Loading...
 Start Page
Γιατί αποχώρησε από το «Κόμμα Τράγκα» και ο Νίκος Νικολόπουλος;

Ακόμα δεν ιδρύθηκε το “Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι” του Γιώργου Τράγκα και κινδυνεύει με διάλυση, καθώς κάθε βδομάδα ανακοινώνονται νέες αποχωρήσεις από το νεοσύστατο κόμμα.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Καζάκη, του Νίκου Καραχάλιου, των εκπροσώπων του ΔΗΚΙ την εβδομάδα αυτήν έσκασε και το διαζύγιο του Γιώργου Τράγκα με τον πρόεδρο του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος” Νίκο Νικολόπουλο, που υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας του κόμματος.

Η αποχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου ήταν για τον Γιώργο Τράκγα η γροθιά στο στομάχι.
Το “Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι” που παρουσίασε μια φοβερή δυναμική, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του και μπόρεσε να στήσει νομαρχιακές επιτροπές σε όλους τους νομούς της Ελλάδος, οφείλετε στην στήριξη του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος” του Νίκου Νικολόπουλου, το οποίο μετράει 10 χρόνια ζωής και διαθέτει σε όλη την επικράτεια στελέχη και κομματικές επιτροπές.


Όταν ο Τράγκας, αποφάσισε να ιδρύσει, το “Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι” και έψαχνε από φίλους και γνωστούς, να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη για να καταθέσει στον Άρειο Πάγο, ο Νικολόπουλος ήταν αυτός που συγκέντρωσε το 70% των υπογραφών, από στελέχη και φίλους του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος”.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου και του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος” το κόμμα του Γιώργου Τράγκα θα γίνει πολύ πιο φτωχό!

Τα αίτια του «Διαζυγίου» Τράγκα – Νικολόπουλου.
Στην πολιτική πιάτσα ακούγονται πολλά και διάφορα, για τους λόγους που αποχώρησαν τόσο ο κ. Νικολόπουλος, όσο και στελέχη που εκπροσωπούν διάφορους πολιτικούς φορείς, που αν ευσταθούν, το πολιτικό εγχείρημα του κ. Τράγκα δεν θα αντέξει περισσότερο από πέντε με έξι μήνες.
Αν αποκωδικοποιήσει κανείς με προσοχή, την δήλωση του κ. Νικολόπουλου, την επόμενη της αποχώρησής του από το κόμμα του κ. Τράγκα, επιβεβαιώνονται οι φήμες που κυκλοφορούν ότι ο κ. Τράγκας ήθελε να γίνει ηγεμόνας των ηγεμόνων.
Ήθελε δηλαδή, οι πολιτικοί φορείς που δέχτηκαν να συνεργαστούν και να συμπορευθούν, με το “Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι” οι οποίοι όμως προϋπήρχαν εδώ και μια δεκαετία, να αφομοιωθούν, από το νεοσύστατο κόμμα του κ . Τράγκα υπό την δική του ηγεμονία, ο οποίος όμως δεν διαθέτει την ανάλογη πείρα στην διοίκηση και οργάνωση κομματικού φορέα.

Δήλωση του Πρόεδρου του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος” Νίκου Νικολόπουλου.
Ας μην ξεχνά ο κ. Τράγκας πως η απόφαση της εθνικής συνδιάσκεψης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, μεταξύ άλλων τότε, ανέφερε στο ψήφισμα που εξέδωσε: «Να συμπορευθούμε ισότιμα και όχι να αφομοιωθούμε από το κίνημα».

Εμείς συνεχίζουμε μαζί και με τη νεολαία μας την θερινή μας εξόρμηση. Το “Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος” συναντά στο πανελλήνιο οδοιπορικό του φίλους και μπαρουτοκαπνισμένους συμπολεμιστές, που είναι αποφασισμένοι να πάμε μέχρι τέλους.
Αντίσταση στους προσκυνημένους που μας κυβερνούν, για να σώσουμε την Ελλάδα μας την Δημοκρατία μας, την Ορθοδοξία μας, τον Πολιτισμό μας και τον Λαό μας. Μπορεί να μας έχουν αποκλείσει από τα ΜΜΕ γιατί κρίνουμε την Εξουσία… και παλεύουμε για την ανατροπή των εθνομηδενιστών της αριστεράς και της δεξιάς!

Κανείς όμως δεν μπορεί να μας αποκλείσει την αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον λαό και να μας αποστερήσει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.
Εμείς θα μιλάμε ελεύθερα και εσείς θα μαθαίνετε τι συμβαίνει. Δεν συμβιβαζόμαστε με τον εύκολο δρόμο. Δεν καθόμαστε στα 4… Έχουμε άποψη, αναζητούμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και μπορούμε πολλά να κάνουμε!
Τα προβλήματα δεν είναι αιώνια, έχουν πάντα μια λύση. Παρακαλώ τους υπερήφανους ελεύθερους Χριστιανοδημοκράτες μην επιτρέψουν σε κανέναν να προσβάλει, να ταπεινώσει, ή να μειώσει την αυτοεκτίμησή του και την ταυτότητα την ιδεολογικοπολιτική του!
Οι κραυγές και οι απειλές των προσκυνημένων μαλιστάνθρωπων είναι εργαλείο για δειλούς, που δεν σκέφτονται παρά μόνον εκτελούν προστάγματα! Εμείς συνεχίζουμε την θερινή περιοδεία μας για να συναντήσουμε και να ακούσουμε υπερήφανους Έλληνες Χριστιανούς, Δημοκράτες Πατριώτες, που πιστεύουν ότι με τον αγώνα θα πάρουν πίσω ότι ανήκει στην Πατρίδα και το Λαό!
Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να αναστήσουμε τις πτώσεις που μας επιβάλλει η ζωή για να μας υπενθυμίσει, ότι μετά από μια σκοτεινή σήραγγα γεμάτη μοναξιά, έρχονται πολλά καλά πράγματα.
Ας αγωνιστούμε όλοι που πιστεύουμε στη ΠΑΤΡΙΔΑ, την ΘΡΗΣΚΕΙΑ, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, την ΠΡΟΟΔΟ και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Χτίζουμε αυτόνομη οργάνωση και επιθυμία ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, όχι ΜΙΞΑΡΙΣΜΑ όχι ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ …
Τέλος πρέπει να σας εξομολογηθώ . Ναι εμείς ένα νέο πολιτικό αφήγημα, φέρνουμε στην κοινωνία, με καθαρά πρόσωπα βιοπαλαιστές από τις λαϊκές τάξεις και όχι από τα πολιτικά τζάκια.
Κομίζουμε όραμα για το αύριο και διαλαλούμε ότι υπάρχει ελπίδα και παρά τις αντιξοότητες εμείς είμαστε αποφασισμένοι και ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!
Εμείς είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί και θέλουμε αληθινές πατριωτικές ισότιμες συμμαχίες.
Εμείς σηκώνουμε ψηλά τις σημαίες των ΑΞΙΩΝ και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ και για κανένα αντάλλαγμα να τις παρατήσουμε και να μην δώσουμε τη μάχη. Δεν μας κρατάνε οι ισχυροί και δεν φοβόμαστε για τίποτα όπως οι δειλοί και άβουλοι που σηκώνουν ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
Είμαστε ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ! Θα κερδίσουμε και αυτή την καθοριστική μάχη, γιαπί διαθέτουμε έναν οδικό χάρτη για την αναζήτηση της χαμένης εθνικής αισιοδοξίας μας. Εμείς αισθανόμαστε την αναγκαιότητα να βάζουμε εφικτούς στόχους για να τους κατακτούμε καθημερινά με δουλειά.

Οι «Χριστιανοδημοκράτες» , τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος, φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε στο πολιτικό φάσμα, έναν πόλο της λαϊκής πατριωτικής κοινωνικής ΔΕΞΙΑΣ. Ένα κόμμα που με διακριτές θέσεις και τοποθετήσεις πάνω στα μεγάλα και μικρότερα ζητήματα της κοινωνίας και της πατρίδας, καταθέτει μια καθαρή ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ πρόταση για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ έξω από τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ και ΣΙΚΕ αντιπαραθέσεις των μικρομέγαλων συστημικών κομμάτων.
Η συνέπεια θα μας οδηγήσει στη συνέχεια. Μια φρέσκια πρόταση που περιέχει στόχους αποφάσεις, τόσο για την Πατρίδα μας, την Ελλάδα, όσο και για εμάς τους ίδιους, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες αφού εμείς πρέπει εκτός από το να υπηρετούμε ένα πλάνο, να έχουμε μία βάση αξιών και αρχών. Εμείς κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αντιστρέψουμε τη φορά της ιστορίας.
Εσύ τι λες θα έρθεις μαζί μας;

Η πορεία που έχει πάρει η Ελλάδα μας και μαζί της και οι ζωές μας μας ικανοποιεί; Εάν όχι τότε γιατί δεν την αλλάζουμε; ΕΣΥ θα μείνεις με αυτούς που δεν κάνουν ούτε την ελάχιστη προσπάθεια να την αλλάξουν;
Ξεκάθαρα λέμε, ότι δεν είμαστε η εγκυκλοπαίδεια του ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ, δεν έχουμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν έναν ενεργό πολίτη στις μέρες μας.
Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ προσπαθεί να δώσει μία συνολική εικόνα των προβλημάτων που ζήσαμε και των θεμάτων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη διετία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κρατά την πυξίδα και να οδηγεί το εθνικό σκάφος στα βράχια.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος