Loading...
 Start Page
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΠΥΡΗΝΑΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ»

Πόσο μακριά θα πάνε οι συνεχιστές της πολιτικής Παπανδρέου;

Πόσο θα κρατήσει μία Κυβέρνηση που προτίμησε να γίνει ‘’μαριονέτα’’

για να είναι αρεστή στον καταρρέοντα κόσμο τους παρελθόντος;

Όσο αντέξουν τα ‘’κουρασμένα παλικάρια’’ του κ. Κουβέλη

 

Ο Ν. Νικολόπουλος σχολίασε και τις δηλώσεις Ρουπακιώτη:

«Απόδειξη της πλήρους παράδοσης της χώρας, σε δανειστές και ντόπιους εξουσιαστές»

Καλεσμένος από φίλους του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος στο νομό Θεσπρωτίας, ήταν ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και την απόφαση ίδρυσης ενός ακόμη πυρήνα του Κινήματος.

Ο Βουλευτής του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος στην εισήγηση του τόνισε: «Η προεκλογική ΝΔ της επαναδιαπραγμάτευσης, μετατράπηκε σε «φερέφωνο» των ανάλγητων απαιτήσεων της Τρόικας. Στις 17 Ιουνίου οι Έλληνες πολίτες έστειλαν το μήνυμα της αλλαγής πολιτικής. Κάποιοι δεν το εισέπραξαν και συνεχίζουν να κάνουν τα λάθη του παρελθόντος, που οδήγησαν την χώρα και τον λαό μας στην «λαιμητόμο». Ο λαός όμως δεν δίνει πλέον συγχωροχάρτια. Τα ψέματα τελείωσαν» και συνέχισε ο Αχαιός πολιτικός:

«Όταν πριν τέσσερις περίπου μήνες προτίμησα να αφήσω την καρέκλα του Υπουργείου, αντιλαμβανόμενος ευθύς εξαρχής, πως η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου θα έμενε μόνο μία προεκλογική υπόσχεση χωρίς κανένα αντίκρισμα, δέχτηκα μεγάλο πόλεμο λάσπης γιατί πλήγωνα το βαθύ κατεστημένο αυτής της χώρας που σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα, είχε συμφωνήσει να μετατραπεί η χώρα σε… ‘’παραγκούπολη’’.

Άντεξα, γιατί στο τέλος πάντα η αλήθεια νικάει το ψέμα. Και η αλήθεια, ολόγυμνη, έχει αρχίσει ήδη να αποκαλύπτεται. Και θα αποκαλυφθεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Στο τέλος, οι πολέμιοί μου, όσοι έβαλαν τις υπογραφές τους και την ψήφο τους για να περάσουν τα νέα μέτρα ύφεσης και φτώχειας, εξαπατώντας εκ νέου τον λαό, θα καταλήξουν μία… ‘’μαύρη τρύπα’’ της ιστορίας».

 

Στην συνέχεια ο τ. Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος ερωτώμενος από δημοσιογράφους σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Α. Ρουπακιώτη σχολίασε:

«Ούτε ο κ. Ρουπακιώτης διαφεύγει των ευθυνών του επειδή θέλησε να προβεί σε αποκαλύψεις κατόπιν εορτής. Είπε πως δεν είναι δεμένος με καμία καρέκλα αλλά δεν το απέδειξε.

Θα μπορούσε να πάρει το ‘’καπελάκι’’ του και να φύγει, όπως έκανα εγώ, αντί να βάλει την υπογραφή του σε αυτά τα μέτρα.

Οι δηλώσεις του, ωστόσο, αποκαλύπτουν την απόλυτη παράδοση της κυβέρνησης στις διαθέσεις των δανειστών και του σάπιου οικονομικού κατεστημένου της χώρας.

H φράση του, “πείτε μου έναν Υπουργό που έγραψε ο ίδιος τα μέτρα που υπέγραψε” αποτελεί περίτρανη απόδειξη της μηδενικής διαπραγμάτευσης και του μεγάλου… ‘’γιαβόλ’’ που ο Α. Σαμαράς και η τρικομματική κυβέρνηση είπαν, με αντάλλαγμα 30 ή 40 δις, τα οποία θα μοιραστούν σε λίγους!!!

 

Και το χειρότερο; Έχουμε μια κυβέρνηση - μαριονέτα, που διέψευσε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της και προτίμησε να είναι αρεστή στον καταρρέοντα κόσμο του παρελθόντος, την ώρα που όλος σχεδόν ο πλανήτης αντιλαμβάνεται το αδιέξοδο και ζητάει τροφή 180Ο από την πολιτική της σκληρής λιτότητας.

Μια κυβέρνηση, δηλαδή, που αποδείχτηκε ήδη κοντόφθαλμη και κατώτερη των περιστάσεων.

Πόσο μακριά μπορεί να πάει, πλέον;

Όσο αντέξουν τα… κουρασμένα παλικάρια του κ. Κουβέλη».

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος