Loading...
 Start Page
ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ SURVIVOR

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: “ Στην αρχή νόμισα ότι τράκαραν δύο.. βάρκες!

Ο παρουσιαστής του survivor, λέει κάθε βράδυ

«ότι οι ηττημένοι των αγωνισμάτων επιστρέφουν στην παραλία τους με βάρκες».

 

Σήμερα, πληροφορηθήκαμε ότι «οι παίκτες μεταφέρονται στην παραλία με βαν».

Και το μάθαμε, γιατί, δυστυχώς, ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα με άλλο όχημα.

Είχαμε μάλιστα και τρεις τραυματισμούς.

Τελικά, που βρίσκεται η κοροϊδία; Μπροστά ή πίσω από τις κάμερες;

Μάλλον και μπροστά και πίσω ….

Για το survivor έχω τοποθετηθεί δημόσια, μέσω της κατάθεσης ερώτησης μου στην Βουλή προς τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής.

Στην άλλη άκρη του κόσμου, στον Άγιο Δομίνικο, η Ελλάδα ευτελίζεται.

Προσβάλλεται ο πολιτισμός της.

Υμνείται η βαρβαρότητα.

Διεξάγεται ένα «παιχνίδι» που …αποθεώνει την αλληλοεξόντωση «αθλητών» , την υποκρισία, την κοροϊδία, τα πισώπλατα μαχαιρώματα κ.ο.κ.

Πριν λίγες ώρες είχαμε ένα τροχαίο ατύχημα στους χώρους που γίνονται τα γυρίσματα του survivor. Ενώ νομίζαμε ότι επρόκειτο για ένα «παιχνίδι» απομόνωσης, σε ακραίες συνθήκες επιβίωσης, μάθαμε ότι διεξάγεται μέσα στον πολιτισμό. Δηλαδή, οι συντελεστές του μας «δουλεύουν» κανονικά. Συντάσσομαι, λοιπόν με το ειρωνικό σχόλιο του Θανάση Χειμωνά, που αναρωτήθηκε αν «έβγαλε εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο, ο Ιαβέρης για να “επιληφθεί” του τροχαίου ατυχήματος».

Εν τέλει: Ο Άγιος Δομίνικος, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μόνο ο εξωτικός Άγιος Δομίνικος. Την Ελλάδα, όμως, κάποιοι την θέλουν.. μπανανία!

Μέρος των φόβων που διατύπωσα στην ερώτηση μου, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Έχω θέσει αρκετά και σοβαρά ερωτήματα στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά καθώς και στους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Μετά το «εργατικό ατύχημα» τους καλώ να επισπεύσουν την απάντηση τους και να αναλάβουν πρωτοβουλίες, γιατί -πολύ φοβάμαι- θα επιβεβαιωθούν και άλλες επισημάνσεις μου-καταγγελίες, που εμπεριέχονται στην ερώτηση και είναι πιθανόν να μην αποφευχθούν τα χειρότερα.

Επιτέλους, οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να μας διαφωτίσουν, κάτω από ποιες συνθήκες διεξάγεται αυτό το «παιχνίδι» που παράγει βαρβαρότητα και δυσθεώρητα κέρδη και μαύρο χρήμα στα ταμεία παράνομων στοιχηματικών αφορολόγητων εταιρειών.

Πρέπει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και προσωπικά ο κ. Γ. Πιτσιλής να ελέγξουν ποιο είναι το οικονομικό του υπόβαθρο, που ως μεγαλύτερο παρακλάδι του έχει τον στοιχηματισμό, που βασίμως εικάζεται ότι έχει πολλά «στημένα» χαρακτηριστικά;

Είναι ώρα να επιληφθούν το ΕΣΡ, το ΚΕΦΟΜΕΠ, οι οικονομικοί εισαγγελείς και οι δικαστικές αρχές.

Έχει καθυστερήσει η επιθεώρηση εργασίας να ελέγξεις σ’ αυτή την μπίζνα με ποιους όρους εργασίας απασχολούνται οι παίχτες- συντελεστές- εργαζόμενοι και εάν είναι ασφαλισμένοι.

Αλήθεια οι παίχτες- εργαζόμενοι με αμοιβή «τον άρτον τον επιούσιον» έχουν ασφαλισθεί; Από πότε και που και ποιο είναι το ασφαλιστικό τους συμβόλαιο;

Είναι ώρα τέτοια «παιχνίδια» που προσβάλλουν την νοημοσύνη μας να μην αρχίζουν ποτέ»!

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος