Loading...
 Start Page
Τρίτη 21 Φεβ 2023
Ο Καραμανλής με την κραυγή της αποχώρησης του στέλνει μήνυμα πως πρέπει οι ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ να παψουν να κρύβονται πίσω από άλλοθι της παραταξιακής ενότητας !

Ο Πρόεδρος της καρδιάς μας, ο πρωην Πρωθυπουργος  αρνήθηκε να υπογράψει το πιστοποιητικό μετάλλαξης της πατριωτικής κοινωνικής λαϊκής  παράταξης που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής,  και που βιαίως επιδιώκει ο ακροκεντρώος σώγαμπρος και συνεπώνυμος του μακαρίτη Κων.Μητσοτακη.

Ο Κώστας Καραμανλής αποχώρησε αφήνοντας «Αιχμές» με νόημα κατά της ηγεσίας του Κ.Μητσοτάκη…λέγοντας «προφανώς, στηρίζω πάντα την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα.»

Στις 5 γραμμες της γραπτής δήλωσης του δεν ανέφερε καν το όνομα του Μητσοτάκη του Β’ του μικρού … αλλα τόνισε πως μένει  « Πιστός στην ιστορία , την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της της Ν.Δ. Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες» Ο Κώστας Καραμανλής έπαψε να προσφέρει νομιμοποίηση με την συμπερίληψη του ονόματος του στα πράσινο-κόκκινα ψηφοδέλτια των εθνομηδενιστών που μάζεψε ο απερχόμενος Κυριάκος Μητσοτάκης .

Η απουσία του τελευταίου αρχηγού της κεντροδεξιάς δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην περήφανη βάση της ιστορικής μας παραταξης.Η Ελλαδα και η Ν.Δ. ήρθε η ωρα να γίνει αυτο που πάντα ήταν, ο Φάρος  της Ελευθερίας και της Δημοκρατιας παράδειγμα για όλη την Ευρωπη και τον κόσμο.

Εύκολο; Οχι. Αλλά κανείς αγώνας δεν ήταν ποτέ εύκολος.   

Το παράγγελμα ακούστηκε :Πρέπει να διώξουμε με την ψήφο μας  τον Γαλαζοκτονο Γόνο απο την Προεδρία της υβριδικής ΝΔ ,επειδή όσο θα μένει θα συνεχίζει μεθοδικά το δρόμο της αλλοίωσης της Μεγάλης Πατριωτικής Παράταξης μας...

Ένας δρόμος που ξεκίνησε με τους εκσυγχρονιστές με την καλπονοθεία της εκλογής του μετ’ εμποδίων και συνεχίζεται έκτοτε με τους Σημιτικούς εισοδιστες στην κυβέρνηση του με όλα τα πολιτικα σούργελα και τους άκροκεντρώους  τρανς !

Ο Καραμανλής με την κραυγή της αποχώρησης του στέλνει μήνυμα πως πρέπει οι ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ να παψουν να κρύβονται πίσω από άλλοθι της παραταξιακής ενότητας !

 Όταν δεν υπάρχει παράταξη , ποια ενότητα έχει αξια και νόημα ;

Παράταξη δεν μπορει να είναι το σημερινό συνονθύλευμα, που χωρίς ευαισθησία επιτρέπει στα κοράκια των τραπεζών να παίρνουν το τελευταίο μετεριζι , το κεραμίδι του οικογενειάρχη  και να αφήνει τους βιοπαλαιστες ξεκρέμαστους , μπροστά στην ακρίβεια τροφίμων, καυσίμων, ηλεκτρικού ρεύματος και αγαθών πρώτης ανάγκης, για να πλουτίζουν τα διαπλεκόμενα ;

Δεν είναι αυτή η παράταξη του Κων. Καραμανλή που δάκρυζε όταν μιλούσε για την μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ίδια με του θιασώτη του ΕΛΙΑΜΕΠ και οπαδού του κατευνασμού Μητσοτάκη , ο οποίος  απέναντι στην προδοτική στάση στο μείζον θέμα των Σκοπίων, ενίσχυσε την προδοτική συμφωνία αντι να την αποδυναμώσει όπως υποσχόταν…

Σε ποια παράταξη αναφερόμαστε, όταν έχουμε γίνει περίγελος στα διεθνή φόρα, με τις παρακολουθήσεις των πολιτικών και στρατιωτικών; Η παράταξη μας ,δηλαδή του Κωνσταντίνου  Καραμανλή , για να μην καταντήσει ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκδιώξει απο την ηγεσία τον Μητσοτάκη

και τη παρέα του.  Τα άλλα είναι ανοησίες για όσους κάνουν πως πιστεύουν ότι ακόμα υπάρχει … που στηρίζεται στο τρίποδο 

ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος