Loading...
 Start Page
ΟΜΙΛΙΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ Κ. ΑΧΑΪΑ     «Μπορούμε ακόμα και το θαύμα…»

Την πεποίθηση πως η Νέα Δημοκρατία ανταποκρίθηκε μέχρι τώρα με εξαιρετική υπευθυνότητα και επιτυχία απέναντι στην πρωτοφανή λαίλαπα που σάρωσε τη χώρα τα τελευταία δύο χρόνια, αναλαμβάνοντας μάλιστα ευθύνες που ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν έπεσαν στους ώμους κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εξέφρασε ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στελεχών της παράταξης στην Κ. Αχαΐα, την Πέμπτη.

 

«Παραταύτα κανείς μας δεν δικαιούται να χαίρεται και να πανηγυρίζει» υπογράμμισε ο Αχαιός πολιτικός, τονίζοντας πως «η ώρα της χαράς δεν μπορεί να έρθει προτού καταστεί δυνατό να αποκατασταθούν οι αδικίες και να επιστρέψει το χαμόγελο της αισιοδοξίας και της προκοπής στους Έλληνες».

 

«Όσο η συνταγή της μονομερούς λιτότητας θα κατατρώει τα σπλάχνα του λαού, κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος. Η δουλειά που μας περιμένει είναι μεγάλη και βαριά. Ο ανήφορος του Αντώνη Σαμαρά και κοντά του, και ο δικός μας, μόλις ξεκίνησε» επεσήμανε ο κ. Νικολόπουλος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του μετά και την «πανστρατιά» που ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για νίκη στις εκλογές και απαρχή μιας νέας πορείας, στην οποία η προσπάθεια για κοινωνική συνοχή και ανακούφιση του λαού θα αποτελέσουν άμεσες προτεραιότητες.

 

«Ας μην γελιόμαστε… Η νέα αυγή στον τόπο μας δεν θα έρθει εύκολα. Κανένας δεν μπορεί να πει ότι από την μια μέρα στην άλλη θα γίνουν όλα καλύτερα και θα σταματήσουν οι θυσίες των Ελλήνων. Όμως, εκείνο για το οποίο δεσμεύεται ο Αντώνης Σαμαράς, είναι πως θα μπει τέλος στις άδικες θυσίες. Και κυρίως, πως οι θυσίες που θα γίνονται θα έχουν ορατά αποτελέσματα. Στόχος μας, μέρα με την μέρα, να ανακάμψει το ηθικό του λαού μας. Να πιστέψουν όλοι ότι μπορούμε. Γιατί… μπορούμε! Μπορούμε ακόμα και το θαύμα. Αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι θα το καταφέρουμε σε αρκετά χρόνια, εμείς μπορούμε να το κάνουμε σε πολύ λίγα χρόνια. Ο τόπος μας είναι ευλογημένος και οι άνθρωποί του, ικανοί. Αρκεί να τους επιτρέψουμε να παράξουν και να αναπτυχθούν» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος.

 

Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην σημασία των επικείμενων εκλογών: «Θα σηματοδοτήσουν το νέο ξεκίνημα. Την μεγάλη αντεπίθεση των Ελλήνων! Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να ξέρουμε πως αυτό τον αγώνα δεν θα τον δώσει μόνο ένα κόμμα, μόνο μία παράταξη. Θα τον δώσουν όλοι οι ελεύθεροι και περήφανοι πολίτες που κατανοούν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί, ούτε να πεταχτεί στον σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης, ούτε να παραμείνει για πολύ ακόμα σε αυτό τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και των ελλειμμάτων. Η ανάπτυξη είναι μονόδρομος. Και θα έρθει εφόσον απελευθερωθούν οι δυνάμεις του τόπου, αλλά και πειστούν γι’ αυτό οι δανειστές μας. Πολλοί έχουν ήδη αυτή την άποψη, αλλά και οι πλέον επιφυλακτικοί και συντηρητικοί, είτε θα αποδεχτούν την αλήθεια, είτε θα τεθούν αυτοί στο περιθώριο. Στην Ευρώπη, ένα νέο πλειοψηφικό ρεύμα αλληλεγγύης γεννιέται. Στην Ελλάδα, μια νέα εποχή ξεκινάει…».

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2022 Νίκος Ι. Νικολόπουλος