Loading...
 Start Page


Μηνύματα συσπείρωσης και «αντεπίθεσης», με στόχο τη νίκη της Ν.Δ. στις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, μετέφερε ο π. βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης ενώπιον ενός πολυπληθούς κοινού στελεχών και φίλων της φιλελεύθερης παράταξης στον Δήμο Παραλίας.
«Αυτές οι μέρες, είναι μέρες ευθύνης και αγώνα για όλους» τόνισε ο Αχαιός πολιτικός, καλώντας τους πάντες να πυκνώσουν τις τάξεις της παράταξης και να μην επιτρέψουν στις δυνάμεις του ανεύθυνου λαϊκισμού να πιστέψουν πως είναι δυνατό να ανασχεθεί η προσπάθεια που επί 5ετία γίνεται για να μπει σε μια νέα τροχιά προκοπής και ανάπτυξης η Ελλάδα.

«Κανένας δεν μπορεί ν' αρνηθεί πως έγιναν λάθη και κανένας δεν μπορεί να πει πως δεν υπήρξαν στιγμές που πλήγωσαν το φρόνημα των περήφανων κι ανιδιοτελών αγωνιστών της μεγάλης λαϊκής παράταξης που πρεσβεύει η Ν.Δ. υπό την καθοδήγηση του Κώστα Καραμανλή. Η Πολιτική σου δίνει το προνόμιο της απόφασης. Από το πώς θα το διαχειριστούμε κρινόμαστε όλοι. Κι από τη σχέση αυτής της απόφασης με την Πατρίδα και τη Δημοκρατία. Κι από την ευθύνη που συνεπάγεται το προνόμιο αυτό.

Γι΄ αυτό, άλλωστε, και δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να δείξουμε μηδενική ανοχή στα σκάνδαλα. Και να είμαστε άτεγκτοι απέναντι σε όσους προσβάλλουν το ήθος του δικού μας πολιτεύματος

Ωστόσο, είναι εξίσου αλήθεια πως στα χρόνια που πέρασαν, έγιναν πολλά. Κι αυτό είναι ορατό ιδιαίτερα στην περιοχή μας, όπου μεγάλα έργα υποδομών που βάλτωναν για χρόνια, δρομολογήθηκαν κι εκτελούνται. Να ξανακοιτάξουμε τη θέση μας στον κόσμο με φρέσκια ματιά. Μακριά από τις εσωτερικές τριβές και τους μικροκομματικούς ανταγωνισμούς. Ας μιλήσουμε λοιπόν, για την Ευρώπη και το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας, και συνέχισε ο κ. Νικολόπουλος Η Νέα Δημοκρατία είναι ιστορικά η πρώτη ευρωπαϊκή δύναμη της Ελλάδας. Είναι ακόμα η συνεπέστερη και πιο αξιόπιστη. Το ότι είναι ιστορικά πρώτη το γνωρίζουν όλοι:

Ο Κων/νος Καραμανλής έβαλε την Ελλάδα στην ΕΟΚ τριάντα χρόνια πριν.

 

«Η Νέα Δημοκρατία, επομένως είναι και η συνεπέστερη ευρωπαϊκή δύναμη. Υποστηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ,πάντα - είτε βρίσκεται στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση. Σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που άλλα κάνει όταν είναι κυβέρνηση, και άλλα όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση.

Καταδεικνύοντας την «γύμνια» ουσιαστικής αντιπρότασης από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Νικολόπουλος παρέθεσε αποσπάσματα από την πρόσφατη ομιλία του Γ. Παπανδρέου στην Πάτρα, υπογραμμίζοντας πως ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, για ακόμα μία φορά κατέφυγε σε γενικές κι αόριστες καταγγελίες κι εξίσου γενικές κι αόριστες υποσχέσεις, δίχως ούτε στιγμή να μιλήσει για την «ταμπακέρα», δηλαδή για τους στόχους του κόμματός του στην Ε.Ε. μετά την 7η Ιουνίου ή για το πώς θα υλοποιήσει όσα υπόσχεται για την Ελλάδα, σχολίασε.

 

 

Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος επεσήμανε πως στις 7 Ιουνίου υπάρχει μια σημαντική εκλογική μάχη που πρέπει να κερδηθεί, αλλά και πως αμέσως μετά χρειάζεται η προσπάθεια και η αρωγή όλων, ώστε η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών και ξεπερνώντας τον «σκόπελο» της οικονομικής κρίσης να δώσει νέα «ταχύτητα» στην χώρα, προχωρώντας σε τομές και μεταρρυθμίσεις που θα θέσουν οριστικό τέλος στο μίζερο παρελθόν. «Από σήμερα δεσμευόμαστε για μια μάχη διαρκείας στο πλευρό του Καραμανλή. Για να θυμηθούμε και πάλι πόσα αξίζουμε και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των αγώνων μας, που ποτέ τους δεν υπήρξαν εύκολοι και γι' αυτό ποτέ δεν θα είναι και μάταιοι», κατέληξε.. Όποιος προσφέρει τέτοια ελπίδα και τέτοια πίστη στο λαό μας, θα τον κερδίσει. Και στις ευρωεκλογές και μετά απ΄ αυτές. Τα καλά είναι μπροστά μας».

Αύριο το βράδυ ο κ. Νίκος Νικολόπουλος θα μιλήσει στη κεντρική ανοιχτή εκδήλωση στο Δήμο Αροανίας και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενώνα Θανόπουλου.

 

 

 

(Θα λάβετε φωτό από την χθεσινή επίσκεψη του κ. Ν. Νικολόπουλου στο Δήμο Παραλίας)

 

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος