Loading...
 Start Page

Ο τύπος έγραψε

Τυχαίο; Δεν νομίζω.
  Έγραψαν και είπαν τα ΜΜΕ της Μεσσηνίας: «Περισσότεροι γνώριζαν και χαιρέτησαν τον Βουλευτή Αχαίας Ν. Νικολόπουλο από ότι τους δικούς μας. Τυχαίο; Δεν νομίζω.» Πάντως υπάρχει και εξήγηση: ο Ν. Νικολόπουλος ήταν υπεύθυνος εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση σε προηγούμνες εκλογές για το Ν.Μεσσηνίας και άφησε εποχή και κέρδισε πάρα πολλούς φίλους από τότε.
Αυτός ήταν «θείος προορισμός»
  Το διαβάσαμε και μας άρεσε. Είναι το σχόλιο ενός blogger, κάτω από τοφωτορεπορτάζ της εκπροσώπησης Σαμαρά από το Νικολόπουλο στην Καλαμάτα, που δημοσιοποίησε ο Βουλευτή στο face book. Να σε στέλνει ο αρχηγός ως εκπρόσωπο δικό του στην εκλογική του περιφέρεια, δεν είναι απλά αποστολή …αλλά «θείος προορισμός»….
Ήμουν στην Νάπολη
«Ήμουν στην Νάπολη της Ιταλίας και όχι στην Νεάπολη ….συνοικία των Ζαρουχλείκων την δεύτερη εβδομάδα των Δημοτικών εκλογών» έλεγε γελώντας ο Νίκος Νικολόπουλος (ο υποψήφιος μονίμως ωσεί Πατρέων»
Πράγματι δεν πέρασε στο “ντούκου”η εκλογή του Δημαρά στο Δήμο Πατρέων.
“Έχασε ο Παπανδρέου στην γενέτειρα του”.....”έπεσε το κάστρο”....”σοβαρή πολιτική απώλεια η άλωση της βασιλεύουσας του ΠΑΣΟΚ” αυτά και άλλα πολλά ακούστηκαν στα Αθηναικά ΜΜΕ σχετικά με την ήττα του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Πατρέων. Ο Ν.Νικολόπουλος παρόλα αυτά τα σχόλια έμεινε ψύχραιμος και αρκέστηκε να πει από το πάνελ της εκπομπής του Γ. Αυτιά την Τρίτη το πρωί:  “Αρέσει δεν αρέσει αυτή ήταν η επιλογή της πλειοψηφίας των Πατρινών”
Πιτσαρία του 1846
Μετά τις εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεσογείου στην Νάπολη, ο Νίκος έκανε το τραπέζι στην Τασία για την πρωτιά της στις Δημοτικές Εκλογές, σε μία πιτσαρία του 1846, με ένα παλιό κόκκινο κρασί......
Ας ρωτήσουμε τα παιδιά........
Σταύρωσαν ψηφοδέλτια της μαμάς, μοίρασαν φυλλάδια του Χριστόπουλου και πήγαν να ψηφίσουν με τον μπαμπά ακόμη και μέσα στο παραβάν. Από το Γιάννη, τον Ανδρέα ή τους συμμαθητές τους πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μάθουμε ο Νικολόπουλος ψήφισε λευκό, άκυρο ή Δημαρά την 2η Κυριακή;
Από το βήμα της RAM
Ούτε και σε αυτές τις εκλογές δεν κατάφερε να αποφύγει την στοχοποίηση. Την ώρα που μιλούσε -ως επικεφαλής της αποστολής του Ελληνικού Κοινοβουλίου- από το βήμα της RAM για τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα σήμερα αλλά και τον στρατηγικό της ρόλο, τα sms έπεφταν βροχή στην Πάτρα που “ζητούσαν” την άμεση εμπλοκή του ....με διάψευση η επιβεβαίωση.
Στα χέρια σου μεγάλωσαν και θέριεψαν ...
Στο γήπεδο των τσίγγων στην φτωχογειτονιά των προσφυγικών ανδρώθηκαν και ανέβηκαν και ενώ έγιναν πρωταθλητές και σπουδαίοι έμειναν σεμνοί, φίλοι και με τα πόδια τους να πατούν στην γη... φωτό από βιβλίο σταθόπουλου    
Με τους δύο γιους του
Με τους δύο γιους του πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Νίκος Νικολόπουλος, με τους οποίους μπήκε και στο παραβάν μαζί τους. Λέτε να ζήτησε και την γνώμη του? Γιατί η αλήθεια είναι ότι και τα Νικολοπουλάκια έχουν από μικρά μπει στο πολιτικό “παιχνίδι” κάτι ο Νίκος κάτι η Τασία ...
Οι “πατερφαμίλιες”
Μάθαμε ότι υπάρχει στενός οικογενειακός σύνδεσμος πολλών δεκαετιών μεταξύ των οικογενειών Μανωλόπουλου και Παπαναστασίου  είναι και οι δύο λεωφορειούχοι των ΚΤΕΥΛ Αχαίας και Αιτωλοακαρνανίας. Οι “πατερφαμίλιες”  είναι ικανοποιημένοι από την αγάπη των Αιτωλοακαρνάνων στο Γιώργο και των Πατρινών στην Τασία. 
Βρέθηκαν δίπλα – δίπλα
Βρέθηκαν δίπλα – δίπλα και έβαλαν “γερή πλάτη” στο συνδυασμό “Νέοι άνθρωποι νέα πόλη” οι δύο κυρίες της φωτογραφίας. Η μία είναι η Τασία που επανέλαβε την θριαμβική επίδοση των προηγούμενων δημοτικών εκλογών και στα δεξιά της η Ασπασία σύζυγος του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Χριστόπουλου. Στο πλευρό -και όχι πίσω- από δημιουργικούς και δραστήριους άνδρες βρίσκονται πάντα έξυπνες και δυναμικές γυναίκες.
Υπάρχει ευθυκρισία στην ΝΔ;
Στην τελευταία επίσκεψη του στην Πάτρα ο Β. Μειμαράκης όπως κατεφάνη από τις προβλέψεις του γνώριζε άριστα την ανθρωπογεωγραφία και τις αδυναμίες των επιλογών της ΝΔ...
Έφυγαν όλοι...
Ποια γεγονότα συνέβησαν στο Αίγιο μεταξύ 1ης και 2ης Κυριακής και ο χαμένος της 1ης έγινε ο κερδισμένος της 2ης; Ποιες κινήσεις έγιναν που έφεραν την ανατροπή; Έφυγαν όλοι οι “λοχαγοί” του Νικολόπουλου από το στρατόπεδο Καραφωτιά και ησ κληρή ομάδα “πεζοναυτών” πέρασε στο στρατόπεδο του Στάθη.
Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις…..
  Πολλοί ζητούν να δουν και να μάθουν  ποιος είναι αντιπεριφερειάχης της Νέας Δημοκρατίας , καθώς επίσης και άλλοι αναρωτιώνται γιατί κόπηκε ο  Θρ. Μαυρομμάτης και ποιος επέβαλε το αουτσάιντερ. Μία εικόνα χίλιες λέξεις….πολλές απαντήσεις 
Εγώ κοιτώ εσένα και εσύ κοιτάς αλλού…
Αυτοί όλοι έχουν κοινό προσανατολισμό; Εγώ κοιτώ εσένα και εσύ κοιτάς αλλού…Αλλού για αλλού όμως!!!!
Oι άλλοι που βρίσκονται;
Βρε Δημήτρη, οι άλλοι που βρίσκονται; Γιατί δεν είναι στο πλευρό σου; Υπάρχει λόγος; Τυχαίο; Δεν νομίζω….
«Φτερά» στα πόδια του έχει βγάλει
«Φτερά» στα πόδια του έχει βγάλει το τελευταίο διάστημα ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου, ο Πάνος Σακελλαρόπουλος. Ο άνθρωπος που λειτουργεί επί 20 χρόνια στο «παρασκήνιο» κάνει την πρώτη του επίσημη «επί σκηνής», ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γ.Παπαναστασίου Ρίσκο έχει η απόφαση να μετρηθεί η ουσιαστική βοήθεια του Νίκου Νικολόπουλου στις εκλογές της Περιφέρειας.
«Μνημόνιο» προεκλογικής ή μετεκλογικής συνεργασίας;
Έμαθα ότι αυτές οι εκλογές έφεραν πολύ κοντά τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο και τον υποψ. Δήμαρχο Αιγίου Δ. Τριανταφυλλόπουλο. Την περασμένη Δευτέρα αργά το βράδυ τους είδαμε στο Distinto στο Ρίο. Δεν μπόρεσα να μάθω τι σχέδια κατέστρωσαν. Όμως όπως μου είπαν κρατούσαν σημειώσεις...!!!
 Ένας πολιτικός με τρεις μηχανικούς...
«Παιδιά εσείς είστε καιπολιτικοί και μηχανικοί...» είπε στην Θεώνη Σταθοπούλου, στον Γιώργο Παπαναστασίου και στον Δημήτρη Πυργάκη αφού και οι τρεις «πολιτεύονται» στην Αυτοδιοίκηση. «Τι κρίμα εγώ είμαι πολιτικός και πολιτικός» είπε γελώντας κάνοντας χρήση του πτυχίου του ως πολιτικού επιστήμονα του Παντείου Πανεπιστημίου. Οι δύο ίναι αρκετά γνωστοί, ο τρίτος -Δ. Πυργάκης- είναι το νέο «αστέρι» της Αιγιάλειας στο ψηφοδέλτιο του Γ. Παπαναστασίου.
Αλήθεια τι να έχει στον μυαλό του ο Νικολόπουλος:
1. Λέτε να γλύτωσα? 2. Απόστολε μην βιάζεσαι... 3. Δύσκολο έως αδύνατο να ξεφύγεις Απόστολε....
Βρέθηκαν 404 αποτελέσματα. Σελίδα 12 από 21
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος