Loading...
 Start Page
Χριστίνα Τσίγκα  Γενική Γραμματέας  Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας  Σημεία τοποθέτησης στην έκτακτη σύνοδο του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Αν κανείς αναλογισθεί τα φοβερά έργα ή αλλιώς τα ''πολιτικά δρώμενα'' θα δει ότι είναι μόνον φόροι και χαράτσια, καθώς και μέτρα ''αμέτρητα'', με τα οποία ως πολιτικές πράξεις, οι σημερινοί πολιτικοί κυβερνητικοί κάτω από την υποταγή των δανειστών. Είναι οι ΣαμαροΒενιζέλοι που φορτώνουν καθημερινάτον ελληνικό λαό και καθιστούν τον βίο του αφόρητο και εφιαλτικό. Τότε μόνον κανείς συνειδητοποιεί αβίαστα το μέγεθος της αβελτηρίας και ηττοπάθειας των κυβερνητικών αυτών καθώς και του κινδύνου στον οποίο καθημερινά οδηγούν το έθνος και τη χώρα.

Εμείς οι νέες και οι νέοι της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας είμαστε λοιπόν απέναντι στην ηττοπάθεια και εθελοδουλεία τους. Είμαστε απέναντι στην περίεργη εμμονή τους στην εμφανέστατα αδιέξοδη καταστρεπτική και εθνοπροδοτική αυτή πολιτική.

Οι Έλληνες της γνώσης και του φωτός δίνουν έναν απελπισμένο αγώνα επιβίωσης και έχουν πια φτάσει στα ανώτατα όρια της αντοχής τους.

Απ΄αυτούς τους προσκυνημένους η ίδια η πατρίδα, η μητέρα του Ευρωπαικού πολιτισμού, οδηγείται καθημερινά στο δρόμο του διασυρμού, αλλά και του απόλυτου αφανισμού.

Η Ελλάδα έχει καταστεί ένας τρομακτικός τόπος απελπισίας, μια κόλαση δαντική.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν πιστεύω, ότι είναι αναγκαία η συγκρότηση ενός Πατριωτικού Μετώπου εθνικής σωτηρίας, όπως εισηγήθηκε και ο πρόεδρός μας κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Και το κεντρικό μήνυμα που στέλνει η Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία είναι ένα και μοναδικό:

Υπάρχει διακαής επιθυμία του λαού για λύτρωση απ' αυτή τη σκληρή γερμανική κατοχή και όλη αυτή η αγανάκτηση και αγωνία εκπροσωπείται και αντιστοιχεί σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ο οποίος σηκώνει μόνος και αβοήθητος τα πολύτροπα δεινά και τα σκληρά δεσμά της γερμανικής κατοχής, ακέφαλος και ακυβέρνητος χωρίς ηγέτη και ηγεσία.

Και το συμπέρασμα είναι και γίνεται και κάλεσμα που συνάγεται από όλα τα παραπάνω.

Χρειάζεται όλες οι ηγετικές προσωπικότητες από όλους τους κοινωνικούς και εργασιακούς χώρους του έθνους, για να συγκροτήσουν ένα πολιτικό φορέα ένα Πατριωτικό Μέτωπο. Η πρόσκληση των ΑΝΕΛ και του Π. Καμμένου μας καλεί όλους υπεύθυνα να τοποθετηθούμε άλλωστε αυτό είναι το αποκλειστικό θέμα και ο σκοπός αυτής της έκτακτης συνόδου της διοικούσας και της πολιτικής μας επιτροπής των υποψήφιων Ευρωβουλευτών μας και των Προεδρείων της νεολαίας μας. Εμείς οι νέες και οι νέοι της ΧΡΙ.Ν.Ε. πιστεύουμε πως μόνον ένα τέτοιο πατριωτικό μέτωπο θα μπορούσε να πληροφορήσει, να φωτίσει, να πείσει, να συσπειρώσει και να οδηγήσει όλο αυτό το μέγα πλήθος σε αντίσταση εναντίον των γερακιών της παγκοσμιοποίησης και ιδιαίτερα των δανειστών κατακτητών και των εγχώριων συνεργατών τους. Μόνον ένα τέτοιο κάλεσμα μπορεί να δώσει το σάλπισμα για την σωτηρία του ελληνικού έθνους από τον απροκάλυπτα και ταχύρυθμα συντελούμενο, ολικό αφανισμό του.

Σ'αυτό το μέτωπο κ. πρόεδρε φίλες και φίλοι να μας υπολογίζεται. Εμείς Θα γίνουμε το δόρυ του αγώνα.

 

Καλή Επιτυχία!

Σας Ευχαριστώ!

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος