Loading...
 Start Page
Ξεκίνησε ο Αγώνας για την Απελευθέρωση της Πάτρας (taneamas.gr.gr)
Ο Νίκος Νικολόπουλος , Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ Και πρώην Υφυπουργός Εργασίας μας παραχώρησε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί από του Πατρινούς Δημότες και όχι μόνο ….
 
–Κύριε Νικολόπουλε σας ευχαριστούμε για την σημερινή σας ανταπόκριση και ευθέως σας ρωτούμε αν έχετε μετρήσει τον πόλεμο που θα δεχθείτε απο τα πολιτικά και οικονομικά συστήματα γιατί τους χαλάτε τη σούπα ;
 
Ν.Ν – Όταν, πριν μερικούς μήνες, ανταποκρίθηκα στην κραυγή αγωνίας πολλών συμπολιτών, να μπω μπροστά για να μην παραμείνει άλλα τέσσερα χρόνια η Πάτρα όμηρος της επαναστατικής γυμναστικής του ΚΚΕ, ήξερα καλά τι θα αντιμετωπίσω.
 
Άλλωστε, ούτε χθεσινός είμαι, ούτε και ανίδεος.
 
Αντίθετα. Ξέρω τα πάντα! 
 
Ξέρω και το υπόγειο παιχνιδάκι που διαχρονικά παίζουν σε αυτή την πόλη κάποιοι, για τα δικά τους μικροσυμφέροντα.Είτε οικονομικά, είτε πολιτικά, είτε και προσωπικά.
 
Και ξέρετε κάτι; Το μεγαλύτερο κακό στην Πάτρα δεν είναι ο κ. Πελετίδης. 
 
Αυτός… είδε φως και μπήκε. Και βρήκε την ευκαιρία να παίξει και το δικό του κομματικό παιχνιδάκι στην καμπούρα της πόλης.
 
Το μεγαλύτερο κακό είναι οι δεξιόστροφες και αριστερόστροφες «πατερίτσες» του κ. Πελετίδη και του κάθε κ. Πελετίδη!
 
Εκείνοι που χρόνια τώρα, δίνουν τα πάντα για να κυριαρχεί η ανυποληψία και η μετριότητα στην πόλη, να μην αναδεικνύονται νέοι άνθρωποι και να μην ακούγονται οι καθαρές φωνές. Φωνές, που και όποτε ακούγονται πρέπει να λασπώνονται και να λοιδορούνται.
 
Έχω ιδία άποψη…
 
Ξέρετε καλά πόσες φορές προσπάθησαν να με λασπώσουν, να με λοιδορήσουν, να με… εξαφανίσουν. Γιατί ποτέ δεν υπήρξα βολικός και υποτακτικός συμφερόντων. Ποτέ δεν το βούλωσα και δεν έβαλα την ουρά κάτω από τα σκέλια.
 
–Τι έχει προηγηθεί και εσείς ένας εκ των μακροβιότερων κοινοβουλευτικών ανδρών νωρίς νωρίς αρματωθήκατε και τραβήξετε στο βουνό ;
 
Απο την εποχή των πέτρινων χρόνων όπου παραιτήθηκα απο την Κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου Κουβέλη, εγώ και πάρα πολύ συμπατριώτες στελέχη φίλοι και οπαδοί της λαϊκής κοινωνικής Νέας Δημοκρατίας που αναγκαστήκαμε να βγούμε στο βουνό και να περάσουμε στην αντίσταση … ιδρύσαμε μια νέα δημοτική παράταξη που ασχολείται καθημερινά με τα προβλήματα του Δήμου των ΠΑΤΡΕΩΝ . 
 
Απο τότε ακούμε απο τους πολύ βασανισμένους , φτωχοποιημένους πρώην νοικοκυραίους πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια ΕΝΩΣΗ όλων των διάσπαρτων δυνάμεων που δεν έσκυψαν το κεφάλι στο σκληρη Σταλινική παρέα των κολαουζων του συστήματος και δεν αποδέχτηκαν ποτέ την παράδοση της πόλης που γεννηθήκαμε και διαλέξαμε σε αυτήν να ζήσουμε , όπως εκανα εγώ και τα τέσσερα παιδιά μου. Το 2023 θα είναι η χρονιά των νοικοκυραίων που θα νοικοκυρέψουν την Πατρα. 
–Έχετε δημοσκόπηση στα χέρια σας κύριε Νικολόπουλε που δείχνουν ότι υπάρχει ένα ρεύμα υπερ σας;
 
Όποιος έρχεται σε επαφή με τους απλούς ανθρώπους αυτής της πόλης, δεν χρειάζεται δημοσκοπήσεις για να καταλάβει το αποτέλεσμα.
 
Ότι στην Πάτρα ξύπνησε πια το θεριό. Και είναι καλό τούτο το θεριό…
 
Θα καταπιεί τη στασιμότητα και την αδράνεια.
 
Και θα διαλύσει τους ιδεοληπτικούς, αλλά και τους επιτήδειους.
 
Δηλαδή όλους εκείνους που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία μας και να προσφέρουν στη… δημοτική Αρχή Περισσού, άλλη μία 4ετία.
 
–Στο ψηφοδέλτιο σας θα έχετε τα ίδια πρόσωπα ως υποψήφιους των προηγούμενων εκλογών ;
 
Η Νέα Πάτρα, απαιτεί νέα και σύγχρονα μυαλά, αλλά και διαφορετικές ταχύτητες. 
 
Έχουμε μεγάλη ανταπόκριση και υπάρχουν ήδη σπουδαίες υποψηφιότητες που μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες υποχρεώσεις και απαιτήσεις για έναν Δήμο που θα διεκδικήσει επάξια τον μητροπολιτικό του ρόλο στην Ελλάδα και την Ευρώπη του 21ου αιώνα
 
–Μπορείτε να μας δώσετε μια εικονα της 9 ετιας του Δημάρχου Πελετιδη ;
 
Η Δημοτική Αρχή Πελετίδη – Αναθετίδη είναι δυστυχως 9 χαμένα χρόνια για την Πάτρα και τους Πατρινούς.
 
Εννέα χρόνια μιζέριας και υποβάθμιση για τους Δημότες, εγκαταλείψεις των γειτονιών και των χωριών του Δήμου, αλλά ταυτόχρονα να κάνουν πάρτι τα οικονομικά συμφέροντα που σαν «κόκκινες ακρίδες», έχουν πέσει στα ταμεία του Δήμου με τις απευθείας αναθέσεις.
 
–Έχετε παραδείγματα απευθείας αναθέσεων;
 
Τρανό παράδειγμα, απευθείας ανάθεσης αποτελεί η αγορά φέτας … Ποσο λέτε την αγόρασε για τους φτωχούς ; Το κιλό 12,20€, όταν η τιμή στα Σούπερ- Μάρκετ ήταν περί τα 6,00€.
 
Ποιος κέρδισε από την αισχροκέρδεια αυτή; Αναρίθμητα είναι τέτοιου είδους περιστατικά οπου τα κόκκινα τρωκτικά κάνουν πάρτυ !
 
Ποιος κερδίζει από τις αναθέσεις ο Δήμος μηπως ο λαός της Πάτρας ή τα ιδιωτικά συμφέροντα της κομμουνιστικήσ Νομενκλατούρας;
 
Άλλο ένα παράδειγμα . 8.000 κουλούρια Θεσσαλονίκης με τιμή 0,50€ το ένα και απευθείας ανάθεση το 2019, αλλά το 2021 με ακριβότερα τα άλευρα και το κόστος της ηλεκτρικής ενέργεια, από το ίδιο αρτοποιείο και με απευθείας ανάθεση τιμή ανά κουλούρι, 0,35€.
 
Άραγε γιατί αυτή η διαφορά;
 
Ποιος κέρδισε;
 
Ο Δήμος και ο λαός της Πάτρας ή τα ιδιωτικά συμφέροντα της κομμουνιστική Νομενκλατούρας;
 
Σημειώστε ένα ακόμα γεγονός από αυτούς που δήθεν συμπαραστέκονται στις κινητοποιήσεις εναντίον των κεραιών στις πολυκατοικίες και στα Δημόσια κτίρια …
 
29 Ιουλίου 2015, απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων 424… Μείωση στα ετήσια μισθώματα για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που είναι εγκατεστημένες στο Παμπελοποννησιακό στάδιο κατά 50%.
 
Κέρδος για τις «άπορες» εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μέχρι σήμερα 462.000€.
 
Ποιος κέρδισε;
 
Ο Δήμος και ο λαός της Πάτρας ή τα ιδιωτικά συμφέροντα της κομμουνιστικής Δημοτικής Αρχής Αναθετίδη;  
 
Οι δημοσκοπήσεις όμως εξακολουθούν να δείχνουν ότι πάει καλά η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ στην Πάτρα. Πως το εξηγείτε;
 
Όταν κερδίζουν οι εργολάβοι και τα ποικιλώνυμα ιδιωτικά συμφέροντα καθώς και μπουκομενα ΜΜΕ τότε πληρώνουν και έχουν ψεύτικες δημοσκοπήσεις και οποιο ακόμα προπαγανδιστικό όπλο για να επιβάλουν στο λαό της Πάτρας την άποψη, του τίμιου Δημάρχου και αγωνιστή!
 
–Έχετε συγκεντρώσει και άλλες υποθέσεις σκανδάλων που θα μπορούσαν να διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές;
 
Ασφαλώς και θα μπορούσα να αναφερθώ σε δεκάδες ακόμη αποκαλύψεις.         
 
Όμως η σημερινή συνεντευξη δεν μας επιτρέπει να κάνουμε εκτενή ανάλυση
 
—Τι θέλετε να πείτε κύριε Νικολόπουλε, ότι γίνεται όργιο σπατάλης ;
 
Ναι κάνουν πολιτικη με τα λεφτά του πατραϊκού λαού και όχι από το ταμείο του ΚΚΕ… έτσι με λίγα και καθαρά λόγια: 
 
Ακουστε κάτι πρόσφατο …
 
Ο εκπρόσωπος της φτωχολογιάς – βιλοφορος- Δήμαρχος Πελετίδης –Αναθετίδης, μιμήθηκε την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ Ευρωβουλευτίνα Σπυράκη, της οποίας ενω ο γραμματέας της ήταν στην Αθήνα , πληρωνόταν και εισέπραττε τα επιδόματα της αλλοδαπης δηλαδή για υπηρεσίες που ΔΕΝ προσφερε στις Βρυξέλλες … 
 
Ο «πονηρούλης» δήμαρχος των αναθέσεων,αποφάσισε να πληρώνουν οι πατρινοί στέλεχος του ΚΚΕ και διαφωτιστή του ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ που τον διόρισε με 17.800 € στη Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης Πατρών 
 
—Ποιος είναι ο στρατηγικός στόχος αυτής της επιστράτευσης όλων των Πατρινών ;
 
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1828: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ. ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1944: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ.
 
—Σε ποιους απευθύνεται το νέο κάλεσμα σας;
 
Εμείς οι μετριοπαθείς πολιτες που συναποτελούμε την μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία πρέπει επιτέλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αποτινάξουμε τον κόκκινο ζυγό που έχει επιβληθεί τα τελευταία κοντά 30 χρόνια στην πρωην αρχόντισσα Πατρα Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια έλεγαν οι παλιοί γιατι ήξεραν καλά πως με αέρια αυγά δεν βάφονται .
 
Κουραστήκαμε απο τις περισπούδαστες αναλύσεις 
 
Μπουχτίσαμε απο τις φιλοσοφικές τις επαναστατικές και τις υποκριτικές μαρξιστικές προσεγγίσεις ..,
 
Αηδιάσαμε με τους Ναπολεοντισμους των ψευτοπροοδευτικών .
 
–Μιλάτε για αγώνα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ της Πατρας , για εξηγήστε μας τι εννοείτε ;
 
Εμείς παλεύουμε σκληρά να διώξουμε το σκοτάδι που πλανάται πάνω από την Πατρα την Δυτικη συμπρωτεύουσα της Ελλάδας .
 
Η δημοτική αρχή του ΚΚΕ με το «φαντάρο» δήμαρχο ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ απονεκρώνει κάθε ικμάδα της και την έχει μετατρέψει σε μια άσχημη εγκαταλελειμένη και βρώμικη πόλη Μια πόλη «ΤΣΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ» , που πρέπει να πάψουμε να ντρεπόμασθε για τα καμώματα και την απρέπεια της «δημοτικης μας αρχής» που βρίσκεται υπό την ιδεολογική ηγεμονία της ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ και ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗΣ αριστεράς του ΚΚΕ.
 
—Μα πως είναι δυνατόν τώρα που δεν έχει κομμουνιστή δήμαρχο ούτε η Μόσχα ουτε καμμια άλλη μεγάλη πόλη του δυτικού κόσμου η κοσμοπολίτικη Πατρα να έχει κοκκινο δήμαρχο ;
 
Γνωρίζω ότι μας πούλησε το πολιτικο διδυμο Μητσοτάκη Τσίπρα στο Κουτσουμπα για να εχουν το κεφάλι τους ήσυχο . Η νομή της εξουσίας μπορει να βολεύει τα δήθεν δημοκρατικά κομματα ομως εμας τους Πατρινούς και τις Πατρινες μας κάνει να αισθανομαστε απόγνωση, αηδία, αποστροφή, ναυτία ή θυμηδία, ή όλα αυτά μαζί, με την κατάντια αυτής της πολης που έχει παραδοθεί εδώ και δεκαετίες στην αποχαύνωση του τυχοδιωκτισμού των νοσταλγών κόκκινων φασιστών του Στάλιν !
 
