Loading...
 Start Page
Συνέντευξη Νίκου Νικολόπουλου στο ράδιο-τηλεοπτικό σταθμό της Ρόδου καλεσμένος του δημοσιογράφου Κλεάνθη Λοΐζου και στο ΡΑΔΙΟ ΟΔΥΣΣΕΙΑ στο δημοσιογράφο Γιώργο Κραστανα

 

 

Ο χριστιανοδημοκράτης και επί σειρά ετών Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Ρόδου ΚΟΣΜΟΣ ,καλεσμένος του δημοσιογράφου Κλεάνθη Λοΐζου.Οι απαντήσεις που έδωσε στην σχετικές ερωτήσεις προκάλεσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έδωσαν ειδησεις και έγιναν αφορμή για έναν μεγάλο διαδικτυακό διάλογο.

Νικολόπουλος : «ΠΑΜΕ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΔΕΘ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» 

- Δεύτερη κοινή  εμφάνιση στη  Θεσσαλονίκη , και μάλιστα με περισσότερες συμμετοχές.

-Κάνουμε -είπε-μια σοβαρή προσπάθεια με το Νίκο Καραχάλιο , με πολλούς από τους επονομαζόμενους λοχαγούς του Καραμανλή αλλα και απο άλλους χώρους  , για να δημιουργήσουμε μια ανοιχτή δημοκρατική  πατριωτικη ΣΥΜΜΑΧΙΑ απέναντι στην ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

του Μητσοτάκη Σημίτη . 

Στην ΑΝΤΙ-ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη θα καταθέσουμε μια πολιτική πρόταση που εχει τον Άνθρωπο και την Κοινωνία στο κέντρο απέναντι στην πολιτική στήριξης των συμφερόντων των ολίγων  και ημετέρων. 

- Ζητάμε την επαναφορά του ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ για να σωθούν απο την φρίκη των πλειστηριασμών Εκατοντάδες χιλιάδες λαϊκές οικογένειες καθώς και του ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για τα πανωτόκια, ώστε αυτόματα  να κουρευτούν -όπως τότε -τα δάνεια χιλιάδων νοικοκυραίων, βιοπαλαιστών, επαγγελματιών , αγροτών της ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

- Θα παρουσιάσουμε και αλλα συγκεκριμένα μέτρα , που θα μπορέσουμε να επιβάλουμε στην επόμενη συγκυβέρνηση εφόσον ζητηθεί η στήριξη των Βουλευτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στη Βουλή.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ (της πολιτικής) ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΛΟΧΑΓΩΝ…

Ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στα τελευταία γεγονότα του Αιγαίου και της πιθανολογούμενης μυστικής συνάντησης Ερντογάν Μητσοτάκη και είπε : 

Συμβαίνουν τόσα συγκλονιστικά γεγονότα εις βάρος της εθνικης κυριαρχίας μας στο Αιγαίο.

  Γιατί δεν ρωτούν οι πολιτικοι αρχηγοί «τι θα πει ο Μητσοτάκης  στο αυτί του Ερντογαν ;

 Οι Μητσοτάκης Τσίπρας συμφώνησαν στις Πρέσπες για την παράδοση της Μακεδονίας και τώρα πάλι συμφωνούν με τις νέες Πρέσπες του Αιγαίου.Δυστυχώς έχουν την ίδια πολιτική αναφορά στην Γερμανία.  Οι πολιτικοί ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ μας σιωπούν, καθεύδουν και στον πόλεμο που έχει εξαπολύσει ο Ερντογάν αυτοί βρίσκονται με τις πιτζάμες και τις παντόφλες τους στην οικογενειακή τους θαλπωρή. Είναι η ώρα λοιπόν των ΛΟΧΑΓΩΝ και των ΦΑΝΤΑΡΩΝ

 ΓΙΑΤΙ  ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

  • Τα τουρκικά αλιευτικά όχι μόνον ψαρεύουν σε όλο το Αιγαιο μεσα και στα βλακωδώς κουτσουρεμένα στα 6 μίλια χωρικά μας ύδατα αλλά επιπλέον απειλούν με όπλα τους ψαράδες μας. Γιατί άραγε;  

Η αιτία αποθράσυνσης των τούρκων ψαράδων έγκειται στο ότι ο μέγας Αλέξιος κατάργησε το νόμο που πρόβλεπε σύλληψη των τούρκων που ψάρευαν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.  Και αντικατέστησε,  νεοοθωμανικά – ΕΛΙΑΜΕΠΙΚΑ κτλ τη σύλληψη,  με «συστάσεις» στους τούρκους ψαράδες. 

 

  •     Μηπως η αλλαγή του νόμου το 2019 έγινε από τον Αλέξιον τον μέγα ή  τον κατοχικό αφέντη Κυριάκο ;

Τι λενε οι βουλευτες της Δωδεκανήσου;  

  • ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ. Άλλη μία; Εθνική ντροπή
  • Θυμίζω επίσης το ότι ο κ. Τσίπρας , μετά το Σημιτικό-Τζεφρικο ξέφραγο αμπέλι των χερσαίων συνόρων μας, απεφάνθη κουτοπονηρα και εμετικά ότι δεν είχε σύνορα η θάλασσα μας και μπορούσε συνεπώς να αλωνίζει σε αυτήν ο Σουλτάνος .

Τέλος ο Νίκος Νικολόπουλος είπε :ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ 

Το ερώτημα δεν είναι πια τι συμβαίνει  αλλά τι κάνουμε καθώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. 

«Η κίνηση μας έχει χαρακτήρα σαλπίσματος, εμείς του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και ένας ικανός αριθμός κοινοβουλευτικών ανδρών και γυναικών ,βάζουμε τις μικρές μας δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια και βροντοφωνάζουμε πως δεν το βάζουμε κάτω. Δεν παραδίδουμε, Δεν παραδίδουμε τα όπλα. Δεν εγκαταλείπουμε την μάχη. Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο με θετική διάθεση. Με συγκλίσεις, συμπράξεις και συμφωνίες για κρίσιμα ζητήματα, χωρίς καιροσκοπισμούς. Στόχος του Εθνικού Συνασπισμού θα είναι να περάσει πολύ πάνω από το κατώφλι του 3%. Δεν ξεχνάμε ποιον εξυπηρέτησαν 3 κόμματα του 2,8% στις τελευταίες εκλογές… Η πολυδιάσπαση δεν επέτρεψε να μπουν στη Βουλή και αυτό τελικά εξυπηρέτησε το πρώτο κόμμα.

Ακούστε την Ραδιοφωνική συνέντευξη

https://www.mixcloud.com/odysseia/εκπομπή-στην-πολιτική-με-τον-γιώργο-κραστάνα-20092021/

https://tvkosmos.gr/

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος