης ειδών πρώτης ανάγκης και ταυτόχρονα αφήσει τα παιδιά σου χωρίς φροντίδα, χωρίς εργασιακό και κοινωνικό μέλλον και σου πει ότι όλα αυτά τα έκανε για το καλό σου, εσύ θα τον πιστέψεις;

Εάν επίσης έρθουν από κοντά οι Κυβερνητικοί και, οι Μνημονιακοί βαστάζοι και σου πουν, ‘’για το καλό της πατρίδας’’ επιτρέπουν να κυβερνούν πραγματικά τη χώρα, οι ξένοι Τροϊκανοί οικονομικοί επικυρίαρχοι, οι οποίοι -φυσικά- νοιάζονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα...και όμως εκείνοι τους διευκολύνουν, να σε ξεζουμίζουν οικονομικά και να σε αποτελειώνουν...

Και χωρίς ακόμα να σου εξηγήσουν πως επιτρέπουν στους ξένους να τεμαχίσουν την Ελλάδα, γιατί δίνουν ανερυθρίαστα δικαιώματα σε Σκοπιανούς Αλβανούς ,Τούρκους, και άλλους καθώς και στα 2 εκατομμύρια και παραπάνω λαθρομετανάστες που ουδέποτε ενσωματώθηκαν, και σου πουν ότι όλα αυτά τα έκαναν για το καλό σου θα τους πιστέψεις;

Και όμως, ω του θαύματος! Υπάρχουν ακόμα κάποιοι άνθρωποι που λένε πως τάχα πιστεύουν ότι όλα γίνονται για το καλό της χώρας, για να καλύψουν την αλήθεια, ενώ γνωρίζουν πως πρόκειται ‘για το δικό τους καλό’, ‘για το δικό τους βόλεμα’, για την δική τους αρπαχτή.

Και ας υποδουλωθεί όλη η χώρα και ας καταστραφεί ο ελληνικός λαός και ο ελληνισμός μαζί…

Ορισμένοι από αυτούς ‘χρυσοπληρώνονται για να το κάνουν’ και αν κάποιοι δεν συμφωνούν εκβιάζονται παντοιοτρόπως και οι περισσότεροι υποκύπτουν, πάλι όμως με το αζημίωτο! Τέλος είναι και αυτοι που κυνηγούν ή κατέχουν «μεγάλη καρέκλα» και δεν θέλουν να την χάσουν!!

Αυτοι οι καρεκλοκένταυροι που λένε πως αν τους «ξεκολλήσουμε», μπορεί και να καταστραφεί ο τόπος και, όλα αυτά απλά για να μας φοβίσουν.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Νίκος Νικολόπουλος είπε:

‘Η αλήθεια, είναι ότι μπορεί να καταστραφεί η παρέα των μνημονιακών βαστάζουν και νταβατζήδων αλλά όχι οι φτωχοί και οι σχεδόν φτωχοί’. Εσύ ειδικά όχι μόνον δεν θα καταστραφείς, αλλά μάλλον θα «ανασάνεις» και θα ξεφορτωθείς αρκετά από τα προβλήματα, που άδικα σου φορτώσανε πολιτικές των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων. Είναι οι γνωστοί προσκυνημένοι οι θεληματάρηδες των τροϊκανών, τα «ξόανα» της νέας τάξης πραγμάτων, που θα έρθουν και θα σου πουν «για το καλό της χώρας», αυτοί που δεν δίνουν δεκάρα για σένα και για την πατρίδα, που δεν έχουν μέσα τους αξιοπρέπεια ούτε τσίπα. Αυτό που σίγουρα πρέπει να πούμε, είναι ότι οσονούπω έρχεται η ώρα τους και θα τιμωρηθούν, όπως ακριβώς τους αξίζει.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2023 Νίκος Ι. Νικολόπουλος