–Μήπως εισθε υπερβολικός ;
 
Ανεξαρτήτως της πολιτικής ιδεολογίας που ο καθένας έχει, και με καθαρή ματιά, χωρίς προσωπικές εμπάθειες, η κατάσταση στην Πατρα έχει μεταμορφωθεί σε μία απέραντη τραγικη φαρσοκωμωδία, υπό την σκέπη σκοτεινών δυνάμεων που ευαγγελίζονται την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ .
 
—Και εσάς τι σας κάνει να αισιοδοξείτε ;
 
Αισθάνομαι αιχμάλωτος της αγάπης και της σχέσης εμπιστοσύνης του λαού των Πατρών που σφυρηλατήθηκε στις αλεπάλληλες κάλπες οπου με την ψήφο του ο Πατραϊκος Λαός με βάζει μπροστάρη σε κάθε δύσκολη μάχη !
 
Ασφαλώς κυριότατα είμαι υποχρεωμένος να ανταποκριθώ στο κέλευσμα κυρίως των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ομοϊδεατών μου , οι οποίοι δεν γαλουχήθηκαν με το δηλητήριο του Εθνομηδενισμού και της αριστερολαγνείας.
 
–Γιατί αποκαλείται τον δήμαρχο της Πάτρας ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ ;
 
Επειδή δεν υπάρχει μέρα που να μην κάνει και μία ανάθεση. Είναι ο πρωταθλητής των αναθέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν ξέρω ποιος κερδίζει από αυτή τη διαδικασία αλλά ξέρω ότι χάνει ο πολίτης, ο δημότης. Ζημιώνεται το δημοτικό ταμείο.
 
Πρέπει να υπάρχει σεβασμός το Δημόσιο και το δημοτικό χρήμα.
 
Μιλάμε για διαχείριση δημόσιου χρήματος, για ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ που έπρεπε να λειτουργούν ως δημόσιοι λειτουργοί και για εκεινους τους συνεργάτες τους αιρετούς εκπροσώπους που βαζουν το δάχτυλο στο μελι. 
 
Ο Δήμος και η δημοτική περιουσία δεν είναι ιδιοκτησίες των δημάρχων και των συνεργατών τους.  
 
–Είναι βαρύτατα τα όσα καταγγέλεται εσείς και η δημοτική σας ομάδα πως δεν έχει κοινωνικό πρόσωπο η δημοτική αρχή παρ’οτι δηλώνει προστάτης των αδυνάτων συμπολιτών ;
 
Μα 
τι λέτε δεν αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για τη Δημοτική Αρχή, της «ΛΑΪΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ» να λεει ο δήθεν ευαίσθητος ΚΟΚΚΙΝΟΣ δημαρχος  ότι στηρίζει τους αδύναμους και εμπεριστατους συμπολίτες και τις λαϊκές οικογένειες , όταν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ,σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν, απαλλάσσονται από τα ανταποδοτικά τέλη 41 άπορες οικογένειες ή 456 οικογένειες  ανέργων   για το 2021.
 
Η τοπική κοινωνία σήμερα περνά κρίσεις με διαρκή σκάνδαλα.  Οι πολίτες δεινοπαθούν με τις οικογένειες τους για να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και οι κομμουνιστές της «ΛΑΙΚΗΣ  ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ» γλεντοκοπανε …
 
Δεν υπάρχει κοινωνική ανοχή  απέναντι στην αδιαφάνεια και στην συγκάλυψη σκανδάλων και κακοδιαχείρισης.  Απαιτείται αλήθεια και  διαφάνεια. 
 
—-Πιστεύετε ότι μπορεί να χάσει ο κύριος Πελετίδης που συγκέντρωσε τέτοια ποσοστά στο δεύτερο γύρο των προηγούμενων δημοτικών εκλογών;
 
Φυσικά και θα χάσει. Δεν θα επιτρέψουμε για άλλη μια φορά οι οι πρόεδροι των δυο μεγάλων κομμάτων να κάνουν βρωμικο παιχνίδι στη πλάτη μας . Όπως άλλωστε αποκαλύπτει ο διευθύνων σύμβουλος της ALCO, Κώστας Παναγόπουλος, είναι κοινά αποδεκτό ότι, με δείκτη επανεκλογής κάτω του 30% θα πρέπει να θεωρεί βέβαια την ήττα του.
 
Ε! λοιπόν το ΚΚΕ με 5% η και 6% στην Αχαΐα. τι μπορεί να κάνει ;
 
—Εσείς ποια νέα Πάτρα θέλετε;
 
Μια ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, με ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.
 
Μια ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ  που ονειρευόμαστε για τις νέες γενιές και την χρωσταμε 
 
στα αγέννητα παιδιά και τους νεκρούς προπάτορες μας!
 
Σας ευχαριστώ
 
https://taneamas.gr/?p=26610&amp=1
 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος