Loading...
 Start Page
ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΠΥΡΑΚΗ

Με αφορμή την καταγγελία της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ εις βάρος του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου για τη "δημοσιοποίηση μπαγιάτικων δημοσκοπήσεων" ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της ευρωβουλευτού της ΝΔ. Συγκεκριμένα ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει:

«Η πασοκογενής κυρία Mαρία Σπυράκη, με λαμπρή δημοσιογραφική καριέρα πολλών ετών στο ευαγές ίδρυμα ενημέρωσης και με ευδόκιμη θητεία σε κάθε είδους «επιχείρηση» παραπληροφόρησης, ούσα όψιμη Σαμαροφύλαξ, στερούμενη πολιτικών επιχειρημάτων, απειλεί δημοσιογράφους και ΜΜΕ, για το μέγιστο αμάρτημα της δημοσιοποίησης "μπαγιάτικων" δημοσκοπήσεων.

Κακή αρχή κάνει το φερέφωνο του Αντ. Σαμαρά, υπό την ιδιότητα της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ.

Μπροστά στην διαγραφόμενη συντριβή και λαϊκή αποδοκιμασία της κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου, που εκπροσωπεί, τα βάζει με το ... «θερμόμετρο», ενώ το πρόβλημα είναι ο «πυρετός» της λαϊκής αγανάκτησης.

Η λαλίστατη εκπρόσωπος της κυβερνητικής παραπληροφόρησης, δεν ψελίζει ούτε λέξη για τις "μαϊμούδες", που διαψεύδονται σχεδόνα απαντά μετά τις κάλπες και όμως συνεχίζουν να τρέφονται χρόνια τώρα από τα κρατικά ταμεία...

Πως θα μπορούσε άλλωστε να ψελλίσει έστω και μια κουβέντα, η έχουσα εργολαβικώς κατά το παρελθόν αναλάβει την πολεμική κατά Καραμανλή, χρησιμοποιώντας το «περίστροφο-μαρκούτσι» στο πεζοδρόμιο της Ρηγίλλης και του Μαξίμου.

Όψιμα λοιπόν ανακάλυψε την δεοντολογία η κυρία εκπρόσωπος, με τους «πράσινους και μπλε κόκκους», η ίδια που κατ´ επανάληψη "νομιμοποίησε" με την παρουσία της στα «παράθυρα» του mega-λου καναλιού την "παρέλαση" πλείστων μαιμουδοδημοσκοπήσεων, που στους μνημονιακούς χρόνους, της παραγγέλνουν μάλιστα καναλάρχες παιδικών εκπομπών ... και όλως περιέργως τα πρώην αφεντικά της, παρότι μεγκα-λοι, γίνονται άπαξ της εβδομάδος, αναμεταδότες αυτών των επαρχιακών καναλιών, με την ειδική εθνική θεματολογία...

Είναι άλλωστε στους παροικούντες εν Ιερουσαλήμ "γνωστοί καναλάρχες", αφού υπήρξαν υποψήφιοι βουλευτές της Πολιτικής Άνοιξης... και τώρα χάρις στην ειδική σχέση τους με την «τραμπαλοπαρέα» του Μαξίμου, κάθε τρεις και λίγο ο Ελληνικός λαός ανακαλύπτει, την χρήσιμη παρουσία τους, στο καταρρέον σύστημα της διαπλοκής και τις ειδικές επικίνδυνες αποστολές εκ μέρους των ντόπιων και ξένων μνημονιακών δυνάμεων!

Φυσικά η ΠΑΣΠίτισσα και σημερινή εκπρόσωπος του «ανοιξιάτικου» club για όλα αυτά δεν λέει λέξη... Πολλώ δε μάλλον σήμερα, που τα "ψαλίδια "των δημοσκόπων δουλεύουν κατ´ εντολή Σαμαρά.

Γελιέται όμως αν νομίζει ότι θα φιμώσει πρώην συναδέλφους της που απλώς καταγράφουν την πραγματικότητα.

Αυτή η ταχεία κατολίσθηση στον αυταρχισμό και η απειλή αντί της προσφυγής σε πολιτικά επιχειρήματα, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με την παράδοση, εκείνων που τίμησαν τη θέση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ όπως ήσαν οι προσωπικότητες του διαμετρήματος του Τάκη Λαμπρία ή του Γιάννη Βούλτεψη, που ουδέποτε θα διανοούνταν να ζητήσουν την δίωξη συναδέλφων τους, μόνο και μόνο επειδή αποτύπωσαν στο ρεπορτάζ τους τα γεγονότα.

Πηγή

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος