Loading...
 Start Page
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

 (Αίθουσα ΕΣΗΕΠΗΝ, Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019)

 

Επιτρέψτε μου μερικές ρητορικές ερωτήσεις

-Υπάρχει άραγε κάποιος ανάμεσά μας, ή από όσους μας παρακολουθούν αυτή τη στιγμή διαδικτυακά ή τηλεοπτικά, που να δηλώνει ευχαριστημένος από την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής στην Πάτρα;

-Μπορεί κάποιος να είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο της παροχής Δημοτικών υπηρεσιών, στους τομείς της Καθαριότητας, της Προσβασιμότητας ΑμεΑ, της Κατάστασης του Οδικού Δικτύου και των  Πεζοδρομίων, των Πλατειών και των κοινόχρηστων χώρων, των Παιδικών Χαρών, των δημοτικών αθλητικών Εγκαταστάσεων, των δημοτικών κοιμητηρίων;

-Μπορεί να είναι κάποιος ευχαριστημένος, με την εξυπηρέτηση των  Δημοτικών Υπηρεσιών, με την  περίθαλψη των Αδέσποτων ζώων, την εικόνα της  πόλης;  

-Μπορεί κάποιος να είναι ευχαριστημένος από την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια, στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης;

Με την λειτουργία της Ξερόλακκας, που δήθεν θα την έκλεινε ο κ. Πελετίδης;

Με τους βρώμικους κάδους απορριμμάτων που ούτε πλένονται και ούτε απολυμαίνονται από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου;

-Μπορεί κάποιος να μην είναι δυσαρεστημένος από το απόλυτο μπάχαλο που επικρατεί στο κυκλοφοριακό της πόλης;

Από την ανεπάρκεια του δικτύου συγκοινωνίας, από τους αποκομμένους χώρους στάθμευσης, από την αναρχία που σημειώνεται στον οδικό ιστό της Πάτρας;

-Οι φίλοι μας που ζουν στις γειτονιές και τις συνοικίες της Πάτρας, αισθάνονται άραγε ότι τυγχάνουν της φροντίδας και της προσοχής του Δήμου;

Ή μήπως νιώθουν  εδώ και πέντε χρόνια  εγκαταλελειμμένοι και παρατημένοι από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή Πελετίδη; 

-Είναι κάποιος ή κάποια, που να αρκείται σε ένα Φεστιβάλ που μόνο κατ’ όνομα είναι Διεθνές και με έναν Πολιτιστικό Οργανισμό που ανακυκλώνει την εσωστρέφεια, χωρίς να καθιερώνει κανένα νέο θεσμό, χωρίς να καταθέτει ούτε ένα εξωστρεφές πρόγραμμα, χωρίς να προτείνει τουλάχιστον ένα για δείγμα, καινούργιο πολιτιστικό θεσμό, που θα μπορούσε εκτός των άλλων να δημιουργήσει και οικονομικές τονωτικές ενέσεις για την πόλη;    

-Υπάρχει κάποιος που να μην δυσανασχετεί από την έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού στο επίπεδο του τουρισμού, της προσέλκυσης επενδύσεων, στην απουσία υποδομών έξυπνης πόλης και της καινοτομίας;

-Και τέλος, υπάρχει κάποιος που να ανέχεται από μία Δημοτική Αρχή να επιβάλλει σε μια ολόκληρη πόλη  τις παλαιολιθικές απόψεις και τις ιδεοληψίες του ΚΚΕ;

-Πόσοι άραγε από τους συμπολίτες μας, ανέχονται να ζουν στην πόλη της ανεργίας, της μιζέριας, της εσωστρέφειας, της διαμαρτυρίας και της ντουντούκας;

Επειδή νιώθω ότι απευθύνομαι σε πολίτες που πονάνε για την πόλη μας, που ανησυχούν για την στασιμότητα που την χαρακτηρίζει και που επιθυμούν διακαώς να αλλάξουν την εικόνα και το μέλλον της, είμαι σήμερα έτοιμος να παρουσιάσω το πρόγραμμα της «Νέας Πάτρας».

