Loading...
 Start Page

Ο τύπος έγραψε

Τελικά ποιον θα υποστηρίζει για πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ
Τελικά ποιον θα υποστηρίζει για πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ο παλιός αρχηγός της νεολαίας της Ν.Δ. Ο Νίκος επιμένει «δεν θα γίνω μπαμπάς τους και ηλικία και κρίση έχουν»... Ενώ φωτογραφίζεται με τον Παλούμη, τον Γεωργόπουλο και τον Κακαφώνη όσοι ξέρουν λένε ότι έχει «ξαμολήσει» έναν «Γ. Δρακούλη» που καθάρισε στην Πάτρα υπέρ του Παπαμιμίκου χωρίς να «ματώσει» ο Νικ. Νικ.
Τελικά είναι και πολύ μάγκας.....
Δύο φορές μπροστά στα μικρόφωνα ο γνωστός δημοσιογράφος και τ. Βουλευτής είπε ο Νικολόπουλος με την επανεκλογή του έδειξε ότι είναι πολύ μάγκας μα πολύ μάγκας πολιτικά. Και οι δύο τους παρουσίασαν ένα μυθιστόρημα γραμμένο από 12 ναι 12 συγγραφείς. Μία εκ των 12 και η δική μας του συναφιού μας Ελένη Βασιλοπούλου. Διάβασαν αποσπάσματα η Ν. Ράγιου και ο Απ. Βουλδής . Εμείς από τον «Κόσμο» ευχόμαστε ...»καλοτάξιδο»
Του παρόντος και του μέλλοντος...
«Το μέλλον δεν περιμένει» γράφει η μακέτα που διακρίνεται πίσω από τον Βουλευτή Αχαΐας Νίκο Ι. Νικολόπουλο. Το στιγμιότυπο είναι από την πρόσφατη, δεύτερη, ανοικτή συζήτηση του Βουλευτή με πολίτες μέσω διαδικτύου και υπό αυτή την έννοια, το σύνθημα έχει την σημασία του: Πρώτον, διότι ο Νίκος Νικολόπουλος, το εφαρμόζει στην πράξη για να επικοινωνεί με τους πολίτες, με δεδομένο τον πιεστικό και άρα αναποτελεσματικό τις περισσότερες φορές, χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους οι πολιτικοί. Και δεύτερον, διότι...
«Βουλή και Ευρωβουλή»
Έπεσε στα χέρια μας το περιοδικό «Βουλή και Ευρωβουλή» Στις πρώτες θέσεις σταθερά του κοινοβουλευτικού Ελέγχου ο «ασυμβίβαστος» ο δικός μας Νικ. Νικ. Γιατί νομίζω ότι το «κουστούμι της αντιπολίτευσης του πάει περισσότερο αφού όπως αποδείχθηκε του κυβερνητικού του παραήταν στενό και σφιχτό τόσο που τον έπνιγε»
Διεθνές Νομισματικό  Ταμείο
Επέμενε ο Νίκος Νικολόπουλος από τις πρώτες μέρες της Πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου ότι υπάρχει σχέδιο η χώρα από Ευρωπαϊκή με Ατλαντικό προσανατολισμό να αναπροσανατολισθεί και να γίνει Ατλαντική με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό.  Επίσης τότε, από το Νοέμβριο που  κανείς δεν το πίστευε και φυσικά δεν το ψιθύριζε σε συνεντεύξεις, στο  Ράδιο Ωμέγα και αναλυτικά  στον Νίκο Σύφαντο ο Αχαιός Βουλευτής  επέμενε και στοιχημάτιζε ότι  η φιλοαμερικανική πολιτική περνά μέσα από το ΔΝΤ. Στους ραδιοφωνικούς διαξιφισμούς οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μα και  ο...
Έβαλε μέχρι και τα παιδιά του...
Διάβασα και αντιγράφω μήνυμα που έστειλαν φίλοι του Χατζή στην ιντερνετική συζήτηση του Νίκου Νικολόπουλου λίγο πριν τα μεσάνυχτα : «Ο Νικολόπουλος για να βγει ο Παπαμιμίκος έβαλε μέχρι και τα παιδιά του που είναι και μικρά αλλά και την Τασία (που είναι λίγο...πάνω από τα 32) να ψηφίσουν στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ»
«Σας παρακαλώ περάστε...»
Γιατί φέρεται σαν οικοδεσπότης με καλούς τρόπους ο Νικ. Νικ.; Ίσως γιατί έμειναν μόνον πέντε μήνες για τον συμπαθή Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος που θα τον αντικαταστήσει ο αιρετός. Ποιος άραγε; Ο Νίκος Νικολόπουλος πάντως παρόλο που δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου 9όπως το τελευταίο της Real News) επιμένουν να τον φέρουν ως την τελική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο ίδιος αρνείται να είναι υποψήφιος»
Για παγωτάκι στον «Μαθιό»
Διάλειμμα, στο περιθώριο κομματικών του υποχρεώσεων στο Ναύπλιο έκανε στην Πάτρα το προηγούμενο Σάββατο ο τ. Βουλευτής Καβάλας και Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, γραμματέας τ. βουλευτών-πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής. Ο κ. Καλαντζής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον στενό του φίλο, Βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο, στη δημοφιλή «τζελατερί» «Μαθιός» στην πλατεία Όλγας απ' όπου και το στιγμιότυπο με τον επιχειρηματία Μιχάλη Κοντογιάννη. Οι δύο πολιτικοί, συνόδευσαν την κουβέντα τους με απολαυστικό παγωτό, που ενδείκνυται να ανακουφίσει κανείς την «κάψα» των...
Τι μπορεί να φέρνει κοντά...
Τι μπορεί να φέρνει κοντά συνδικαλιστές του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τον «ασυμβίβαστο» βουλευτή μας; Μα το .....Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
Ως καλός «γευσιγνώστης»
Ως καλός «γευσιγνώστης» της πολιτικής ξέρει πάντα να διαλέγει, και με κλειστά μάτια με προεξοφλημένη επιτυχία υποψήφιο Αρχηγό ή Αρχιεπίσκοπο ο Νίκος Νικολόπουλος. Έτσι ακριβώς συνέβη και στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ και ας τον κατηγορούν κάποιοι που πήγαν με τον χαμένο!!!!
Γιατί χαίρεται..;
Μετά την εκλογή Παπαμιμίκου αλήθεια ο Σπύρος Σπεντζούρης γιατί χαίρεται; Ήταν στην ίδια γραμμή με Νίκο Νικολόπουλο;
Προχώρα εσύ Νίκο κι εγώ παραφυλάω...
Φίλοι από χρόνια ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και ο εργολάβος κηδειών Γιάννης Λύρας, στο στιγμιότυπο φαίνεται σαν ο Γιάννης Λύρας να «φυλάει τα νώτα» του Βουλευτή. Αν είναι έτσι, σημαίνει ότι η φιλία τους είναι δυνατή, αν και βρίσκονται σε διαφορετικά πολιτικά στρατόπεδα. Αλλά είπαμε, η φιλία τους είναι υπερκομματική.
Νίκο δεν σε βλέπω συχνά στο γήπεδο, γιατί?»
Αλ. Κούγιας: «Νίκο δεν σε βλέπω συχνά στο γήπεδο, γιατί?» Ν. Νικολόπουλος: «Αλέξη μου εγώ είμαι πάντα στο κοντά σας αλλά από την οικογένεια στο γήπεδο πηγαίνει η Τασία»
Ο Νικολόπουλος junior
Ο Νικολόπουλος junior (στην συγκεκριμένη περίπτωση ο υιός Γιάννης Νικολόπουλος) τρώει στον τσάμικο τον Νικολόπουλο μπαμπά. Δικαίως είδαμε στην εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου τον Νίκο Νικολόπουλο να καμαρώνει τον γιο του
Λέτε να προσπαθεί.....
Λέτε να προσπαθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης να πείσει τον Βουλευτή Αχαίας Νίκο Νικολόπουλο να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος. Πάντως εμείς το ακούσαμε από πολλούς ή να τον ρωτούν το Ν. Νικολόπουλο για το συγκεκριμένο θέμα ή να προσπαθούν να τον πείσουν να είναι από πολλά μέλη της Κ.Ε. τόσο συναδέλφους του Βουλευτές όσο και Αυτοδιοικητικούς...Θα δείξει !!!
«Ανασκουμπώσου» Βαγγέλη
Ότι «σουλουπώνει» το σακάκι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη φαίνεται στο στιγμιότυπο ο Νίκος Νικολόπουλος. Σαν να του λέει «ανασκουμπώσου γιατί υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει στο κόμμα και δεν είναι καλό να αποστασιοποιείσαι»... Παρατηρούμε όμως και τον Νίκο Παπαδημάτο στο βάθος που δείχνει πιο χαλαρός με ανοικτό το σακάκι...
Καλά ποιος είπε ότι ο Αλέξη είναι κοντός;;;;
Καλά ποιος είπε ότι ο Αλέξη είναι κοντός;;;;
Εκ δεξιών...
Το στιγμιότυπο είναι από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή. Και δίνει μια ιδέα κλίματος συναίνεσης στη ΝΟΔΕ Αχαϊας η συντροφιά με τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ανδρέα Αβραμόπουλο και τον αντιπρόεδρο Χρήστο Διαμαντόπουλο. Πόθεν προερχόμενη δεν έχει σημασία. Πάντως, όπως είναι παραταγμένοι οι τρεις άνδρες, είναι τυχαίο που ο Νίκος Νικολόπουλος βρίσκεται εκ δεξιών του Προέδρου ή να το πάρουμε ως μήνυμα????
Μία γυναίκα Δήμαρχος;
Στην Κεντρική Επιτροπή την περασμένη Κυριακή τα είπανε ο Νίκος Νικολόπουλος και η πρώην Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδεία - δικηγόρος Νίκη Γκοτσοπούλου. Ωτακουστές ο δημοσιογράφος Ν. Σουγλέρης και ο εγκληματολόγος Κ. Μπαμπασίδης. Να μία καλή υποψηφιότητα Δήμαρχος για το νέο Δήμο Δύμης. Πρόσωπο νέο, με επαφές στην κεντρική πολιτική ζωή και γνώσεις!!!
Βρέθηκαν 404 αποτελέσματα. Σελίδα 16 από 21
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος