Loading...
 Start Page
Ομιλία στο Βόλο ξενοδοχείο PARK, 17 Μαρτίου 2014

Συμμαχητές και συμμαχήτριες - Βολιώτισσες, Βολιώτες

Έζησα το Σαββατοκύριακο και διαπίστευσα πως στην πόλη σας κάθε χρόνος που περνάει αφήνει πάνω της ολοένα και περισσότερα και πιο βαθιά τα μνημονιακά «χτυπήματα». Είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω αυτό κατά την διάρκεια των συναντήσεών μου, χθες και σήμερα, με φορείς και εκπροσώπους συλλογικών και επαγγελματικών οργανώσεων στην πόλη και κυρίως, κατά την επίσκεψη που ο ίδιος έκανα  στο εμπορικό κέντρο, συνομιλώντας με εμπόρους, επιχειρηματίες και πολίτες.

Συνεχίζω σήμερα μια πορεία που ξεκίνησα από την Θεσσαλονίκη, μία πορεία σε όλη την Ελλάδα για τις επόμενες 70 μέρες μέχρι τις κάλπες των ευρωεκλογών του Μαΐου. Και προτού μου επιτρέψετε να αναφερθώ στην σημασία αυτών των εκλογών, αλλά και στην σημασία που έχει το ενωτικό μήνυμα που εδώ και μερικές μέρες εκπέμψαμε μαζί με τον Βύρωνα  Πολύδωρα και τον Χρήστο Ζώη, θα ήθελα να σας μεταφέρω και ένα καλό νέο, όπως το βλέπω και το βιώνω.

Οι Έλληνες, αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, είναι στο πόδι! Ξεσηκώνονται παντού!  Όλοι δηλώνουν ότι στις εκλογές που έρχονται θα εξαφανίσουν εκλογικά και πολιτικά εκείνους που τους κορόιδεψαν και τους μετέτρεψαν από νοικοκυραίους σε ζητιάνους ή τους ανάγκασαν να κλείσουν τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις τους ή έστειλαν τα παιδιά τους στην ξενιτιά για ένα κομμάτι ψωμί.

Η αγανάκτηση πλέον χτυπάει κόκκινο και η τιμωρία των πολιτικών της φτώχειας, θα είναι σκληρή. Νομίζω ότι το ίδιο κλίμα υπάρχει και εδώ, στο Βόλο. Έχει τεράστια, ζωτική σημασία για όλους μας, στις 25 του Μάη, να μάθει όλη η Ευρώπη ότι οι Έλληνες ξαποστέλνουν το μνημόνιο από εκεί που ‘ρθε και αρνούνται άλλες άδικες θυσίες, για μία δήθεν σωτηρία, που ακόμα δεν ήρθε και ούτε θα έρθει ποτέ υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Θα το πω και διαφορετικά: Όσο τα «μεγάλα αφεντικά» βλέπουν τους Έλληνες να σκύβουν το κεφάλι και απλά να προσπαθούν να επιζήσουν, τόσο πιο ξεδιάντροποι γίνονται!  Όταν όμως ο λαός θα σηκώσει ανάστημα, όλοι αυτοί θα μετατραπούν σε ποντίκια που θα ψάχνουν τρύπα να χωθούν! Σας καλώ να σηκώσετε κεφάλι, λοιπόν. Πείτε σε όλους, ότι η μεγάλη ώρα έρχεται. Και αυτή την μεγάλη ώρα, όσοι στεκόμαστε απέναντι από τα μνημόνια της συμφοράς και αντιπαλεύουμε το σάπιο σύστημα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διάσπαρτοι και χωρισμένοι. Το «φωνάζω» αυτό από την πρώτη στιγμή.

Και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, από την ίδρυσή του, τονίζει την ανάγκη μιας πλατιάς και μεγάλης συμμαχίας των δημοκρατικών, πατριωτικών δυνάμεων.

Γιατί, δεν γίνεται αλλιώς… Όσο είμαστε χωρισμένοι, είμαστε αδύναμοι. Όταν ενωθούμε όμως, θα μας τρέμουν όλοι! Ένα τέτοιο βήμα κάναμε πριν λίγες μέρες, μαζί με τον Βύρωνα Πολύδωρα και τον Χρήστο Ζώη.

Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Εξάλλου, δεν μας χωρίζουν πολλά…

Ακόμα και πολλά να μας χώριζαν όμως, εκείνο που μας ενώνει είναι το πιο μεγάλο: Να αναχαιτίσουμε την καταστροφή της πατρίδας μας με κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, από οποιαδήποτε ιδεολογική πτέρυγα, και με κάθε πολιτική δύναμη. Σήμερα όμως,  πρέπει να αντιμετωπίσουμε από κοινού έναν εθνικό κίνδυνο! Και μπροστά στους εθνικούς κινδύνους, δεν υπάρχουν κόκκινοι, πράσινοι και μπλε. Υπάρχουν μόνο Έλληνες! Και οι ιδεολογικές διαφορές μπορούν να μείνουν στην άκρη, αυτή την στιγμή. Εξάλλου, καμία ιδεολογική διαπάλη στα πλαίσια της δημοκρατίας δεν μπορεί να «ανθίσει» σε μία υπόδουλη χώρα με έναν διαλυμένο και εξουθενωμένο λαό.

Διερωτώμαι ειλικρινά εάν οι κυβερνητικοί υποψήφιοι, οι βαστάζοι και αβανταδόροι των ξένων δυναστών δανειστών μπορούν και αυτοί να καλέσουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, τους πολίτες του Βόλου, να κυκλοφορήσουν στην αγορά, στους δρόμους, στην προκυμαία του Βόλου να μοιράσουν φυλλάδια, να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο μαζί σας και εάν τελικά  ο λαός ανταποκρίνεται στο κάλεσμά τους;

Εάν ναι, τότε γιατί δεν το κάνουν και κρύβονται;  Γιατί δεν τολμούν να βγουν έξω; Γιατί προτιμούν την ασφαλή «ζεστή αγκαλιά» της μιντιακής διαπλοκής; Αλήθεια και εμείς, εσείς κι εγώ μέχρι πότε θα τους επιτρέπουμε από την «γυάλα» και με ασπίδα το σύστημα της διαπλοκής και με τα έξοδα όλα πληρωμένα, από τα κλεμμένα των νταβαντζήδων να κάνουν πολιτική χωρίς τον λαό για τον εχθρό, για τον ξένο κατακτητή και το ντόπιο μαυραγορίτη και δοσιλόγο;

Μέχρι πότε θα τους επιτρέπουμε να μας επηρεάζουν και να μας μετατρέπουν σε βαποράκια και παπαγαλάκια ης δικής τους προπαγάνδας χάρις στις πληρωμένες «μαιμού» δημοσκοπήσεις; Μέχρι πότε θα θησαυρίζουν από τα κλεμμένα των νταβατζίδων...«οι καφετζούδες» των ΓΚΑΛΟΠ; Κάλεσα τους δημοσκόπους των μαϊμουδένιων μετρήσεων να έρθουν στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, μόλις πριν λίγες μέρς. Επίσης τους προκάλεσα στην Αθήνα εκεί στο ΠΑΡΚ, όπου χιλιάδες είχαν κατακλύσει τις αίθουσες του ξενοδοχείου και 5000 χιλιάδες Αθηναίες και Αθηναίοι βρίσκονταν στα πεζοδρόμια και στο οδόστρωμα της Λ. Αλεξάνδρας, Απέφυγαν, έκλεισαν τα μάτια, τ΄αυτιά τους όπως και όταν πριν ένα μήνα γεμίσαμε τη Πλατεία της Νομικής και χιλιάδες Αθηναίοι Απέκλεισαν τη Λεωφόρο Ακαδημίας.

Ας έρθουν εδώ λοιπόν σήμερα, εδώ στο ΠΑΡΚ του Βόλου. Απόψε εδώ συνεχίζουμε να δίνουμε το παρόν στην μεγάλη πορεία του ΟΧΙ, που ξεκίνησε και δυναμώνει σε όλη την πατρίδα μας,  Στις επαφές που επι τρεις μέρες τώρα πραγματοποίησα στο νομό Μαγνησίας και ιδιαίτερα στο Βόλο μιλήσατε αποφασιστικά εσείς.

Εσείς  που έχετε μάθει να μάχεστε για λευτεριά, για Δημοκρατία, για εθνική ανεξαρτησία, για αξιοπρεπή διαβίωση, στο κάλεσμα οι πρώτες υπογραφές που βάλατε για την ΑΥΤΟΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ  σας για την ΕΝΩΣΗ των Ελλήων, ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ δείχνει αποφασιστικότητα.

ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ δείχνει λεβεντιά. Με την ΕΝΩΣΗ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ θα ανοίξουμε  τις λεωφόρους της απελευθέρωσης. Θα ανοίξουμε τα ρυάκια της ανεξαρτησίας, που θα γίνει ποταμός για να ξεπλύνει την κόπρο της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και της ΥΠΟΤΑΓΗΣ. Με την ΕΝΩΣΗ μας θα σπάσουμε τα δεσμά της δουλείας που μας επέβαλαν οι δοσίλογοι, οι ευρωλιγούρηδες, οι εθελόδουλοι – όπως θα έλεγε και ο Μακαριστός Χριστόδουλός μας.

Μαζί  θα σπάσουμε τα φράγματα της ξένης κατοχής,  για να ξεχυθούν σ΄ ολόκληρη τη χώρα  ποτάμια ελευθερίας.  Για να πάρουμε πίσω τη ζωή που μας αξίζει . Για να ξανακάνουμε την πατρίδα μας λεύτερη και υπερήφανη.  Για να τιμήσουμε την ιστορία μας . Αυτός ο αγώνας ασφαλώς το ξέρετε θα είναι σκληρός κι επίπονος , θα έχει θύματα και ήρωες. Θα έχει γενναίους και άλλους που θα κιοτέψουν.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα καλά οργανωμένο στρατό κατοχής, έχουμε ξένη επιτήρηση τκαι έχουμε ένα αδίστακτο πολιτικό προσωπικό, που κλείνει Βουλευτές στη φυλακή, που τους αποκλείει από τις τηλεοράσεις, από τις δημοσκοπήσεις και τέλος που με ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ τους απαγορεύει να πάρουν μέρος στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

Μαζί έχουμε μία ομάδα οικονομικών εγκληματιών.  Έχουμε να λογαριαστούμε και με τους προσκυνημένους, Να συγκρουστούμε μετωπικά με τους  τους επίορκους και τους προδότες με τους Ελληνόφωνους αλλά όχι και Ελληνόψυχους συνεργάτες των Τροικανών.

Γνωρίζετε ότι διαθέτουν τεράστιους οικονομικούς πόρους. Ενώ εμείς είμαστε «ξυπόλητοι και με σφενδόνες» περιφρονημένοι και κομμένοι από παντού.

Έχουμε όμως αήττητα όπλα την πίστη, το δίκαιο, την ανιδιοτέλεια και την αποφασιστικότητα μας. Το κυβερνητικό «δίδυμο της συμφοράς» Σαμαρά-Βενιζέλου, αντίθετα στηρίζεται σε ένα πολυπλόκαμο σύστημα διαπλοκής μεγάλων οικονομικών ξένων και ντόπιων συμφερόντων που έχει τα κανάλια της παραπληροφόρησης και προπαγάνδας.

Αλλά εμείς δε σκιαζόμαστε. Δεν συμβιβαζόμαστε. Δεν συνθηκολογούμε. Άλλωστε, το ξέρουμε και το αποδεικνύουμε και τώρα ότι είμαστε ράτσα γενναία και θα το αποδείξουμε για άλλη μια φορά. Δε θα κάτσουμε ποτέ πάλι στον καναπέ, μέχρις ότου να φύγει και ο τελευταίος συνεργάτης των δυνάμεων κατοχής. Μέχρι να δικαστεί και να τιμωρηθεί και ο τελευταίος της «παράγκας» των ξένων δανειστών. Μέχρι να πάει φυλακή και ο τελευταίος κλέφτης πολιτικός μαζί και ο έσχατος «νταβαντζής». Μέχρι να κατάσχουμε και να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα, εμείς θα είμαστε στα χαρακώματα.

Θα τους πολεμήσουμε και θα τους κυνηγήσουμε στα πέρατα της γης μέχρι τέλους. Με κάθε κόστος, με κάθε τίμημα. Και όσο εσείς θα με κοιτάτε στα μάτια και θα μου λέτε Νίκο προχώρα, είμαστε μαζί σου,  εγώ θα χαλυβδώνω, θα δυναμώνω, θα μάχομαι περισσότερο, θα νιώθω ότι δεν είμαι εγώ,  αλλά εσείς.   Γιατί εσείς είστε το οξυγόνο μου.  Γιατί εσείς δίνετε παλμούς στην καρδιά μου για να παραμείνω όρθιος μέχρι τη Νίκη. Πρώτα απ’ όλα όμως προέχει η απελευθέρωση της πατρίδας.  Πρώτα απ’ όλα όμως προέχει η ανάκτηση της Εθνικής μας κυριαρχίας .  

Φίλες και φίλοι όπως ίσως θυμάστε  παραιτήθηκα από Υπουργός γιατί μου ζήτησε ο Πρωθυπουργός  να υπογράψω ότι ζητούν οι ξένοι δανειστές – τροϊκανοι και να ξεχάσω όσα σας υποσχεθήκαμε και για τα οποία μας ψηφίσατε.

Κάποιοι στο Μαξίμου πίστεψαν ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Ότι μπορούμε άλλα να λέμε και άλλα κάνουμε, αφού εσείς το επιτρέπετε. Νομίζουν ότι όλοι θα ήθελαν να βάλουν το δάκτυλο στο μέλι....

Επειδή όμως εμείς ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ. Επειδή όμως εμείς πιστεύουμε στην πατρίδα, την θρησκεία, την οικογένεια, τους απαντάμε ότι θα γίνουμε ο εφιάλτης τους. Οι δυνάμεις της τιμωρίας, της Δικαιοσύνης και της κοινωνικής απελευθέρωσης θα κατανικήσουν και θα κλείσουν τους κλέφτες και τους προσκυνημένους της ξένης κατοχής.  

Φίλες και φίλοι,

Ακούμε συνεχώς από τους παπαγάλους μιντιακής διαπλοκής για το Ποτάμι με τα μπαγιάτικα και πολυφορεμένα τσιτάτα. Αποφεύγουν όμως να μας πουν εσκεμμένως  είναι ποιοι θα ανέβουν στο “ τρένο της ανάπτυξης”, γιατί στο “τρένο των λουκέτων” ανέβασαν σε χρόνο ντε-τε ό, τι πιο δημιουργικό διέθετε αυτός ο τόπος.  Προφανώς γιατί σε αυτό το “το τρένο” δεν υπάρχει εισιτήριο  για τον απλό πολίτη. Τον νεολαίο,  τον αγρότη, τον επιστήμονα, τον βιοτέχνη.   

Γιατί τα εισιτήρια είναι “καπαρωμένα” από τώρα, από τους μεγαλόσχημους του παρασιτικού κεφαλαίου, που ως εθνικοί εργολάβοι, εθνικοί προμηθευτές, εθνικοί τζαμπατζήδες, εθνικοί θαλασσο-δανειολήπτες, απομυζούν το εθνικό ταμείο τα τελευταία χρόνια , οδηγώντας την Ελλάδα και τους Έλληνες στο μαρασμό και την απόλυτη εξαθλίωση.  Πλανώνται όμως αν πιστεύουν ότι τελικώς θα εξαργυρώσουν αυτό το “εισιτήριο”.  Γιατί το μόνο “εισιτήριο” που θα εξαργυρώσουν με τη θέληση και τη βούληση του ελληνικού λαού είναι αυτό της “πρώτης θέσης στις φυλακές Κορυδαλλού”.  Γιατί οι κλέφτες και τα  λαμόγια θα πάνε όλοι φυλακή. Γιατί αυτό συνιστά εθνική επιταγή. Γιατί αυτό συνιστά κοινωνική επιταγή. Γιατί οι φορο- φυλακές δεν είναι για το φουκαρά που χρωστάει πέντε χιλιάδες ευρώ αλλά για όλους αυτούς του καρχαρίες.  Ο κάθε κλέφτης πρέπει να πάει στο κελί του.  Και να γνωρίζουν κάποιοι εξ αυτών.

Ότι εντός της φυλακής δε θα μπορούν να επιβάλουν διόδια μετακίνησης από πτέρυγα σε πτέρυγα  αλλά και ούτε θα διοργανώνουν συναυλίες με την  καμεράτα, όπως έκαναν στο Μέγαρο Μουσικής.  Ακούμε συνεχώς από τους παπαγάλους της καινοτόμου κοινωνικής ασφάλισης και   απασχόλησης να δημιουργούν συνεχώς νέες θέσεις απασχόλησης εξυγιαίνοντας παράλληλα τον πολύπαθο χώρο των κοινωνικών ασφαλίσεων.

Νέες θέσεις δημιουργούν αλλά όχι στην αγορά εργασίας αλλά στα  καταστήματα  του ΟΑΕΔ προκειμένου να φιλοξενηθούν οι ορδές των ανέργων.

Η Ανεργία καλπάζει σαρώνοντας τα πάντα  στο διάβα της. Η επίσημη ανεργία έφτασε στο 30%. Εκατοντάδες χιλιάδες  νοικοκυριά στερούνται ηλεκτρικού ρεύματος μη διαθέτοντας  ούτε ένα εργαζόμενο και την ίδια στιγμή συνθλίβονται τα δικαιώματα των εργαζομένων κατ’ εφαρμογή του «δόγματος της γαλέρας.»  Οι συντάξεις μετατρέπονται σε φιλοδώρημα ισοπεδώνοντας τους απόμαχους της εργασίας. Ο παππούς και η γιαγιά δε μπορούν πλέον να προσφέρουν ούτε μια σοκολάτα στο εγγόνι τους. Λεφτά όμως υπάρχουν για να χρηματοδοτείται το μέγαρο μουσικής. Λεφτά όμως υπάρχουν για να θαλλασοδανειοδοτούνται τα καταρρέοντα συστημικά κόμματα.

Λεφτά για το παππού και τη γιαγιά δεν υπάρχουν. Λεφτά για τους αναξιοπαθούντες δεν υπάρχουν. Λεφτά για την Ελληνική οικογένεια που υποσιτίζεται δεν υπάρχουν, ούτε για τους πολύτεκνους ούτε για τους τρίτεκνους. Ακούμε συνεχώς από τους παπαγάλους να μας μιλούν  πολύ για μια παγκόσμια κοινότητα, όπως προχθές έκανε το παιδί της κ. Ρεπούση…

Μας μιλούν για την Ευρωπαϊκή ένωση και λίγο για το έθνος.  Θα τους θυμίσω τη ρήση του Μακαριστού Χριστόδουλου : «Ναι στην Ευρώπη αλλά δυο φορές ναι στην Ελλάδα». Και για ποια Ευρώπη μιλάμε ? Για την Ευρώπη που μας ματώνει ? Για την Ευρώπη που αρνείται να υιοθετήσει μια ενιαία πολιτική άμυνας και ασφάλειας ? Για την Ευρώπη  που τα σύνορα τα Ελλάδας και της Κύπρου δεν είναι δικά της σύνορα,  γιατί από τη μια  χαϊδεύει τον Τούρκο και από τη άλλη κονομάει από τις αμυντικές μας δαπάνες. Για την Ευρώπη που έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο απέναντι στο Ελληνικό έθνος  σε Ελλάδα και Κύπρο ? Ε , αυτή την Ευρώπη δεν τη θέλουμε. Τους την χαρίζουμε. Εμείς θέλουμε την Ευρώπη της αλληλεγγύης. Των ίσων ευκαιριών.  

Της μιας ταχύτητας. Της ισόρροπης ανάπτυξης. Την Ενωμένη Ευρώπη και ουσιαστικά. Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει μια έντονη κινητικότητα γύρω απ’ το Κυπριακό. Προωθείται ένα νέο σχέδιο Ανάν. Τους προειδοποιούμε όμως : Μην τολμήσουν να υποχωρήσουν έστω και  κατ’ ελάχιστον από τα εθνικά μας δίκαια, γιατί θα δοκιμάσουν τη σφοδρή οργή των Ελλήνων πατριωτών.  Εμείς το λέμε φωναχτά, ότι η Κύπρος ήταν είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.  Όπως και η Μακεδονία μας, ήταν είναι και θα είναι Ελληνική. Σε λιγότερο από 100 ημέρες στη χώρα μας θα στηθούν δυο κάλπες. Μια για την Αυτοδιοίκηση και μια για την Ευρωβουλή. Εμείς θα είμαστε παρόντες και στις δύο. Γιατί το χτύπημα πρέπει να είναι διττό.

Ελάτε να ενώσουμε τη δύναμη μας και τη φωνή μας. Ελάτε στην ΕΝΩΣΗ του Ζώη , του Πολύδωρα και του Νικολόπουλου ώστε να φωνάξουμε δυνατά ζήτω η Ελλάδα, ακόμα πιο δυνατά ζήτω η Ορθοδοξία,  ελάτε να φωνάξουμε δυνατά δεν είμαστε ραγιάδες αλλά Έλληνες. ελάτε να φωνάξουμε δυνατά ΟΧΙ, ελάτε να χτίσουμε την ανατρεπτική Ελλάδα . Εδώ σήμερα, Έλληνες  πατριώτες, Έλληνες πολίτες της Μαγνησίας,  στέλνουμε ένα μήνυμα. Μήνυμα ισχυρό, δυνατό, καθαρό. Μήνυμα εθνικής αυτοπεποίθησης και προσωπικής περηφάνιας.  

Η Ελλάδα είναι όρθια! Η Ελλάδα δεν σκύβει το κεφάλι! Όλοι βιώσαμε στο πετσί μας αυτό που έχει συμβεί.  έχουν ανατραπεί πλήρως οι σχέσεις εντός της Ε.Ε. Οι σχέσεις ισότιμων εταίρων εξελίχθηκαν σε σχέσεις δανειστών και δανειοληπτών και ο κατήφορος μοιάζει να μη σταματάει εδώ. Αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με σχέση φεουδάρχη και δουλοπάροικου, δηλαδή οι δανειστές πιστεύουν πως έχουν αποκτήσει δικαιώματα ζωής και θανάτου πάνω μας. Κάνουν τραγικό λάθος. Λογαριάζουν, χωρίς τον ξενοδόχο.

Αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι

Ο καναπές δεν είναι η μοίρα για τους πολίτες, προκειμένου να κάθονται στην καρέκλα  της εξουσίας  αυτοί που πρόδωσαν τη λαϊκή εντολή. Εμείς , το κίνημα της ΕΝΩΣΗΣ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ γινόμαστε μέρα με τη μέρα, η φωνή των αποκλεισμένων. Η φωνή των νέων που είναι  αποκλεισμένοι από μια θέση εργασίας. Η φωνή των γυναικών που είναι αποκλεισμένες πια από την παραγωγή. Που αγωνιούν κάθε μέρα για το τι θα βάλουν στο τραπέζι για να φάνε τα παιδιά τους και που δεν έχουν για το κουλούρι στο σχολείο. Η φωνή των μικρομεσαίων επιχειρηματιών που είναι αποκλεισμένοι από τον τραπεζικό δανεισμό. Η φωνή των ανθρώπων της  τρίτης ηλικίας που είναι αποκλεισμένοι από δομές και υπηρεσίες φροντίδας. Που έμειναν με τη σύνταξη μισή. Που δεν μπορούν πια να δώσουν ένα χαρτζιλίκι στα εγγόνια τους. Που ντρέπονται να πηγαίνουν στον φαρμακοποιό για να ζητήσουν βερεσέ τα φάρμακα, γιατί εκεί που έφτασαν τις συμμετοχές, εκεί που έφτασαν τη ΔΕΗ, τους λογαριασμούς, και τις τιμές, η σύνταξη εξανεμίζεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο. Γινόμαστε η φωνή των καταναλωτών που είναι αποκλεισμένοι από την κάλυψη σημαντικών αναγκών τους. Η φωνή της ανατροπής. Η φωνή του λαού! Με την ΕΝΩΣΗ δίνουμε τη μάχη για τον λαό μας. Τη μάχη για το έθνος μας. Τη μάχη για την τιμή και την αξιοπρέπειά μας. Τη μάχη για την παράδοσή και τη θρησκεία μας.

Και με τη βοήθεια του Θεού,  θα δώσουμε ένα μεγάλο και ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο του πολιτικού κατεστημένου στις Ευρωεκλογές του Μαΐου που δήλωσε υποταγή στους ξένους που άνοιξε την κερκόπορτα των μνημονίων και έθεσε την Ελλάδα υπό καθεστώς αποικίας χρέους των ξένων δανειστών που για να σωθεί το ίδιο συμμαχεί με τους νέους αποικιοκράτες σε βάρος του Ελληνικού λαού, Οι εκλογές λοιπόν που έρχονται, μπορεί να μην  είναι εθνικές εκλογές, είναι όμως εκλογές  εθνικής επιβίωσης. είναι κρίσιμης εθνικής σημασίας. Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες. Είναι η ώρα του εθνικού ξεσηκωμού. Η ώρα της εθνικής αντίστασης. Εμείς με την ΕΝΩΣΗ των Τριών, του Πολύδωρα, του Ζώη και του Νικολόπουλου είμαστε ΕΔΩ  στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθόμαστε πια με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένουμε έναν αργό και μοιραίο θάνατο. Βλέπετε τι γίνεται στην πραγματικότητα. Όλη η Ευρώπη μετεξελίσσεται σε Γερμανικό φέουδο. Διότι όπως λέει κι ο θυμόσοφος ελληνικός λαός «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι». Ε, λοιπόν το χούι των Γερμανών είναι η κατοχή και η κατάκτηση, άσχετα αν στη σημερινή συγκυρία εκδηλώνεται με οικονομικούς όρους και όχι με τεθωρακισμένα Panzer. Δεν μπορεί να υπάρχει Ένωση με δύο μέτρα και δυο σταθμά. Ο καλός κι ενάρετος βορράς, ο κακός και άσωτος νότος.  Η Γερμανία με την πολιτική της, απροκάλυπτα και χωρίς προσχήματα,  τινάζει στον αέρα την Ευρώπη κι αυτό πλέον αρχίζει να αποκτά παγκόσμιες συνέπειες. Πρέπει να καταστήσουμε σαφές πως δεν διαπραγματευόμαστε την Εθνική μας κυριαρχία. Για κανένα λόγο και για κανένα αντάλλαγμα. Δεν πουλάμε την Ελλάδα. Δεν βολευόμαστε με δανεικά που γίνονται σχοινί και θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων. Εμείς είμαστε εδώ, στην πρώτη γραμμή για να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα! Εμείς είμαστε εδώ, στην πρώτη γραμμή για να ενώσουμε τα ελληνικά χέρια. Εμείς είμαστε εδώ, στην πρώτη γραμμή για να αποδείξουμε πως ο λαός μας όταν ενώνεται και δίνει τη μάχη του με πίστη στο δίκαιο του αγώνα του, πάντα κερδίζει. Εμπρός λοιπόν Εμπρός για την ανατροπή. Να πούμε το ΟΧΙ της περηφάνιας και του θάρρους. Το ΟΧΙ της αξιοπρέπειας και του φιλότιμου. Εμπρός να πάρουμε ξανά πίσω την Ελλάδα μας.

γεια σας και με τη νίκη ………………..Στο τέλος θα κερδίσουμε 
Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

Copyright © 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος