Loading...
 Start Page
Με ευχές για μια χρονιά που θα γεννήσει νέες ελπίδες, αλλά και με παραινέσεις για τη κοινή προσπάθεια που απαιτείται, έκοψε τη Κυριακή την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πολιτικού του γραφείου στην Κάτω Αχαΐα, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. και τομεάρχης εργασίας του κόμματος, Νίκος Ι. Νικολόπουλος.

Στην κατάμεστη αίθουσα της εκδήλωσης, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων πως δυστυχώς, στον τόπο μας, φτάσαμε να ηχεί ως «περίεργη» και παράδοξη η ευχή «καλή χρονιά», επεσήμανε ωστόσο πως η παρουσία τόσων πολιτών σε μια τέτοια εκδήλωση σημαίνει πως αφενός υπάρχει μεγάλη ανάγκη για επαφή με τον συνάνθρωπο και αφετέρου, ανάγκη στους πολίτες να πιστέψουν στην ουσία της πολιτικής και σε μια άλλη πολιτική που θα βοηθήσει τους Έλληνες να «ανασάνουν» και να συνεχίσουν να ελπίζουν, ζώντας στον τόπο τους.

 

«Ο κόσμος στα μεγάλα αστικά κέντρα βιώνει μια μεγάλη βαρυχειμωνιά, η οποία είναι αποτέλεσμα της μεγάλης ύφεσης, της κάμψης του εμπορίου και του συνόλου σχεδόν της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Από την άλλη πλευρά, ο κόσμος της υπαίθρου, εγκαταλειμμένος προ πολλού, βιώνει την ερήμωση, την ισοπέδωση κάθε οργανωμένης καλλιεργητικής προσπάθειας, σε συνδυασμό με τους μεγάλους και άδικους φόρους. Το μείγμα είναι καταστροφικό για την χώρα και την περιοχή μας και θέλω να ξέρετε πως η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα, προβληματίζει σοβαρά κάθε σώφρων άνθρωπο και πολιτικό, καθώς μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και απαιτείται μεγάλη και οργανωμένη προσπάθεια για να ανατραπεί» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος.

 

Ο Αχαιός πολιτικός υπενθύμισε πως προ πολλού καιρού, σε ανύποπτες και θεωρητικά πολύ πιο «γυαλιστερές» εποχές, ο ίδιος τόνιζε την ανάγκη της επιστροφής στην ουσία της πολιτικής. «Όταν οι πολιτικοί δεν ενδιαφέρονταν τόσο για το έργο που θα παρήγαγαν, όσο για το πώς θα φαίνονται πιο.. όμορφοι και πιο μοδάτοι, εγώ σαν άσχημη ηχώ φώναζα για την ανάγκη, εμείς οι πολιτικοί να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και τον κόσμο που μας εμπιστεύεται. Ακουγόμουν ως παραφωνία του τότε συστήματος. Και εδώ που τα λέμε, μακάρι να παρέμενα παραφωνία και η χώρα μας να συνέχιζε να ζει μέσα στην ευδαιμονία. Γιατί μπορεί τώρα να ανακαλύπτουν όλοι την ανάγκη μιας σοβαρής και αξιόπιστης πολιτικής, αλλά ενώπιον μιας χειμαζόμενης χώρας, οι ευθύνες των πολιτικών είναι τεράστιες» υπογράμμισε, προσθέτοντας πάντως πως ο ίδιος, και τώρα, δεν φοβάται τις ευθύνες και δεν θα τις αρνηθεί.

 

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Με ξέρε καλά… Δεν έκανα ποτέ πίσω ενώπιον των προβλημάτων. Δεν θα κάνω ούτε και τώρα. Και σας καλώ να μπείτε μαζί μου στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Του πιο δύσκολου αγώνα που δώσαμε μέχρι τώρα, από τον οποίο όμως θα κριθεί ολόκληρη η ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας. Πιστέψτε με, οι στιγμές που ζούμε είναι οριακές. Αλλά και ιστορικές. Ή θα ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της ή θα την παραδώσουμε, βορά των μεγάλων και διεθνών συμφερόντων. Το είπα κάποτε και το ξαναλέω: Στις εκλογές που έρχονται δεν θα αναμετρηθούν οι παραδοσιακές πολιτικές και κομματικές δυνάμεις που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις της Ελλάδας με τις δυνάμεις εκείνων που πιστεύουν πως μπορούν να μετατρέψουν κάθε χώρα ή ακόμα και  ολόκληρη την Ε.Ε. σε δικό τους… οικόπεδο! Εγώ είμαι αποφασισμένος. Και ξέρω καλά πως το ίδιο είναι και ο Α. Σαμαράς και πάρα πολλοί ακόμα στη Ν.Δ. Δεν θα τους επιτρέψουμε να αλώσουν τη χώρα και τη ψυχή μας! Θα σταθούμε όρθιοι στην καταιγίδα και θα παλέψουμε για μια χώρα ελπίδας και πάλι.

Σήμερα, δεν σας υπόσχομαι τίποτα άλλο - θα ήμουν ψεύτης αν το έκανα - παρά μόνο έναν δύσκολο αγώνα. Εμείς, στη Ν.Δ. δεν θα βάλουμε την υπογραφή μας για να γίνει η Ελλάδα τριτοκοσμικό κράτος. Δεν θα συναινέσουμε στις πολιτικές εξαθλίωσης που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ. Εμείς θα παλέψουμε για τη νέα ελπίδα, για την Ελλάδα της νέας ανάπτυξης. Και μαζί σας, θα τα καταφέρουμε. Φωνή λαού, οργή Θεού, φίλες και φίλοι!!! Αυτό το ξέχασαν πολλοί. Όχι εμείς, όμως. Όχι ο Αντώνης Σαμαράς. Καλή χρονιά, με ελπίδα για την μεγάλη αλλαγή. Με πίστη στον αγώνα…» 

Πολιτικό Γραφείο Πάτρα:
Διεύθυνση: Μιαούλη 48, Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610344700 και 2610344702
Πολιτικό Γραφείο Αθήνα:
Διεύθυνση: Σέκερη 1, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3624 992
Επίσημη Ιστοσελίδα Κόμματος:

Ακολουθείστε μας στα Social Media

© Copyright 2009 - 2021 Νίκος Ι. Νικολόπουλος Βουλευτής Αχαϊας