Loading...
 Start Page
Τα ανοικτά σύνορα «παραμορφώνουν» την Ελλάδα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα. Με αυτή την αντίληψη τοποθετήθηκε και στην τελευταία συνεδρίαση της Κ.Ο., για το μείζον εθνικό πρόβλημα της εισβολής λαθραίων και απρόσκλητων εποίκων στη χώρα, μας λέγοντας πως «η βασική έγνοια των πολιτών είναι η πορεία της οικονομίας».

Εκφράζω, συνεπώς, μια λογική και αυθόρμητη ερώτηση: Και ποια τα αποτελέσματα και ποιοι οι καρποί που θα γευθούν οι Έλληνες πολίτες από την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης; Διότι η ανεργία μετά από 5 χρόνια εκτινάχτηκε στα μνημονιακή ύψη.

Τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα όλες τις προηγούμενες ημέρες δημοσίευαν έγκυρες διαρροές «επισήμων χειλεών» ότι το κέντρο βάρους της συνεδρίασης θα έπεφτε στο «μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα».

«Καζάνι που βράζει», έγραφαν πως είναι η Κ.Ο, και ως εκ τούτου διερωτάται κάθε νοήμων πολίτης, πώς ο Μητσοτάκης δεν έχει την ίδια αντίληψη περί του κοινού λαϊκού αισθήματος που έχουν οι βουλευτές του;

Είναι ο ίδιος Μητσοτάκης που προεκλογικά στον ΑΝΤ1 τούς αποκαλούσε «λάθρο-» και τόνιζε εμφαντικά ότι υπάρχουν σύνορα θαλάσσης, που πρέπει να φυλάσσονται.

Γιατί, λοιπόν, ο άλλος, ο μετεκλογικός Μητσοτάκης, χωρίς αιδώ είπε από τον πρωθυπουργικό θώκο της Βουλής των Ελλήνων προς τους βουλευτές ότι νιώθει περήφανος που η Ελλάδα μας μεταλλάσσεται σε πολυπολιτισμική χώρα;

Δεν νοιάζει κανέναν τελικά τι πιστεύει μέσα του; Ποιον Θεό και ποια σχέδια υπηρετεί… Μας «νοιάζει και μας κόφτει», γιατί την επαύριον της ψήφισης του νέου (δικού του) νόμου για το άσυλο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου σημειώθηκαν δύο αρνητικά ρεκόρ. Ο πληθυσμός της Μόριας έφθασε κοντά στις 20.000 –κατά την κυβέρνηση 15.000– ενώ συνολικά αυτοί που έφτασαν στα νησιά του Β. Αιγαίου και ζήτησαν άσυλο ξεπέρασαν τους 35.000… Και οι αφίξεις τελειωμό δεν έχουν και είναι καθημερινά αυξανόμενες.

Με βάση τα δύο αρνητικά ρεκόρ της νέας διακυβέρνησης Μητσοτάκη, μας πληροφορεί η αρμόδια επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης, κα Ντούνια Μιγιάτοβιτς, ότι η κατάσταση «έχει επιδεινωθεί δραματικά» και θα βαίνει επί τα χείρω…

Στους 4 μήνες που είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, διπλασιάστηκαν οι αιτούντες άσυλο και τριπλασιάστηκαν οι εισβολείς λαθρομετανάστες στη Μόρια. Η διάψευση των εξαγγελιών και των ελπίδων «ήρθε και έδεσε» με την ομολογία του αρμόδιου υπουργού Μ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος δήλωσε ανήμπορος να αναχαιτίσει την επέλαση των ανεπιθύμητων από όλες τις κυβερνήσεις των γειτονικών δημοκρατικών ευρωπαϊκών χωρών – πλην της δικής μας.

Δυστυχώς όμως φαίνεται πως μπλέξαμε με προβατόσχημους λύκους… Ο εκσυγχρονιστής «Σημιτικός» Χρυσοχοΐδης, αφού απέτυχε, όπως δήλωσε ο ίδιος, να ανακόψει την είσοδο των λαθρομεταναστών, αποφάσισε και υπέγραψε τη χρηματοδότηση μιας ΜΚΟ που φέρει το όνομα «ΜΕΤΑδραση» με 4.239.520,16 ευρώ, για να καταφέρει την «ενσωμάτωση» όλων αυτών που ο ίδιος άφησε να περάσουν ανενόχλητοι… Και όλα αυτά, μπροστά στην επερχόμενη καταστροφή πολυπολιτισμικά του Ελληνισμού, από τη στιγμή που οι καταφθάσαντες στα νησιά μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, σύμφωνα με απόλυτα στοιχεία, έγιναν ήδη περισσότεροι από τους Έλληνες… Την ίδια στιγμή, ο αρμόδιος υπουργός κ. Κουμουτσάκος χωρίς ντροπή, «πιπιλίζοντας» το επιχείρημα «να τους πνίξουμε;», αφαιρεί 100 λαθρομετανάστες από τα νησιά και φθάνουν 300 και βάλε. Ταυτόχρονα, υπουργοί και βουλευτές «νεοταξίτες» και «εθνικιστές» της αυλής του Μητσοτάκη «στρουθοκαμηλίζουν» για το «θαυμάσιο σχέδιο κατοχής εκμουσουλμανισμού της Ελλάδος, ενώ άλλοι σιωπούν σεμνά».

Συνακόλουθα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι σφόδρα υπερήφανος γιατί θα εγκαταστήσει σε κάθε πόλη και χωριό και έναν μουσουλμανικό θύλακα και μαζί με την πιστή τήρηση των όρων της Συμφωνίας των Πρεσπών αποκαλύπτεται ότι από κρυφός γίνεται σφόδρα υπερήφανος εθνομηδενιστής. Μετά από όλα αυτά, εμείς έχουμε υποχρέωση να θέτουμε τα παρακάτω ζητήματα:

Σε έναν Έβρο που ο Ελ. Βενιζέλος είχε την πρόνοια να έχει μόνο χριστιανικό πληθυσμό, για να μην έχει η μουσουλμανική μειονότητα Θράκης εδαφική συνέχεια με την Τουρκία, φαίνεται ότι η κυβέρνηση εγκαθιστά παράνομους μετανάστες.

Επιτέλους, ας μιλήσουν όλοι εκείνοι που έχει απήχηση η φωνή τους. Έχουν χρέος να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία και στην πατρίδα που τους έταξαν μπροστάρηδες.

Η εμμονή στην πολιτική των ανοικτών συνόρων και η διαχείριση του προβλήματος, με την αποδοχή της μόνιμης εγκαταστάσεως των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα, είναι συνταγή καταστροφής για τη χώρα.

Ο κάθε πατριώτης γνωρίζει πως εάν η κυβέρνηση πιεστικά επέμενε να καταγράφονται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στο έδαφος της Τουρκίας και διαφύλαττε τα θαλάσσια σύνορά της, τότε θα το επετύγχανε χωρίς καμία αμφιβολία… Άλλωστε γιατί δεν τιμώρησε η ΕΕ τις χώρες του Βίζενγκραντ που έκλεισαν τα σύνορά τους; Γιατί ισχύουν ακόμη οι νόμοι Σαλβίνι στη «δημοκρατική» κυβέρνηση Κόντε στην Ιταλία; Γιατί οι Ιταλοί προφασίσθηκαν ότι θα τους καταργήσουν όταν η ΕΕ θα αποφασίσει ποσοστώσεις; Δηλαδή: Ποτέ!

Ως εκ τούτου, όλοι αυτοί οι «πατριώτες» γιατί δεν θέλουν να σταματήσει η εισβολή; Γνωρίζουν καλύτερα παντός άλλου ότι, αν δεν φρουρηθούν τα σύνορα, σύντομα οι Έλληνες θα είμαστε μετανάστες στη χώρα μας, πέραν της σίγουρης μετατροπής της πατρίδας μας σε Συρία. Πρέπει να φυλάξουμε τα σύνορα από τους παράνομους εισβολείς, γιατί κατόπιν ούτε η Τουρκία θα δεχθεί την επιστροφή τους, επικαλούμενη τη μεταφορά τους στην ηπειρωτική Ελλάδα. Μέχρι πότε λοιπόν θα επιτρέπουμε με τη σιωπή μας να μετατρέπουν μέρα-μέρα την Ελλάδα μας σε «υπερήφανο» Ελλαδιστάν;

του Νίκου Ι. Νικολόπουλου 

Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2020 Νίκος Ι. Νικολόπουλος Βουλευτής Αχαϊας