Loading...
 Start Page
Ανοικτή επιστολή Νίκου Νικολόπουλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Μητσοτάκης στο Άγιο Όρος ίσως μάθει ότι δεν υφίσταται γάμος μεταξύ ομόφυλων

 

«Το Άγιο Όρος επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως πληροφορήθηκα. Και ειλικρινά, μου δημιουργήθηκαν πολλές απορίες που θα ήθελα ευθέως να του θέσω και με όποια ευκαιρία θεωρεί κατάλληλη να μου απαντήσει:

Τι θα κάνεις αγαπητέ κύριε πρόεδρε τώρα που θα πας στο «Περιβόλι της Παναγιάς»; Τι θα πεις στους γέροντες; Μήπως θα τους μιλήσεις για το «τρίτο φύλο» και θα τους αναλύσεις την ανάγκη να εξισωθεί το σύμφωνο συμβίωσης με τον γάμο ή θα προσπαθήσεις να τους πείσεις ότι η μακραίωνη ορθόδοξη παράδοση και διδασκαλία είναι ξεπερασμένη και δεν ανταποκρίνεται στη σύγχρονη εποχή και τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως σήμερα τα ερμηνεύουν και τα αξιολογούν οι υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων;

Αναρωτιέμαι, Κυριάκο, εάν σε ρωτήσουν, τι θα τους πεις; Ότι η ΝΔ θα ψηφίσει το νόμο που φέρνει η κυβέρνηση, την οποία σφόδρα πολέμησες μόνο για τις τηλεοπτικές άδειες; Και στην βάση ποιάς ηθικής και ποιάς ιδεολογίας θα δικαιολογήσεις την στάση αυτή; Σίγουρα πάντως, όχι στη βάση των αρχών που πρέσβευε το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και το οποίο, πάντοτε στάθηκε υπέρμαχος των ελληνοχριστιανικών παραδόσεων, ηθών και εθίμων. Πάντοτε… εκτός από τα τελευταία χρόνια. Τα χρόνια της μεγάλης παρακμής και αλλοτρίωσης, μέρος των οποίων γίνεσαι και εσύ Κυριάκο, μη έχοντας καμία σχέση με την ψυχή μιας μεγάλης παράταξης που δυστυχώς δεν «κατοικεί» πλέον στη Νέα Δημοκρατία και στα νέα και σύγχρονα γραφεία σου.

Αγαπητέ Κυριάκο, σε παρακαλώ άναψε ένα κεράκι, στάσου κι άκουσε λίγο τον χτύπο της καμπάνας και σε όσα δεις και ακούσεις, αναζήτησε εκείνη την ανυπέρβλητη υπεροχή της ηθικής λάμψης που τόσους αιώνες φωτίζει την πορεία των Ελλήνων και τη συντροφεύει ακόμα και στις πιο σκοτεινές εποχές.

Στο Άγιο Όρος, θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία να καταλάβεις ίσως πολλά από αυτά που δεν κατάλαβες μέχρι τώρα, έστω και αν είσαι σάρκα από την σάρκα ενός από τους ιστορικούς ηγέτες εκείνης της Νέας Δημοκρατίας που δεν είχε δήθεν «εκσυγχρονιστικά», παρά μόνο… βαθιά ελληνικά οράματα.

Αν κάτι καταλάβεις, αν κάτι νιώσεις και κάτι αισθανθείς, πίστεψέ με, θα είμαι ευτυχής!

Διαφορετικά, όταν επιστρέψεις, για το καλό σου, να επιβάλλεις «κομματική πειθαρχία» σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ, ώστε να ψηφίσουν το νομοσχέδιο γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, πολλοί να σε… αδειάσουν. Και τότε, τι θα κάνεις; Θα τους… αντικαταστήσεις όλους ή μήπως θα τους διαγράψεις; Θα κάνεις ότι έκανες και με τον Τασούλα που αρνήθηκε να προτείνει την άρση ασυλίας μου; Μάλλον δεν σε παίρνει…»

 

 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος