Loading...
 Start Page
Νίκος Παπαματθαίου: «Ο Παπαδημάτος με Πελετίδη, εσείς οι άλλοι τι λέτε;»

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
 
Επίμονα θέτει το ερώτημα για την στάση των δημοτικών παρατάξεων την β’ Κυριακή ο εκπρόσωπος τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Παπαματθαίου, αλλά απάντηση δεν παίρνει…
Στην σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων ο κ. Παπαματθαίου υπενθύμισε ότι «μόνον ο κ. Παπαδημάτος τοποθετήθηκε και απροκάλυπτα και ευθέως στηρίζει τον κ. Πελετίδη»!
Πέραν τούτου, ο εκπρόσωπος τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» επισήμανε:
«Ρωτάμε για πέμπτη φορά σήμερα τις υπόλοιπες παρατάξεις  ποιον  έχουν αποφασίσει να στηρίξουν στον  Β γύρο .
Το ερώτημα είναι ουσιαστικό και καίριο. Γνωρίζουν και αυτές όπως και εμείς ότι περίπου 3 στους 4 συνδημότες δεν θα ψηφίσουν τον κ. Πελετίδη.
Αν το επιθυμούσαν και είχαν ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας για διενέργεια κοινής δημοσκόπησης θα το ήξεραν και οι πολίτες. Όχι ότι οι δημοσκοπήσεις προδικάζουν αποτέλεσμα. Ιστορικά τουλάχιστον έχει αποδειχθεί ότι οι εκτιμήσεις τους δεν είναι πάντα επιτυχημένες. Δείχνουν όμως μία τάση σε μια συγκεκριμένη στιγμή.
Μερικές από τις παρατάξεις ισχυρίζονται ότι θα είναι αυτές στον Β γύρο. Κατανοούμε τους λόγους. Το ερώτημά μας δεν έχει σκοπό να ακυρώσει τον ισχυρισμό τους.
Η απάντησή τους όμως, όποια κι αν είναι,  υπηρετεί την διαφάνεια στην δημόσια ζωή και επιβάλλεται από την στοιχειώδη υποχρέωση ενός δημοτικού σχηματισμού, οποιας εμβέλειας  να διατυπώνει ξεκάθαρες θέσεις και αρχές. Απλά πράγματα…».
Ακολούθως, ο εκπρόσωπος τύπου αναφέρθηκε στις αδιάκοπες δράσεις της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» μια προς μια, λέγοντας:
Σήμερα το πρωί μέλη του συνδυασμού μας με τον Νίκο Νικολόπουλο μοίρασαν σε μαθητές της πόλης μας εισιτήρια σε μια συμβολική χειρονομία για την ενίσχυση και αναδιάρθρωση των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Στο πνεύμα αυτό έγινε και συνάντηση με εκπροσώπους του συνεταιρισμού ράδιο ταξί EXPRESS. Η συζήτηση ήταν ουσιαστική και διερευνήθηκε η δυνατότητα συμμετοχής του συνεταιρισμού σε ενέργειες του Δήμου για τις ενεργειακές κοινότητες, για δημιουργία και δρομολόγηση εναλλακτικών μέσων μαζικής μεταφοράς, κάλυψη περιοχών της πόλης και της περιφέρειας που σήμερα είναι εκτός των διαδρομών λεωφορείων κ.α.
Επισκέψεις επίσης έγιναν στο Δημαρχείο,  την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΗ, την  Ιχθυόσκαλα και την Λαχαναγορά. Υπήρξε θερμή υποδοχή και σε όλες τις επισκέψεις συζητήθηκαν θέματα που ενδιέφεραν τους απασχολούμενους.

ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΩΦΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!
 
Στη συνέχεια, ο κ. Παπαματθαίου έκανε μια συγκινητική αναφορά:
Στο εκλογικό μας κέντρο δεχτήκαμε επίσκεψή από τις θριαμβεύτριες  ομάδες των κωφών και βαρηκόων που συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ και ποδοσφαίρου στο Λονδίνο.
 Ύψωσαν τα κύπελλά τους, γιορτάσαμε μαζί  τον θρίαμβό τους και σε μια ευγενική και συγκινητική χειρονομία προσέφεραν το μετάλλιο που κέρδισαν στο μπάσκετ στον συνδυασμό μας.
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και  τους ευχόμαστε πάντα να είναι πρωταθλητές στην ζωή και στον αθλητισμό. Μας κάνουν υπερήφανους και μας και όλους τους Έλληνες. 
Τέλος, ο κ. Παπαματθαίου θύμισε την πολύ σημαντική εκδήλωση για τους εγκλωβισμένους δανειολήπτες που έχει οργανωθεί στο εκλογικό μας κέντρο σήμερα στις 7 ή ώρα. Σημαντικοί ομιλητές, ο κ. Τόμπρας και ο κ. Στάμος, με πολύχρονη εμπειρία και ενασχόληση στο συγκεκριμένο θέμα θα αναπτύξουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους. Το θέμα ενδιαφέρει πάρα πολλούς, φίλους και μη της παράταξής.
Προσκαλούνται όλοι.  Όσο περισσότερα γνωρίζουμε τόσο καλύτερα τα διαχειριζόμαστε.         
 
ΝΑΝΣΥ ΑΒΡΟΜΠΟΥΛΟΥ: Δίνουμε από σήμερα δωρεάν Power Bank στους νέους μας

Οι νέοι σε ηλικία  συνδημότες μας είναι το πιο δυνατό και ενεργό κομμάτι της κοινωνίας για το οποίο  δείχνει έμπρακτα ξεχωριστό ενδιαφέρον η παράταξή μας «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ».
Έχουν ζωντάνια,  ενέργεια, φρέσκια ματιά, δημιουργικότητα  και πολλές ιδέες. Οφείλουμε, λοιπόν, να τους παρέχουμε τη δυνατότητα να διοχετεύουν την ενέργειά και την δημιουργικότητά τους  φυσική, πνευματική και ψυχική.  Πρέπει να έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ιδέες τους.
Ο Δήμος μας  θα δημιουργήσει νέες και  θα ενισχύσει τις υπάρχουσες  υποδομές, υλικές και οργανωτικές,  ώστε να καλύψει τις ανάγκες αυτές. Οι δράσεις μας συμπεριλαμβάνουν:
Δημιουργία ποδηλατοδρόμων. Σύνδεση χώρων αναψυχής και άθλησης. Ιδιαίτερη μέριμνα για τη δημιουργία ασφαλών διαδρομών προσέγγισης των σχολικών συγκροτημάτων με ποδήλατο από τους μαθητές.
Τοποθέτηση σε επιλεγμένα σημεία των κεντρικών διαδρομών, στα σχολικά συγκροτήματα, στους δημόσιους χώρους κατάλληλου εξοπλισμού για τη στήριξη και φύλαξη των ποδηλάτων.
Εξ’ άλλου, όπως είναι γνωστό, οι νέες και οι νέοι σήμερα ενδιαφέρονται κατά κύριο λόγο για την τεχνολογία, την μουσική και το Internet.
Έτσι λοιπόν προσφέρεται δωρεάν στους νέους μας η δυνατότητα προσέγγισης της ψηφιακής εποχής, με την  Ίδρυση κέντρου που παίρνει την μορφή τύπου internet café. Το κέντρο θα ξεκινήσει την λειτουργία  με  σεμινάρια σχετικά με το διαδίκτυο και τους υπολογιστές. Θα υπάρχει κάρτα μέλους, θα ορίζεται μέγιστος χρόνος χρήσης Η/Υ, ενώ η χρήση του Internet, θα περιορίζεται αυστηρά για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς λόγους.
Στο μεταξύ από σήμερα κιόλας, οι νέοι μας, μπορούν να προσέρχονται στο εκλογικό μας κέντρο, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου και να προμηθεύονται δωρεάν Power Bank προκειμένου να το χρησιμοποιούν για την φόρτιση του κινητού τους τηλεφώνου, ερχόμενοι σ’ επαφή με την κ. Ινώ Παπαδοπούλου, φεύγοντας θα πάρουν μαζί τους ένα δωρεάν αστικό εισιτήριο.
Πέραν της προσφοράς μας, δημιουργούμε κοινόχρηστο studio εγγραφής  ήχου και εικόνας, ώστε κάθε καλλιτέχνης να «γράφει» το έργο του και να το αξιοποιεί.
Δημιουργούμε, επίσης, «καλλιτεχνικό καφενείο» όπου νέοι εικαστικοί και άλλοι καλλιτέχνες θα μπορούν να συγκεντρώνονται, να επικοινωνούν μεταξύ τους, να οργανώνουν εκδηλώσεις αλλά και να δημιουργούν.  
Εξ’ άλλου προχωράμε στη δημιουργία ελεύθερης μουσικής σκηνής για την υποστήριξη και ανάδειξη τοπικών μουσικών συγκροτημάτων.
Τέλος, θεσπίζουμε Πανελλήνιο Μαθητικό Μουσικό και Εικαστικό Διαγωνισμό  και παρέχουμε ειδική στήριξη στους καλλιτέχνες δρόμου που με τα έργα τους (graffiti ) δίνουν έμφαση στην εικόνα της πόλης.
Γιατί ο Νίκος Νικολόπουλος και ξέρει και μπορεί!
Δηλώσεις on camera
Νάνσυ Αβραμοπούλου: Δίνουμε από σήμερα δωρεάν Power Bank στους νέους μας https://www.youtube.com/watch?v=xpfcbwcUCvU

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος