Loading...
 Start Page
Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΖΑΒΑΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ

Με την αλλαγή Τζαβάρα υπεβλήθη ο νόμος της σιωπής, απο την χειρότερη πολιτική μαφία όλων των εποχών.

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΔΟΓΜΑ νεοΦΑΣΙΣΤΙΚΟ αλλά … και παλαιοΣΤΑΛΙΝΙΚΟ «Παραιτείται μόνος του ο έχων άλλη άποψη...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νικολόπουλου έχει ως εξής :
Την παραίτηση του Κώστα Τζαβάρα, που νόμιζε πως ζει σε μία Δημοκρατική χώρα, ζήτησε και πήρε ο Μητσοτάκης ο Β ο μικρός !

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΖΑΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΗ

Ο πρωθυπουργός των κοριών με το παρακράτος προσπαθεί να κρατήσει την εξουσία για λίγο ακόμη. Υπηρέτριες και παραδουλευτρες στα ΜΜΕ βγήκαν στα παράθυρα μαζί με τους σφουγκοκολαριους της αυλης του ΜΑΞΙΜΟΥ και διαβάζουν το σκονάκι που τους πάσαρε ο Μητσοτάκης ότι οι υποκλοπές είναι «επιστημονική φαντασία»… ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχουν τεκμήρια .

Στη παραίτηση Τζαβάρα απο την Επιτροπή Διαφάνειας για "λόγους υγείας" μπορεί να βρεί κάποιος την απάντηση στο ερώτημα:
Γιατί παρακολουθούσε με το predator τους δικούς του;

Ο κ. Τζαβάρας, δεν αποχώρησε από την Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο των υποκλοπών γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Αποδέχθηκε την προτροπή του κυβερνητικού επιτελείου να διευκολύνει την κατάσταση, καθώς ο ίδιος, ούτε να μεταβάλλει ξαφνικά τις απόψεις του για το απόρρητο και συνολικά για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία επιθυμούσε…

Γιατί ο άνθρωπος, μία δυσκολία στην όραση έχει, όχι πρόβλημα αντίληψης των πραγμάτων. Όχι γιατί είναι άρρωστος, ο καημένος, όπως υποκριτικά και υστερόβουλα διέδιδαν κάποιοι χθες. Η εσκεμμένη δημιουργία σύγχυσης μεταξύ αναπηρίας και ασθένειας, είναι φασιστική πρακτική, που δεν χωράει σε ένα φιλελεύθερο κόμμα.

Με την αλλαγή Τζαβάρα επεβλήθη ο νόμος της σιωπής, απο την χειρότερη πολιτική μαφία όλων των εποχών.

Ο Πρωθυπουργός των συμφερόντων φοβόταν μη χαθεί η πλειοψηφία στην επιτροπή διαφάνειας της Βουλής ,
κι επειδή τρέμει την Κεφαλογιάννη να την αγγίξει, έφαγε τον Τζαβάρα... ο οποίος είχε πει ότι το: «βάρος της απόδειξης προφανώς δεν το έχει ο δημοσιογράφος» και ότι «οι εισαγγελείς κάθονται και κλώθουν».

«Ο δημοσιογράφος έχει μόνο υποχρέωση να διασταυρώνει τις πηγές του», είχε τονίσει ο Νομομαθής Κώστας Τζαβάρας και μέλος της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής ο οποίος, ερωτηθείς επίσης για το τι θα έκανε αν το όνομα του περιλαμβανόταν σε λίστα θυμάτων παρακολούθησης, επισήμανε με νόημα και προφητικά : «θα υπεράσπιζα την αξιοπρέπεια μου, προσωπική και πολιτική».

Να λοιπόν γιατί "παραίτησαν» τον βουλευτή Κ.Τζαβάρα ! Για τα ερωτήματα που έθεσε σε δικαστικούς & εισαγγελείς για σκάνδαλο υποκλοπών…

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατρακύλα από το να επεμβαίνει ο Μητσοτάκης στην σύνθεση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Όποιος χαλάει την εικόνα του τον τρώνε οι κορέοι. Ντροπή σου Κυριάκο για το νεοΦΑΣΙΣΤΙΚΟ αλλα παλαιοΣΤΑΛΙΝΙΚΟ δόγμα που επέβαλες στη κοινοβουλευτική σου ομάδα .

Να παραιτείται μόνος του ο έχων άλλη άποψη...

Μακράν πιο τρομακτικό και ζοφερό για την Δημοκρατία
Και…τώρα μετά τον Τζαβάρα στο στόχαστρο Μητσοτάκη και η Κεφαλογιάννη. Γιατί βλέπετε έχει αγωνία το Μέγαρο Μαξίμου για την στάση που θα ακολουθήσει η Όλγα Κεφαλογιάννη

Οι ισορροπίες για τη Κυβερνηση Μητσοτάκη είναι εύθραυστες καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει την πλειοψηφία στην Επιτροπή και να κληθούν με βίαιη προσαγωγή οι Γρηγόρης Δημητριάδης Ταλ Ντίλιαν, Φέλιξ Μπίτζιος και Γιάννης Λαβράνος όπως σκοπεύει να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αν οι συγκεκριμένοι δεν εμφανιστούν στη Βουλή.

Πρόκειται για μια 19μελή Επιτροπή, με δέκα βουλευτές να είναι της ΝΔ, πέντε του ΣΥΡΙΖΑ και ένας από ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ25.

Συνεπώς, αν η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία φρόντισε νωρίτερα να ρίξει «βόμβες» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις υποκλοπές, διαφοροποιηθεί από την κυβερνητική γραμμή, τότε η ΝΔ θα χρειαστεί να καταφύγει στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες κι εμείς του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος πιστεύουμε πως δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές στο σκοτάδι με υπαινιγμούς. To διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη πλέον τα παίζει όλα για όλα. Βίαιες προσαγωγές. τρομοκρατία δημοσιογράφων, στημένες δημοσκοπήσεις, μοίρασμα δημοσίου χρήματος σε media κτλ. και παπαγαλάκια να βρίσκονται στα τηλεοπτικά δημοσιογραφικά πλατό !
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος