
Λίστα αντικειμένων
Διαβάστε όλα όσα είπε στο Γιώργο Τράγκα και την εκπομπή «Εν Αθήναις», Ο Νίκος Νικολόπουλος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.
- Στην Κουμουνδούρου δεν μπαίνεις αν δεν έχεις το κλειδί για το ασανσέρ.
- Όταν πήγα εκεί. Συζήτησα με το τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Παππά, και τον Φλαμπουράρη για το ατυχέστατο tweet μου για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.
-Ούτε τον ματάκια θέλω να κάνω ούτε τον τροχονόμο στην κρεβατοκάμαρα του άλλου. Έγραψα κάτι που δεν περίμενα να το πάρει προσωπικά. Νομίζω ότι ήταν δικαιολογία να μην υπουργοποιηθώ..
-Ο λόγος είναι άλλος. Προφανώς επειδή δεν έκατσα «στα τέσσερα» στον Σαμαρά σκέφτηκαν ότι αν με υπουργοποιήσουν δεν θα ψήφιζα ό,τι μέτρο ή προαπαιτούμενο για την εκταμίευση των δόσεων έρθει στη Βουλή.
- Αισθάνομαι ότι δέχομαι μπούλινγκ, δέχομαι ρατσιστική επίθεση για τις θέσεις μου.
- Τους είπα ότι εμείς τις «κόκκινες γραμμές» δεν θα τις αλλάξουμε χρώμα.
- Δεν πρόκειται να εφαρμοστούν τα μέτρα ακόμη κι αν ψηφιστούν. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Στο τέλος η χοάνη της τσουλήθρας γίνεται πολύ στενή.
- Ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή αλλά δεν κρύβω ότι πικράθηκα. Είμαι καλύτερος από άλλους στην κυβέρνηση.
- Αν είναι κανονικός Τζιτζικώστας και όχι Τζιτζιμικώστας να δει τι έφταιξε στη Νέα Δημοκρατία.
- Με τον Άδωνη, δηλαδή με ακροδεξιούς, δεν έχω σχέση.
- Δεν θέλω να έχω σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί τον βαραίνουν κακές παρέες του παρελθόντος.
- Τι να κάνει ο Καραμανλής να γυρίσει στη Νέα Δημοκρατία τον κομματάρχη; Αν κατέβαινε θα ήταν κακό σημάδι γιατί θα σήμαινε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο .
- Ενάμιση εκατομμύριο κόσμος δεν ψήφισε Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές. Γιατί ξεσυγγενέψαμε;
- Δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλα γίνονται για τη νομή της εξουσίας. Θα πέσω στη φωτιά στη μάχη κατά της διαπλοκής. Θα σταθώ στο πλευρό τους.
- Τώρα θα πάμε αυτόνομα. Δεν μπορώ να κάνω πίσω σε βασικές μας αρχές. Ο Φίλης θα καταργήσει τα θρησκευτικά. Δεν μπορώ να είμαι κυβερνητικός εταίρος. Μιλάω με τον Καμμένο. Γι΄ αυτό και παραμένω στην κοινοβουλευτική ομάδα.
- Δεν πρόκειται να δεχτώ τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.
- Ο Καμμενος έχει συναισθηματικό δέσιμο με τον Τσίπρα. Έχει πιστεψει ότι ο πρωθυπουργός κάνει τα πάντα.
- Η μαρμίτα πάντα ήταν το πρόβλημα.
- Έχει πάγκο ο Τσίπρας δεν θα συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία. Έχει τον άλλο, εκείνο τον κύριο τον Λεβέντη.



Αρχική Σελίδα | Login | Sitemap | Επικοινωνία |