Ένα πρόγραμμα, που εδώ και καιρό έχει αναρτηθεί δημόσια για διαβούλευση στην ιστοσελίδα της Παράταξής μας.

Γιατί η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» δεν περιμένει τις κάλπες για να ξεδιπλώσει, ως νέα δημοτική Αρχή, το σχέδιο και το όραμά της για την Πάτρα, ακριβώς αυτό χρειάζεται η πόλη μας για να κάνει το μεγάλο άλμα, το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.

Ήδη βρίσκεται στα χέρια σας και στους υπολογιστές σας.

Βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.neapatra.gr και είναι στον (διαδικτυακό) αέρα και περιμένει τις δικές σας παρατηρήσεις, συμπληρώσεις, βελτιώσεις, προτάσεις  και φυσικά τις επιφυλάξεις και αντιρρήσεις σας.

Σήμερα λοιπόν από το βήμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων, το θέτει υπόψη των φορέων και των πολιτών της πόλης, με στόχο την ενημέρωσή τους, αλλά και μία ουσιαστική διαβούλευση, καθώς κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας της παράταξης μας είναι ότι τη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θα τη δημιουργήσουμε όλοι μαζί!

Καλούμε τα νιάτα της Πάτρας, καλούμε όλους τους θεσμικούς και κυρίως καλούμε χωριστά την κάθε μια και τον καθ’ ένα συμπολίτη μας να μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», η οποία δεν δημιουργήθηκε μόνο για την προεκλογική περίοδο, αλλά αντίθετα με τα έως σήμερα ισχύοντα, θα συνεχίσει να αποτελεί έναν ενεργό και διαδραστικό κόμβο ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων μεταξύ της παράταξης και των πολιτών της Πάτρας.

Ήδη, ο διαδραστικός χαρακτήρας της ιστοσελίδας φαίνεται στην ενότητα «Η γνώμη σου – Τι θέλεις να αλλάξει» όπου κάθε πολίτης μπορεί ελεύθερα να καταθέσει την άποψή του και να επισημάνει τα κακώς κείμενα στην πόλη.

Η συγκεκριμένη λειτουργία θα εμπλουτιστεί και θα ενισχυθεί το επόμενο διάστημα, ενώ πρόθεση μου, είναι αμέσως μετά τις εκλογές, η δική μου δημοτική Αρχή να ενσωματώσει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του δήμου, ώστε τα αιτήματα των πολιτών να απαντώνται σε real time και η ανταπόκριση των υπηρεσιών του δήμου να είναι άμεση.

Επίσης, πληροφορώ όλους όσους τώρα μας παρακολουθούν ιντερνετικά πως, η ιστοσελίδα διαθέτει έναν διαδραστικό χάρτη, όπου κάθε πολίτης, ανάλογα με την περιοχή διαμονής του, μπορεί να βαθμολογήσει με ένα έως πέντε αστέρια, είκοσι τέσσερις (24) κρίσιμους τομείς του δημοτικού έργου και της ποιότητας ζωής στην Πάτρα, που είναι μεταξύ άλλων, η Καθαριότητα, η Υγειονομική Κάλυψη, το Περιβάλλον και η Ρύπανση, η Προσβασιμότητα των ΑμεΑ, οι ανάγκες μικρών και μεγάλων, η Συγκοινωνία, το Κυκλοφοριακό, η Κατάσταση του Οδικού Δικτύου, των παιδικών χαρών και των πεζοδρομίων, η λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και άλλα.

Επίσης, στην ιστοσελίδα www.neapatra.gr, έχουν ήδη αναρτηθεί με πολύ απλό τρόπο, οι θέσεις και ο σχεδιασμός της παράταξης, σε πέντε βασικούς τομείς. Αυτοί είναι:

  1. Ζώντας και περπατώντας στο κέντρο και στις γειτονιές του Δήμου.
  2. Φροντίδα για τους Δημότες – Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Γ.   Ανάπτυξη – Τουρισμός – Νέες Θέσεις Εργασίας

Δ.   Άμεση Εξυπηρέτηση του Δημότη – Ορθή Διαχείριση του Δήμου – Διαφάνεια.

Ε.   Προτεραιότητα στα «φαντάσματα» της πόλης.

Φίλες και φίλοι

Η Νέα Πάτρα, απαιτεί νέα και σύγχρονα μυαλά, αλλά και διαφορετικές ταχύτητες.

Η ιστοσελίδα μας αποτελεί ένα μόνο δείγμα των προθέσεών μας για έναν Δήμο που θα διεκδικήσει επάξια τον μητροπολιτικό του ρόλο στην Ελλάδα και την Ευρώπη του 21ου αιώνα.

Είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε στα χέρια μας το τιμόνι της Πάτρας και μέρα τη μέρα, να την κάνουμε όλο και καλύτερη.

Είναι κοινή απαίτηση.

Το βλέπω παντού και το ακούω από όλους.

Όλοι θέλουμε μια άλλη Πάτρα.

Πιο όμορφη, πιο φιλική, πιο πράσινη, πιο καθαρή.

Πιο ανθρώπινη!

Θέλουμε όμως και μία Πάτρα της δουλειάς και του μεροκάματου, της οικονομικής ανάτασης. για όλους.

Μια πόλη, κόμβο συνδυασμένων μεταφορών. Μια πόλη του εμπορίου.

Μια πόλη του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Μια πόλη της παιδείας, της καινοτομίας.

Μια πόλη, που τελικά να αξίζει να ζεις!

Ο συνδυασμός μας λοιπόν, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, επεξεργάστηκε και έχει ολοκληρώσει ένα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε τομέα του δημοτικού έργου, αλλά και για κάθε πλευρά της Πάτρας.

Δεν θέλω να εμφανιστεί ως κομπασμός, αλλά ένα τόσο αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα,  είμαι βέβαιος πως δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο παρελθόν από άλλη δημοτική παράταξη και έχετε όλοι την ευκαιρία να το διαπιστώσετε και σήμερα που έχετε την περίληψη στα χέρια σας αλλά πολύ περισσότερο σε λίγες ημέρες όταν θα προσφερθεί ως καλαίσθητο βιβλίο το πόνημα δεκάδων συνεργατών, που μαζί μου έγραψαν το αναπτυξιακό σχέδιο διαφυγής της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ από την μιζέρια.

Εντούτοις, θέλω να υπογραμμίσω ότι αυτό, το τόσο μεγάλο και αναλυτικό πρόγραμμα, για το οποίο επαναλαμβάνω κόπιασαν πολλοί άνθρωποι και για πάρα πολλές βδομάδες, δεν εμπεριέχει μόνο δικές μας και φρέσκες ιδέες.

Αλλά και επιτυχημένες ιδέες ή πρακτικές που υπήρξαν κατά το παρελθόν, αλλά στην πορεία χάθηκαν.

Ποτέ μου δεν θα διεκδικήσω, ούτε την αποκλειστικότητα, ούτε την πατρότητα του συνόλου της Πατραϊκής ευφυΐας.

Σε αυτή την πόλη υπήρξαν και υπάρχουν πολλοί ικανοί άνθρωποι.

Το πρόβλημά μας είναι πως ποτέ αυτοί οι ικανοί άνθρωποι δεν θέλησαν ή δεν τους επιτράπηκε να εργαστούν μαζί και από κοινού.

Ή ότι, κάποιες φορές, ο προσωπικός εγωισμός έστεκε πάνω από την προσπάθεια για το κοινό καλό.

Η δική μας κίνηση τώρα όμως, επιθυμεί να τραβήξει μία γραμμή και να θέσει ένα τέλος σε αυτές τις παθογένειες του παρελθόντος.

Επιθυμεί να αλλάξουμε όλοι τη νοοτροπία μας.

Και φωνάζει:

Όλοι οι καλοί χωράνε!

Μάλιστα, στο σημείο αυτό -και ως χαρακτηριστικό παράδειγμα -ήθελα να σας πω ότι πριν λίγες μέρες παρουσίασα τη δέσμη των προτάσεών μας για το Πατρινό Καρναβάλι.

Είναι προφανές ότι ένα τμήμα των προτάσεων αυτών δεν είναι νέο.

Υπήρξαν και τα προηγούμενα χρόνια καλοί εργάτες του Καρναβαλιού, που προσέφεραν πολλά.

Για παράδειγμα, θυμάμαι τις σοβαρές προσπάθειες που έκανε ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού κάποτε ο Ορέστης Σκαλτσάς για να διεθνοποιηθεί το καρναβάλι και να συνδεθεί με άλλα καρναβάλια της Ευρώπης και του κόσμου. Θυμάμαι τις προσπάθειες του Στάθη Χρυσικόπουλου και του Βαγγέλη Πολίτη να αναβαθμίσουν την ποιότητα του καρναβαλιού και να ενισχύσουν την προβολή του.

Ξέρετε πως αυτοί που αναφέρω δεν υπήρξαν ποτέ ιδεολογικοί μου σύμμαχοι και πολιτικοί συνοδοιπόροι αλλά άνοιξαν ένα δρόμο και πρέπει να το αναγνωρίσουμε.

Γι’ αυτό και όσα λέω δεν υπαγορεύονται από οποιουδήποτε είδους, πολιτικό και κομματικό πατριωτισμό.

Υπαγορεύονται από την αλήθεια που οφείλουμε στους εαυτούς μας και τους συμπολίτες μας.

Και η αλήθεια είναι ότι πάντοτε υπήρξαν άνθρωποι σε αυτή την πόλη που θέλησαν να βάλουν ένα λιθαράκι.

Τα δικά τους λιθαράκια ξαναβρίσκουμε εμείς και μαζί με τα δικά μας, φρέσκα και σημερινά, θέλουμε να ξεκινήσουμε το χτίσιμο της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ.

Άλλωστε, τίποτα πια δεν προκύπτει από παρθενογένεση.

Σχεδόν παντού υπάρχει ένα νήμα.

Κομμένο ή θαμμένο.

Το βρίσκουμε, το πιάνουμε και ξεκινάμε πάλι να υφαίνουμε.

Πολλοί ρωτάνε:

Τι θέλει τώρα ο Νικολόπουλος;

Απαντώ και ταυτόχρονα βάζω μερικά πράγματα στη θέση τους, λέω μερικά πράγματα με το όνομά τους και μαζί θυμίζω σημεία της προσωπικής μου διαδρομής.

Προσωπικά νοιάζομαι για την υστεροφημία μου, αφού κοντά 30 χρόνια έχω ένα ανεκτίμητο προνόμιο να είμαι ο εντολοδόχος του Πατραϊκού λαού, που με εξέλεξε πρώτο από τους πρώτους στις Δημοτικές Εκλογές του 1986 και από το 1989 με έχει κάνει πληρεξούσιό του στην Εθνοσυνέλευση της Βουλής των Ελλήνων.

Είμαι όπως καταλαβαίνετε χορτασμένος από δόξες, τιμές και διακρίσεις.

Υπήρξα για χρόνια μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης με έδρα το Στρασβούργο, στην Διεθνή Κοινοβουλευτική Ένωση των Ορθοδόξων Βουλευτών.

Γνωρίζετε ότι συμμετείχα στην Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, αλλά όταν έπρεπε ως πολιτικός να αναλάβω τις ευθύνες μου υποστηρίζοντας με συνέπεια τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις, τις αξίες και την ηθική μου, ήρθα σε άμεση ρήξη με την κεντρική εξουσία χωρίς να προτάξω το προσωπικό μου συμφέρον και παραιτήθηκα.

Ακριβώς για τους ίδιους λόγους αποχώρησα από την συμπολίτευση Τσίπρα – Καμμένου.

Το 1990 ήμουν υποψήφιος δήμαρχος απέναντι στον Ανδρέα Καράβολα. Συγκρούστηκα μαζί του σκληρά.

Αλλά οφείλω να πω ότι ο Καράβολας άφησε πίσω του δύο πολύ μεγάλα έργα υποδομών.

Το δίκτυο ύδρευσης και το δίκτυο αποχέτευσης.

Ήμουν ενεργά παρών στην εκλογική μάχη και νίκη του Βαγγέλη Φλωράτου το 1998.

Ο Φλωράτος είχε τη δική του θετική συνεισφορά. Θα θυμίσω μόνο την εισαγωγή του διπλογραφικού συστήματος στο Δήμο, γεγονός που εκσυγχρόνισε τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών.

Με τον Ανδρέα Φούρα υπήρξα για χρόνια σκληρός πολιτικός αντίπαλος. Του αναγνωρίζω όμως ότι θέλησε να οδηγήσει την Πάτρα στο διεθνές προσκήνιο, διεκδικώντας και φέρνοντας σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.

Ακόμα και από τη θητεία του Γιάννη Δημαρά, πρέπει να κρατάμε όλοι ότι μπορεί κάποιος να εκλεγεί δήμαρχος χωρίς να έχει τη στήριξη ενός μεγάλου κόμματος.

Και έχει μεγάλη σημασία αυτό.

Τέλος, θα μιλήσω και για τον Πελετίδη.

Τον κατηγορώ για την ανυπόφορη μιζέρια που έφερε στην πόλη και για την πιο στυγνή κομματική εκμετάλλευση της ψήφου των Πατρινών. Θέλω όμως να πω ότι του αναγνωρίζω την προσπάθεια που έκανε να ανακουφίσει τους οικονομικά αδύνατους πολίτες, μειώνοντας τα τέλη.

Τα λέω όλα αυτά γιατί θέλω να είμαι ξεκάθαρος.

Ναι, είμαι άνθρωπος της πολιτικής σύγκρουσης.

Άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του και δεν διστάζει να τα βάλει με οποιονδήποτε.

Και το έχω αποδείξει.

Θεωρώ επίσης όμως ότι έχω αποδείξει πως δεν είμαι και εμπαθής. Άνθρωπος που δεν βλέπει καθαρά και δεν μπορεί να αξιολογήσει και να αποτιμήσει ο,τιδήποτε θετικό, από όποιον και αν προέρχεται.

Γι’ αυτό και η απόφασή μου να διεκδικήσω τον δήμο της Πάτρας δεν αποτελεί ένα καπρίτσιο.

Ούτε προέρχεται από οποιαδήποτε προσωπική δίψα πολιτικής και κοινωνικής αναγνώρισης.

Εκφράζω και εκπροσωπώ μία συλλογική αγωνία για το μέλλον της Πάτρας.

Εγώ μπήκα μπροστά, αλλά πίσω μου βρίσκονται πάρα πολλοί που ήθελαν να εκφραστούν και δεν μπορούσαν, που έβλεπαν το στραβό και δεν τολμούσαν να το φωνάξουν, που ξέρουν ότι αυτό που πάνω απ’ όλα χρειάζεται αυτή η πόλη είναι… η αγάπη των δικών της ανθρώπων.

Αυτοί είμαστε.

Οι άνθρωποι της Πάτρας.

Και επιτρέψτε μου να το βροντοφωνάξω.

Ναι είμαστε η Πάτρα!

Θα ήθελα λοιπόν να μελετήσετε το πρόγραμμα μας και να αντιληφθείτε πόσα μπορούν να γίνουν και πόσα οφείλει να κάνει μία δημοτική Αρχή που πραγματικά θα αγαπάει αυτή την πόλη.

Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ξυπνήσω την Πάτρα από το λήθαργο της και με τη βοήθεια όλων να την πάμε μπροστά και ψηλά.

Από σήμερα λοιπόν η παράταξή μας, φίλες και φίλοι, προτάσσει το πρόγραμμά της.

Τη θετική πλευρά του λόγου της, στην οποία πιστεύουμε ότι υπάρχει και η μεγάλη μας υπεροχή.

Από την πρώτη στιγμή είπα, ότι στον αγώνα αυτό, δεν μπαίνουμε μόνο για να γκρεμίσουμε τα τείχη της μιζέριας που έχουν περικυκλώσει την Πάτρα, αλλά κυρίως για να ανοίξουμε τους νέους δρόμους προς το μέλλον.

Και αυτό είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε με τεράστια όρεξη, αλλά και αγάπη.

Κατά συνέπεια, ο θετικός και προγραμματικός μας λόγος είναι η κύρια αιτία για την οποία πιστεύουμε πως οι πολίτες της Πάτρας θα μας εμπιστευθούν και θα μας αναθέσουν την ευθύνη διαχείρισης της πόλης για την επόμενη 4ετία.

Συνοπτικά αναφέρω ότι το πρόγραμμα μας διαρθρώνεται στις εξής επτά θεματικές ενότητες

  • Τέχνη – Πολιτισμός
  • Εικόνα πόλης – Περιβάλλον καθαρή πόλη
  • Παιδεία – Εκπαίδευση – Αθλητισμός
  • Πάτρα smart city
  • Φροντίδα και ασφάλεια για τους δημότες- κοινωνική αλληλεγγύη
  • Ανάπτυξη πόλης – τουρισμός – Νέες θέσεις εργασίας
  • Στρατηγική 15ετίας – ΠΑΤΡΑ 2030

Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης το τελικό και οριστικό πρόγραμμα μας, θα το παρουσιάσουμε στις 10 Απριλίου στο πολυχώρο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ) .

Και πριν δώσω το λόγο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ώστε να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα παρακαλώ να μου επιτρέψετε να ανακοινώσω τις επόμενες εκδηλώσεις του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, τις οποίες και παρακαλώ να πλαισιώσετε με την συμμετοχή και την παρουσία σας .

29/3 εκδήλωση για τον αθλητισμό "Αρχοντικό της Ευτυχίας"

10/4 παρουσίαση βιβλίου προγράμματος (όπως σας είπα)  στο πολυχώρο  Επίκεντρο

Και στις 24/5 η  κεντρική μας εκδήλωση στο πολυχώρο  ROYAL

Τέλος οφείλω ευχαριστίες σε όλους και όλες τις νέες που πίστεψαν στο όραμα μας και πύκνωσαν ευθύς εξαρχής τις τάξεις της δημοτικής πανστρατιάς και μαζί συγκροτήσαμε ένα πολυσυλλεκτικό, δυναμικό, αξιόμαχο ψηφοδέλτιο.

Πρόκειται για τον διδάκτορα ωκεανογραφίας, καθηγητή γεωφυσικό και πρώην εκλεγμένο αντινομάρχη, καθώς και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ  Πέτρο Αχιλλεόπουλο, τον διεθνώς γνωστό συνθέτη και ποιητή Αλέξανδρο Χάχαλη, τον γνωστό συνδικαλιστή και πρόεδρο εργαζομένων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία Γιώργο Τσιμέκα, τον Δικηγόρο και πρώην Δήμαρχο Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη, τον  ιατρό – βιοπαθολόγο Διονύση Βορίση (για το δήμο Ρίου), τον πρόεδρο της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και πρόεδρο της ΑΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ Δημήτρη Μαραβέλια,  τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Κώστα Βοργιά, τον εργολάβο Δ.Ε. και πρόεδρο της ΑΟ ΑΣΤΡΑΠΗΣ Ψαροφαίου Βασίλη Μπάρλο, τον  πρόεδρο του εκπολιτιστικού συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Άρη Νικολόπουλο, τον Οικονομολόγο, την πτυχιούχο φιλοσοφικής Όλγα Μοίραλη, την ιδιωτική υπάλληλο Βασιλική Μπασιλάρη, τον γνωστό μουσικό Χρυσοβαλάντη Κοκκόνη, στο δήμο Βραχνείκων  τον οικονομολόγο και ιδιωτικό υπάλληλο Αλέξανδρο Πλατυκώστα.

Και οι τελευταίοι που κατά το Ευαγγέλιο έσονται πρώτοι :

Τον Πρόεδρο των Λιμενεργατών Κώστα Στάμο,  τον Καθηγητή ΑΤΕΙ  Παναγιώτη Γατομάτη, τον οικονομολόγο – Επιχειρηματία Γραμόζ Κιάφα, τον ελεύθερο επαγγελματία Αλέξανδρο Κατσιφάρα,   τον Επιχειρηματία και μέλος του ΔΣ της ΕΑΠ Θόδωρο Κονδύλη και την εικονολήπτρια του τηλεοπτικού σταθμού ΛΥΧΝΟΣ Ευγενία Σερέτη.

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
 
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media


@ninikolopoulos

© Copyright 2009 - 2024 Νίκος Ι. Νικολόπουλος