Loading...
 Start Page
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «ΣΚΑΪ ΠΑΤΡΑΣ» ΓΙΑ ΚΑΛΠΗ - ΓΚΑΛΟΠ -ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ - ΚΑΛΑΘΙ

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάϊ Πάτρας» ο Βουλευτής Αχαίας Ν.Δ. μεταξύ άλλων επεσήμανε:

Καταναλώνουμε ότι παράγουμε
Με αφορμή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας καλεί τους Αχαιούς να συμβάλλουν ο καθένας προσωπικά για να βγούμε από την οικονομικό αδιέξοδο, στηρίζοντας την Ελληνική οικονομία και την εγχώρια παραγωγή καταναλώνοντας Ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα προστατευθούν θέσεις εργασίας, θα μειωθεί η ανεργία, θα σταματήσει το κλείσιμο των καταστημάτων, θα στηριχθεί ο εγχώριος τουρισμός, οι αγρότες μας και οι Έληνες παραγωγοί. Πρωτοβουλίες και δραστηριότητες προβολής των σκοπών, οι οποίοι συμπυκνώνονται στη φράση «καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» και στο σύνθημα «τρώω Ελληνικά, ντύνομαι Ελληνικά, κάνω τουρισμό Ελληνικά».


ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝ1ΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ. Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΒΑΤΕΙ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ
Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί βασική συνιστώσα της ανάπτυξης του τόπου μας, τον πρωτογενή τομέα και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις τον Έλληνα αγρότη και την ανάπτυξη της υπαίθρου
.
Ποιοι έχουν συμφέρον από τη δημοσιονομική εξυγίανση, σταθεροποίηση και μεταρρύθμιση της χώρας, από το ξήλωμα του ημιφεουδαρχικού χαρακτήρα «κράτους των πελατών»; Εμείς στηρίζουμε την παραγωγική μισθωτή εργασία» την καινοτόμο και ανταγωνιστική, τους νέους που ταλανίζονται σε ένα φτωχό σύστημα παιδείας, τους συνταξιούχους που αντί για σύνταξη παίρνουν ένα επίδομα πρόνοιας.
Όλοι βλέπουν ότι η μεταρρύθμιση καρκινοβατεί και ότι μεγαλώνει ο κίνδυνος. Οι θυσίες τους πάνε χαμένες και εξεγείρονται. Τούτο προκύπτει από την έλλειψη ισχυρής πολιτικής βούλησης για την εφαρμογή ενός ριζοσπαστικού προγράμματος. Έχουν να αντιμετωπίσουν την αδιαφορία, την ασυνέπεια λόγων και έργων και την προχειρότητα, με την οποία χειρίζεται η κυβέρνηση κρίσιμα ζητήματα.
Μιλώντας για τις προτάσεις της ΝΔ για έξοδο από την κρίση ο Αχαιός πολιτικός τόνισε:
Ν.Δ. : ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ
Ο Αντώνης Σαμαράς ετοίμασε και τώρα επικαιροποιεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση και το μνημόνιο, Η δυνατότητα της διεξόδου βρίσκεται σε μια θαρραλέα, δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας. Η στρατηγική θα δράσει με ένα εφαρμοσμένο (όχι θεωρητικό...) πρόγραμμα που εκπέμπει πειστικά το μήνυμα της υπέρβασης της κρίσης, με πρώτο βήμα την αποτροπή της χρεοκοπίας.
Η υπομονή των πολιτών έχει τα όρια της. Οδηγούμαστε σε κοινοτική έκρηξη. Με τούτα και με τα άλλα δυστυχώς, επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η θέση του Αντώνη Σαμαρά για το πλήρες αδιέξοδο της πολιτικής του μνημονίου που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη φτώχεια, την ανεργία, τη δυστυχία, την κοινωνική έκρηξη.
Όταν διαλύεται η οικονομία από αλλεπάλληλες φοροεπιδρομές, εκεί οδηγούμαστε. Όταν πληρώνουμε επί δεκαετίες για...μελλοντικά αγαθά και υπηρεσίες εκεί οδηγούμαστε. Όταν αυξάνονται τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ πολύ πέρα από τα όρια ανοχής των ανθρώπων εκεί οδηγούμαστε. Όταν κατακρεουργήθηκαν οι μισθοί στο δημόσιο τομέα. Όταν καθιερώθηκαν συντάξεις πείνας. Όταν άλλαξε το εργασιακό, με στόχο την μείωση των μισθών.

Όταν κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία, για οικονομίες κλίμακας. Όταν τα ταμεία δεν πληρώνουν τα φάρμακα. Όταν αυξάνονται συνεχώς οι φόροι, έμμεσοι και άμεσοι, Ε! τότε εκεί οδηγούμαστε.


ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙ Α ΟΛΟΥΣ
Καλούμε την κυβέρνηση όσο είναι ακόμη καιρός, να αλλάξει πολιτική και να προχωρήσει σε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με ισονομία και ευκαιρίες για όλους. Με ανάπτυξη και εξωστρέφεια. Με δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους, και προνόμια για κανένα. Με δικαιοσύνη για όλους. Με διάχυση της ευημερίας σε όλους. Όμως όταν διαρρηγνύεται το Κοινωνικό Συμβόλαιο ανάμεσα στην κυβέρνηση και το λαό, τότε καταρρέει η εμπιστοσύνη των πολιτών στους νόμους και διαχέεται κάθε είδους αντικοινωνική προδιάθεση.
ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ


Τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, να ξέρετε ότι θα τις κερδίσουμε εμείς! Γιατί αφουγκραζόμαστε τον κόσμο, πλησιάζουμε τον κόσμο και, με τη συμπεριφορά μας, κερδίζουμε τον κόσμο. •.
ΘΕΑΤΡΙΚΗ «ΘΛΙΨΗ»


Ζούμε τον απόλυτο πολιτικό αμοραλισμό του πρωθυπουργού, που από τα «λεφτά υπάρχουν» έφτασε με μύριες δικαιολογίες και θεατρική «θλίψη» να περικόπτει τις συντάξεις και τους μισθούς..


ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ
Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις μυστικές συνομιλίες, στις οποίες είχε προχωρήσει από το Δεκέμβριο του 2009 ο κ, Γ. Παπανδρέου με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, έχουν δημιουργήσει πολιτικό και ηθικό ζήτημα που το συζητά όλος ο λαός για το εύρος του πολιτικού ψεύδους αλλά και του θράσους από την κυβέρνηση.


ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΦΗΜΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑ1ΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.


Να θυμηθούμε τη συνέντευξη του κ. Παπανδρέου στις 6,9 ότι το «ΔΝΤ δεν έχει τη φήμη ούτε για την κοινωνική του Δικαιοσύνη ούτε για την αποτελεσματικότητα του» ή όσα έλεγε στις 16.4,10 «αν σήμερα το ΔΝΤ είναι εδώ, αυτό έγινε μετά από απόφαση της Ε,Ε., και ειδικά με την επιμονή δυνάμεων του συντηρητικού Ευρωπαϊκού Λαικού Κόμματος, Κατά συνέπεια, αυτός είναι ο πρώτος λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να εγκαλείτε τον κ. Σαμαρά»!!!

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος